• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים גיאומנטיקה - אבני מוקד

נוקס

פונדקאי ותיק
אבן המוקד נוצרת לפי התיכנון הגיאומנטי של המנסה. אבן המוקד מכילה עוצמה אדירה שמחזקת את הדמות הנושאת אותה.

האם ניתן לתכנן מנסה כך שאבן המוקד תפגע במי שנושא אותה?

אם אני זוכר נכון, יש כמה אבני מוקד שצריך "לשלם" באפקט שלילי על מנת לקבל את החיובי.
אני מניח שאפשר פשוט... להשמיט את החיובי.

אני מניח שזה אפשרי. השאלה היא, מי ייבנה בניין שלם ומשאבים עצומים רק כדי ליצור מנסה שלילית, שהוא לא יוכל להנות מפירותיה?
כלומר, אני מניח שמבחינת ביצוע, זה אפשרי. למרות זאת, לא הייתי נותן לשחקנים למצוא אבן מוקד שלילית (כי אף אויב לא יישא אותה עליו, אפילו אם היא קיימת). אולי להתחיל להכין אחת.

אני לא הייתי משלב את זה בהרפתקה.

לא ידועה לי קיום מכניקה למצבים שכאלו, אז יש לי עוד כמה שאלות בנושא:
1. אני רוצה שהאבן תפעל לאחר שהנשגב חשף את סימן הקאסת, ניתן לתכנת את האבן לכך?
2. האם כל ההשפעות הן פיצוצי אנרגיה או שניתן לייצר השפעות נוספות?
3. האם ניתן לחשב את העוצמה המשתחררת במוטים?
4. האם ניתן לקבוע תנאים סביבתיים לשיחרור הכוח?

אין מכאניקה, זה סיפורי בלבד. אתה מוזמן להציע מכאניקה. :)

עריכה: כשאני חושב על זה, אפשר לשאול מחוקי ה essence buildup כדי לחשב את הפיצוץ. שם זה רמת הדמנס*5 נזק חמור ברדיוס של רמת הדמנס קילומטרים. אפשר לעשות את זה משהו דומה, אבל פחות רדיוס. תלוי על איזה אפקט הולכים.

מבחינת "אפקטים אחרים", יש איזה דיון קצר על מנסות "פגומות" שלא עושות מה שהן אמורות לעשות , אז אולי אפשר גם להגיד שאבן המוקד לא עושה מה שהיא אמורה לעשות.

בקשר לטריגרים סביבתיים , לא נראה לי שהייתי נותן. הכוח זורם מהמנסה אל האבן. להתעסק עם המנסה = להתעסק עם האבן, אבל לקבל פידבק חזרה מהאבן למנסה ...לא נראה לי מתאים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה