• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בקשר לספר המדריך השלם לקדושה

אתה צריך לראות את מקצועות היוקרה של להרפתקן...
מגניבים בטירוף (מגי נתיב הפגיון לשליטון!).

מקצועות הבסיס סבבה, ההרחבה למיומנות נחמדה, הכשרונות סבבה, כל החלק של הארגונים מעולה, ובכלל, ספר מעולה, כדי לך לקנות אותו.

אלו היו 60 שניות על המדריך השלם להרפתקן.

בסדר אדון (הבחור שמנחה את התכנית 'שישים דקות').
המדריך השלם להרפתקן הוא ספר חמוד ביותר, אבל קודם תקנה ספרים אחרים, כי הם באמת טובים, והמדריך השלם להרפתקן....פחות.
מקצועות היוקרה בו חוזרים על עצמם (וגם על מקצועות בספרים אחרים) , מקצועות הבסיס מוסיפים בהחלט דברים חדשים.
הכשרונות החדשים בהחלט נחמדים (אף שחלקם לא שימושיים), ואילו המיומניות מורחבות, אבל מעט.
הציוד החדש בהחלט מוסיף, ואין לי נגדו שום דבר רע.
והפרק על הארגונים, בהחלט מוסיף (בייחוד לשחקנים חדשים) בין אם ברעיונות (למרות שהארגונים קצת חוזרים על עצמם) ובעיקר בדרך לעשותם (ושוב, בעיקר לשחקנים חדשים).

זהו, ספר בינוני ++.

לדעתי זה ספר בינוני +-. אני מקווה שמי שכתב את זה כבר קרא את התגובות השליליות על הספר, הוא עוד עלול לקנות את זה שלא לצורך, מצד שני, יש אנשים שמצאו את הספר שימושי. אני חושב שהוא צריך לעיין היטב בחנות, לפחות כמה עשרות עמודים ולהבין את הקטע הכללי של זה.

rincewind אמר/ה:
תקשיבו, לא קראתי את המדריך להפתקן, אבל זה נשמע לי מיותר להחריד. מה אפשר למצוא שם שאי אפשר למצוא בשאר הספרים?
חוץ מזה, המדריך ללוחמה נשמע הכי יעיל כי כל הרעיון של הלוחם זה הכשרונות שלו, וספר עם פרק שלם המוקדש לכשרונות לוחמה יכול להיות יעיל מאד.
זו הייתה הקפצה של עץ מת. קרא את חוקי הפורום.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה