• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמות חלומותיכם

דג אמר/ה:
למשל, לקחת כישרון מנהיגות שמעניק לך בן לוויה שהוא חפץ מונפש, ואז מכיוון שחפץ מונפש הוא ד"א נמוך, הוא יכול להיות החפץ הקסום הכי חזק בעולם (ברמה מוגזמת לחלוטין. הרי לא באמת צריך לחשב כמה הוא עולה), ועדיין זה לא מוריד לך כסף. זה נקרא מנצ'קיניזם :mrgreen:

דרך אגב, גם לא משהו שהיה מנצח ב 'מנצ'קין נולד': שדה נוגד קסם היה מבטל אותו. מנצ'קיניזם אמיתי מושג דרך דברים שאי אפשר לבטל, קרי: השפעות יוצאות דופן, תבניות ויכולות מיוחדות.

האמת שזה ניצח את הדמות שלך במנצ'קין נולד....
אי אפשר לנצח משהו עם יוזמה אינסופית, כל התכונות אינסופיות ומהירות אינסופית. אתה מת לפני שאתה מספיק להגיד "ג'ק רובינזון".

ziog93 אמר/ה:
גאלאן אמר/ה:
נשגב ליקוי-חמה שמשכנע ערים וארצות שלמות להלחם בשבילו.. זה פשוט כל כך מגניב לשלוט בארגונים שלמים באותה הקלות שנשגבים אחרים יורים חץ ממש טוב.
רגע, אז אתה חולם על לשחק נשגב ליקוי חמה רגיל?
די, כן. אני עדיין חושב שיש לו את הפוטנציאל להיות הכי חזק (כי עד כמה שנשגבים אחרים נלחמים טוב, נשגב ליקוי חמה יכול לגרום לבני-פיה ורוחות עוצמתיות להלחם בשבילו, ובסופו של דבר זה ינצח כל נשגב אחר).

האמת, אני רוצה לשחק תמיד דם-דרקון שחור נינג'ה, עם עיניים אדומות וחליפת נינג'ה מלאה, עם שתי קאטאנות ושוריקנים, זה פשוט מה זה קול שהאויב שלך רואה רק זוג עיניים אדומות, הבזק של פלדה, והוא מת. (הזכרתי שהפלדה ממנה עשויים הנשקים שחורה?) כמובן שהדמות הזו נלחמת בחושך, והיא אמורה להיות מין מתנקש, כמו הנינג'ות האמתיות. וכולם חושבים שהיא איזה שד מרושע, או רוח רעה שהסתננה מעולם אחר כדי להרוג...

הרעיון הוא להרוג לפני שהאויב מבין מי אתה, או ליתר דיוק מה אתה...

היתי רוצה להיות ענפה הודית עם טיקה משולשת שני חצאים של גרזן אדיר אחד בכול יד -,שפמנון גרוזיני בתור דב''ש קרוב ,ספינת אוויר שמונעת על חמורבי
וכמובן שהכול יהיה עטוף בנילון נצמד שעשוי מצמחי מרפא סינים עתיקים :shock: :gah: :clap:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה