• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים חדשות הכרוז אקזלטד: חלומות של העידן הראשון

הזאב הלבן הכריזו על מוצר חדש שיצא לקראת סוף השנה -
Dreams of the First Age, הכולל מידע משחקי על לשחק סולארים בעידן הראשון וכמובן גם צ'ארמים/ארטיפקטים/וכיו"ב חדשים. הדגש העיקרי הוא על צ'ארמים לרמות אסנס גבוהות (מעל 5)
המוצר יהיה המוצר הראשון שיצא בתור ערכה (קופסה) ולא כספר. הוא יכלול 384 עמודים ויעלה 60 דולר.
בעיניי, זה המוצר המלהיב ביותר עד היום של המה' השנייה כי הוא כנראה יכיל טונות של חומר מקורי, ולא מחזור של חומר ישן כמו כמעט כל המוצרים עד היום (לפחות מהבחינה המכנית).

ספרים נוספים שיצאו השנה לאקזלטד:

Manual of Exalted Powers: Sidreals
הספר של הסידריאלים, 32 דולר, 224 עמודים.. לא מלהיב אותי ממש (בעיקר כי אני חושד שיהיה דומה יותר לדמי הדרקון של מה' 2, מאשר ללונארים של מה' 2.. מה כבר יש לחדש?)

Books of Sorcery 4 -Roll of Glorious Divinity: Gods & Elementals
הספר הרביעי בסדרת ספרי הקסם, מתאר את האלים הקטנים ואת האלמנטלים. ספר שנראה לי הולך להיות די משמעותי לכל מנחה, פסאודו מגדיר מפלצות.

הספר המסביר על האלים והאלמנטים במבדורה הראשונה זכה למעמד גבוה. ולעיתים היה קשה מאד לקנות עותק. אני תוהה אם היורש שלו יזכה להצלחה דומה.

העידן הראשון הוא נושא מסקרן מאד. אני מקווה שהוא יזכה לטיפול ראוי ויסודי. הייתי רוצה לראות סדרי עולם שונים. את הבריאה לפני פלישת הרקשה. והייתי גם רוצה להיות מופתע. לגלות שהעידן היה שונה ממה שסולארים חצי-זוכרים.

נמנעתי מספר המהדורה הראשונה של הסידריאלים, יצא לו שם של מערכת חוקים מפחידה. אני מקווה שהמצב שונה בגרסה הזאת. אך אני גם מקווה שאיכות הפלאף נשמרה. שכן לספר היה מוניטין מכובד מזווית הפלאף.

אמורים להיות שלושה ספרונים בקופסה
אני משער שאחד זה מכניקה פרופר (צ'ארמים וכיו"ב)
השני זה כיצד ליצור דמויות בעולם של העידן הראשון
והשלישי זה מידע למנחה כיצד לשחק.

זה הניחוש שלי, אבל הוא הגיוני... משהו כזה יענה לצרכייך?

The Evil Rabbit אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
למה לא בספר אחד?
חוץ מההסבר של זאוס (שאני מסכים איתו) אני אישית מוצא שזה יותר מגניב לקבל שלושה ספרים.
מסכם אם דעתך לגבי זה שזה די מגניב (טוב, זה הנשגבים) אבל זה לעיתים לא כל כך נוח, כי אז כל פעם צריך לעבור ספר...

דווקא כמה ספרים זה נוח, כי רוב הפעמים אתה לא צריך איתך כל הזמן את כל הספרים. ואם אתה צריך להתנייד עם הספרים, זה גם מקל על הגב שלך.
וכמובן שזה מגניב...

witch_king אמר/ה:
דווקא כמה ספרים זה נוח, כי רוב הפעמים אתה לא צריך איתך כל הזמן את כל הספרים. ואם אתה צריך להתנייד עם הספרים, זה גם מקל על הגב שלך.
וכמובן שזה מגניב...
ואם אתה צריך את כל הספרים? אני מניח שזה שזה מגניב מספיק בכל מקרה...אבל בגלל הדבר הקטן הזה החבילה בטח תעלה קצת יותר...

אוי, איך שהדור השתנה...
חבר'ה, פעם כל משחקי התפקידים הגיעו בסטים של קופסאות קרטון, שבכל קופסה כזו היו לפחות שני ספרים (לשחקן ולמנחה) אם לא יותר.
ההגיון של מספר ספרים הוא, שאז אפשר לחלק לנושאים שונים בקלות. זה לא בגלל שמדובר במוצר יותר זול לייצור (הוא לא) או רווחי יותר (גם לא). הוא כן יוקרתי יותר, אבל זה בעיקר בגלל שהיום זה דבר שכמעט חלף מהעולם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה