• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

גולם בשר - Flesh Golem

נראים יותר כמו ענקים מאשר גלמים, הייתי מוסיף אולי ברגים נוסח פרנקנשטיין לראש כדי להבהיר שמדובר ביציר כפיים.
עדיין, כענקים הם מאוד מגניבים :) ואישית אני מילא מעדיף גלמי בשר כיותר גרוטקסים.

נראים יותר כמו ענקים מאשר גלמים, הייתי מוסיף אולי ברגים נוסח פרנקנשטיין לראש כדי להבהיר שמדובר ביציר כפיים.
עדיין, כענקים הם מאוד מגניבים :) ואישית אני מילא מעדיף גלמי בשר כיותר גרוטקסים.
מבחינת גודל הם בגודל של מיניאטורת אדם רגילה, יכול להיות שהתפרים שלהם לא מספיק בולטים (כאמור הוואש לא היה סופר מוצלח).
ראיתי סגנון צביעה של אנשים שצבע כל חתיכה מהעור שלהם בגוון שונה כדי להדגיש את זה שהגולם נתפר מכמה סוגי עור, אבל אישית פחות אהבתי, זה נראה ליצני ככה.
אני כן מסכים לגבי זה שאולי תוספת גועל הייתה פה במקום, כמו ריר ואולי שפריץ טוב של דם 😆

סליחה שאני "מקים לתחיה" את הפוסט הזה, אבל זה רלוונטי.
כחלק מקמפיין סטראהד שאני מריץ, הייתי צריך גולם בשר ופשוט לא מצאתי אותו.
בגלל שעבר הרבה זמן וכמו שאתם רואים בפורום במשך השנים צבעתי לא מעט מיניאטורות - כבר לא הייתי בטוח אם צבעתי מיניאטורה כזו או לא!

כמה טוב שיש את הפורום, עשיתי חיפוש והנה, צבעתי אפילו שניים כאלו! עכשיו רק צריך לחפש אותם...

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה