• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מנוע האפוקליפסה חדשות הכרוז אסופת הרפתקאות ל-Avatar Legends

חברת Beadle & Grimm's Pandemonium Warehouse (שהיא חברה קטנה של 5 שחקני משחקי תפקידים) הכריזה שהם עומדים להוציא מימון המון לאסופת הרפתקאות למשחק התפקידים של אווטאר. הם עובדים על זה יחד עם מאגפיי וסטודיו אווטאר עצמם, למרות שלא ברור לי בכלל כמה מעורבות החברות האחרות בעניין.
מה שכן, אסופת ההרפתקאות הזו תהיה מורכבת מ5 הרפתקאות, שכל אחת מהן יכולה לעמוד בפני עצמה, ומתרחשות כולן מסביב לאותה ספינה - הUnity בעידן של רוקו. העידן המעניין ביותר למשחק לדעתי, בגלל כמות הלור החדש שנכנס בו.
ה-Unity היא אחד מהלור החדש הזה. ספינה שיועדה לשוט מסביב לעולם במשך שנה כדי לחזק קשרים אקדמיים וטכנולוגיים בין האומות.

אישית, זה נשמע לי ממש מגניב, בחירה מצוינת של זמן ומיקום כדי ליצור קמפיין איכותי ומרענן שנותן מספיק מקום לשחקנים להתפרע, להראות איזורים שונים מגניבים בתקופה, ולסגור הכל עם סרט יפה.

עמוד הprelaunce כאן, למי שרוצה לקבל התראה כשהמימון המון יעלה.

מוצר מעניין מאוד, כי הוא גם עונה על אחד הטרוניות שלי לגבי השיטה - הניסיון לכסות את כל העידנים השונים בכל מוצר של אווטאר מפחית את השימושיות שלהם.
לכן מוצר שממוקד על עידן אחד, אולי פונה לקהל פוטנציאלי מעט קטן יותר, אבל הוא יותר מגובש על עצמו ומציע חוויה שלמה יותר.

נ.ב. מי שרוצה, החלטתי למכור את ה Pledge של מימון ההמון המקורי של אווטאר עם הספרים וכל הדברים המגניבים מסביב (אני לא מתחבר למנוע האפוקליפסה כמנחה, המשחק אחלה) - אז אם מישהו מעונין, שיגיד :)

מימון ההמון עלה, ומומן בחצי שעה, שזה נחמד.
המחירים נראים לי ממש סבבה - אם כי לא ברור לי אם יש משלוח לישראל. מחכה לתשובה בנושא.

סה"כ, נראה מרהיב. עם Add-ons מגניבים ברמות: כמו מגילות כשפות! handouts איכותיים! בינתיים רכשתי דיגיטלית, אולי אשדרג לפיזית לפני סוף הקמפיין.

הקמפיין נראה חמוד, והמחיר לגרסה הפיזית הבסיסית הוא שפוי בהחלט, וגם מחירי המשלוח (אם כי אין כרגע ישראל)

מעניין לראות שביחס לקמפיין המקורי, כמות התומכים והגיוס נמוכים משמעותית. כלומר, 2000+ תומכים ו-300 אלף דולר זה סכומים יפים, אבל זה לא מדהים כמו המקור.
אני לא יודע אם ההיענות המועטה יחסית, באחוזים בגלל המקור, זה בגלל שאנשים לא מתחברים למנוע האפוקליפסה או בגלל ההחלטה של המשחק לא להתמקד בעידן ספציפי. אישית אני פחות התחברתי למשחק בגלל שניהם
מאידך, יש בהחלט עדיין המון אנשים שמשחקים ונהנים מהשיטה, לפי המספרים.

יומיים אחרונים לקמפיין והוא נראה מקרטע.
מספר התומכים ב-2600, ובטח יגיע לאזור ה-3000 פלוס בסיום, והגיוס כרגע ב 435 אלף דולר ויגיע בטח לאזור ה-600 אלף.

זה ממש לא מספרים גרועים, אבל זה צניחה מאוד דרמטית ביחס להצלחה הפנומנלית של הגיוס המקורי לשיטה - שהיה עם מעל ל-80,000 תומכים!

זה חריג, עבור אסופת הרפתקאות לעומת ספר בסיס? אני לא מכיר את המספרים, אבל הייתי תחת הרושם שספרי הבסיס מוכרים בסדר גודל יותר מכל ספר אחר, ובשיטה כמו אווטאר הנחתי שהאפקט יגדל - אנשים שאין להם אף כוונה לשחק בשיטה יקנו אותה בגלל שהיא אווטאר, אבל אין להם מה לעשות עם הרפתקאות

כן, מספר סביר להרחבות זה בין 15 ל-30 אחוז מהבסיס.
תלוי גם בכמה מוצרים יצאו כבר בעבר וכמה המוצר מוצלח.

במקרה הזה, לא יצאו הרבה ספרים לקו המוצרים, והמוצר עצמו נשמע אחלה.
אז… שלוש-ארבע אחוז זה אחלה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה