• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים בני תמותה +תעצומות, אפשרי?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Mek31
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מבין שפלאפ חשוב ,אבל זה שיש להם נתונים של תכונות שכליות ,אומר שהם מעבר לחיות חסרות בינה .ואני מבטיח לך שבני אדם יכולים להיות הרבה יותר מטומטמים מאנשי חיה ,ואנשי חיה יכולים להיות הרבה יותר חכמים מבני אדם, זו סתם סטיגמה ששמו על אנשי חיה כמו שאומרים שכול הדרו רעים (סליחה שאני מערבב מו"ד ) יש להם נתונים. דבר שמראה שיש להם בינה ,מה שמספיק בהחלט לגרום להם להשתגב ,השמש הבלתי מנוצח לא בוחר בך בגלל שאתה חכם או לא הוא בוחר בגלל שאתה טוב במה שאתה עושה, ואין סיבה שאיש חיה לא יהיה מוצלח כבן אדם.

אאל"ט, בעידן הראשון היה עוד גזע של אנשים - מכונפים , שגם היה יכול להשתגב. הגלגול מהעידן הראשון של אריאנה הוא כזה.

ואיש זאב ,לדעתי , לא יעבור נשגבות כי הוא פגום - טומא על ידי הפראא.

PeskyTiger אמר/ה:
אאל"ט, בעידן הראשון היה עוד גזע של אנשים - מכונפים , שגם היה יכול להשתגב. הגלגול מהעידן הראשון של אריאנה הוא כזה.

לעזאזל,אני רוצה את Scroll of Lesser Races!

PeskyTiger אמר/ה:

אבל האם בעידן השני יש יצורים של הבריאה שיכולים להשתגב כמו בני אדם ?

תשובות:
1. אני לא בטוח מה קרה לאנשים המכונפים. אני חושב שהם נכחדו במלחמה זו או אחרת.
2. אני לא מכיר דמות קנונית של נשגב בעידן השני שהיא לא בן אדם, אבל זה לא אומר שאין.
3. לא יודע אם "לפי החוקים" אפשר או לא, אני רואה השתגבות של מוטנט כעבירה מול הכלל של "אקזולטזיה נמנעת מגופים פגומים". כמו כן, שוב, לא ראיתי אף דמות נשגבים קנונית שהיא מוטאנט.

כתוב שהנשגבות מרפאת את הכול חוץ מהפגיעות הקסומות הקשות ביותר ,ולידיעתך ישנם הרבה דמיות נשגבים בפורום הזה שהיו להם מוטציות, לכן אין כול סיבה שמוטנט לא יכול להפוך לנשגב, לכן אין סיבה שגם איש חיה שגם טומא ע"י הפרא לא יהפוך לנשגב ,לכן הגיע הזמן ליצור את מלך החיות הבא :twisted: .

אמרתי *קאנונית*. כלומר, בחומרים ה"רשמיים".
ואני לא יודע מה איתך, אבל נראה לי שעיוותי פראא בהחלט מוגדרים כ"פגיעה קסומה קשה".

וחבל על האויר של שנינו. הנשגבים שלי זה לא הנשגבים שלך ,או אף אחד אחר פה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה