A
Anonymous
Guest
טוב אחרי שראיתי את המדריך השלם להרפתקן וראיתי את גנב הלחשים חשבתי להמיר אותו למהדורה כי גם כך לא צריך לכתוב לו כוחות
גנב לחשים
"קסם יפה עכשיו תראה איך אני עושה אותו"
תפקיד:יכול להיות כל התפקידים(בניפרד) אבל בכללי הוא יותר סער
מקור כוח:לגנב לחשים יש מכשיר מסוים שמאפשר לו להעתיק(לכו עם הדמיון שלכם) או שהגזע של הדמות שלו קצת מיוחדת(לדוגמא:כל סוגי יצירי הכפיים או עועה ראשים)או שיש לו גישה לכל מקורות הכוח.
תכונות מפתח:חוכמה,כריזמה,כוח
שליטה בשיריון:בד ועור
שליטה בנשקים:פיגיון,מטה,רובה קשת
תוספים להגנה:+2 לרצון
נקודות פגיעה בדרגה ראשונה:10+ ערך החוסן
נקודות פגיעה אם כל עליה בדרגה:6
פרצי ריפוי ביום:9+מתאם החוסן
הכשרה במיומנויות:בחר 4:מאגיה,פשיעה,אקרובטיקה,אטלתיקה,טבע,דת
אפשרויות הרכבה(טוב אני לא מצליח לחשוב על משהו מישהו מוכן לעזור לי)
מאפיני מקצוע:ספיגת לחש:אחת להתקלות יכול גנב הלחשים לספוג לחש שמפעילים עליו (ההתקפה לא תפגיעה בו)ולהשתמש בלחש כדי לתקוף את אותו היצור שעשה את הלחש
העתקת כוח:למרות השם גנב לחשים הוא יותר מעתיק אותם:גנב הלחשים יכול להעתיק לחשים אם הוא:
א.רואה איך עשו את הלחש
ב.אם הלחש באותו הדרגה שלו או נמוך
ג.הוא חייב להעתיק כוח בהתאם לכוח שהוא אמור לקבל לדוגמא(דמות בדרגה 2 מקבלת כוח תכלית 1 לכן בדרגה 2 גנב הלחשים יכול להעתיק רק כוח תכלית 1)
ד.הוא מעתיק באופן כזה
בדרגה ראשונה הוא מעתיק 2 כוחות רצון(בן אדם 3) כוח התקלות 1 וכוח יומי 1
בדרגה שניה כוח תכלית 1
בדרגה שלישית כוח התקלות 1
בדרגה 5 כוח יומי 1
בדרגה 6 כוח תכלית 1
בדרגה7 כוח התקלות 1
בדרגה 9 כוח יומי 1
בדרגה 11 הגנב לחשים מסוגל להעתיק נתיב מופת ולבטל לעצמו את הדרישות ולקבל כוח התקלות 1 של הנתיב מופת שהעתיק
(טוב פשוט תראו את ע''מ26 בסל''ש)
עשיתי את ההודעה הזאת בענק כדי שאף אחד לא היתעלם ממנה אם יש לי טעות במקום להגיד איפה הטעות תעשו בעצמכם תיקון תכתבו אותו ואני אתקן ואם אתם רוצים לכתוב תגובה אז או תיקון או ביקורת טובה או שאלה (כן אני יודע שאני לא אבל אני לא מסוגל לסבול את הערות פה)
גנב לחשים
"קסם יפה עכשיו תראה איך אני עושה אותו"
תפקיד:יכול להיות כל התפקידים(בניפרד) אבל בכללי הוא יותר סער
מקור כוח:לגנב לחשים יש מכשיר מסוים שמאפשר לו להעתיק(לכו עם הדמיון שלכם) או שהגזע של הדמות שלו קצת מיוחדת(לדוגמא:כל סוגי יצירי הכפיים או עועה ראשים)או שיש לו גישה לכל מקורות הכוח.
תכונות מפתח:חוכמה,כריזמה,כוח
שליטה בשיריון:בד ועור
שליטה בנשקים:פיגיון,מטה,רובה קשת
תוספים להגנה:+2 לרצון
נקודות פגיעה בדרגה ראשונה:10+ ערך החוסן
נקודות פגיעה אם כל עליה בדרגה:6
פרצי ריפוי ביום:9+מתאם החוסן
הכשרה במיומנויות:בחר 4:מאגיה,פשיעה,אקרובטיקה,אטלתיקה,טבע,דת
אפשרויות הרכבה(טוב אני לא מצליח לחשוב על משהו מישהו מוכן לעזור לי)
מאפיני מקצוע:ספיגת לחש:אחת להתקלות יכול גנב הלחשים לספוג לחש שמפעילים עליו (ההתקפה לא תפגיעה בו)ולהשתמש בלחש כדי לתקוף את אותו היצור שעשה את הלחש
העתקת כוח:למרות השם גנב לחשים הוא יותר מעתיק אותם:גנב הלחשים יכול להעתיק לחשים אם הוא:
א.רואה איך עשו את הלחש
ב.אם הלחש באותו הדרגה שלו או נמוך
ג.הוא חייב להעתיק כוח בהתאם לכוח שהוא אמור לקבל לדוגמא(דמות בדרגה 2 מקבלת כוח תכלית 1 לכן בדרגה 2 גנב הלחשים יכול להעתיק רק כוח תכלית 1)
ד.הוא מעתיק באופן כזה
בדרגה ראשונה הוא מעתיק 2 כוחות רצון(בן אדם 3) כוח התקלות 1 וכוח יומי 1
בדרגה שניה כוח תכלית 1
בדרגה שלישית כוח התקלות 1
בדרגה 5 כוח יומי 1
בדרגה 6 כוח תכלית 1
בדרגה7 כוח התקלות 1
בדרגה 9 כוח יומי 1
בדרגה 11 הגנב לחשים מסוגל להעתיק נתיב מופת ולבטל לעצמו את הדרישות ולקבל כוח התקלות 1 של הנתיב מופת שהעתיק
(טוב פשוט תראו את ע''מ26 בסל''ש)
עשיתי את ההודעה הזאת בענק כדי שאף אחד לא היתעלם ממנה אם יש לי טעות במקום להגיד איפה הטעות תעשו בעצמכם תיקון תכתבו אותו ואני אתקן ואם אתם רוצים לכתוב תגובה אז או תיקון או ביקורת טובה או שאלה (כן אני יודע שאני לא אבל אני לא מסוגל לסבול את הערות פה)