• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי דמות עם עיוורון

ראיתי את הקושי עיוורון וחשבתי שזה מגניב שאני מקבל יתרון בחינם על עיוורון. יש למישהו רעיון איך אפשר ליצור דמות עיוורת? איך היא תתקוף אם היא לא יכולה לראות? מה היא יכולה לעשות?

שני המוטיבים הקלאסיים לדמות עיוורת הם אומן לחימה עיוור (יש כזה כמעט בכל סדרת סרטי וושיה אם היא ארוכה מספיק) או אשף עיוור (עם יציר סוד שמשמש לו עיניים), אבל ברור שהדמות יכולה להיות מכל מקצוע.

אני מציע לא להתמקד ביתרון הנוסף אלא בקונספט הכללי של הדמות. עיוורון הוא קושי משמעותי שיבוא לידי ביטוי במרבית מפגשי המשחק. מי היא הדמות? האם היא עיוורת מלידה או שהתעוורה מתישהו במהלך החיים? האם היא יודעת לקרוא בכתב תבליט כלשהו (באמצעות חוש המישוש) או שהיא זקוקה למישהו שיקריא עבורה את הכתוב?

שני המוטיבים הקלאסיים לדמות עיוורת הם אומן לחימה עיוור (יש כזה כמעט בכל סדרת סרטי וושיה אם היא ארוכה מספיק) או אשף עיוור (עם יציר סוד שמשמש לו עיניים), אבל ברור שהדמות יכולה להיות מכל מקצוע.

אני מציע לא להתמקד ביתרון הנוסף אלא בקונספט הכללי של הדמות. עיוורון הוא קושי משמעותי שיבוא לידי ביטוי במרבית מפגשי המשחק. מי היא הדמות? האם היא עיוורת מלידה או שהתעוורה מתישהו במהלך החיים? האם היא יודעת לקרוא בכתב תבליט כלשהו (באמצעות חוש המישוש) או שהיא זקוקה למישהו שיקריא עבורה את הכתוב?
תודה על התשובה!
אמן לחימה עיוור עדיין צריך להפחית 6 לגלגולי הלחימה שלו, לא?
ואיך יציר סוד עובד בתור עיניים? האם הוא מבטל את הקושי?

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה