• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אי מקצועיות בקרב דמויות

מה היה קורא אילו היו שואלים מפלצות/אויבים אחרים מה דעתם על טיב קבוצת ההרפתקנים שנגד הם נלחמו/התמודדו? איזה סגנון משחק אתם חושבים שיהיה הטוב ביותר לשחקנים? איזה סוגי משחק יש?
לדוגמא:
הקבוצה שלי משחק כמו שאני שיחקתי בדיאבלו, יורדת מפלס מתחילה להרוג יצורים ולאחר שנגמרים היצורים בחדר מקום לעבור לחדר הבא אני חוזר לכפר מרפא את עצמי קונה שיקויים ורק אז חוזר למעמקי המבוך
בכל מקרה:
הקבוצה שלי פתרה חידה עם רונות ואז גילתה דלת אבל החלתנו לעלות לסיפריה שלנו(שאותה הפכנו לבסיס שלנו( לנוח ולהחלים לאחר 16 שעות ארוכות חזרנו למסדרון פתחנו את הדלת ושם ראינו סקלתון ענק שאאשים אותנו באי מקצועיות בגלל שנתנו לו להמתין 16 שעות והוא גם התלונן שהוא רעב מאוד(אני כמובן זרקתי אליו את מלאי פיצוחי האל מת שלי, מומלץ מאוד כחטיף בכל מקרה אני צריך לחדש את המלאי שלי או לקחת מהחגב) ואז הוא שלח עלינו את יחידת הזומבים המקפצים שלו)אני הולך לחדש את ההספקה שלי(

בבקשה הוסיפו תגובות על השאלות שכתבתי למעלה

"אני חושבת שהוא רוצה בננה אייל..." (ארץ נהדרת)

נראה לי שהוא התכוון לשאול האם כולנו משחקים בצורת hack&slash בהרפתקות שלנו.
התשובה היא כמובן לא... שמישהו יוסיף הרצאה קטנה על רולפליי ונסגור עניין.

רולפליי?

אני חושב שהיה שם שלד שהתרגז על הקבוצה בגלל שהוא רצה להגיע לקרב במהירות, והם הלכו לנוח, ומשהו עם זומבים, אספקה, וחגב.
מישהו הבין מה הוא רצה שנענה לו?

תומר.

אני בסך הכל מבקש שתתנו לי כמה דוגמאות לסגנונות משחק)אפילו הוספתי דוגמא משלי(,
אני יודע על שתיים:
פגע וברח- סגנון פחדני שהוא המועדף עלי)דוגמא ניתן למצוא בראש הכתבה(
לחימה ללא הפסקה- להיכנס למבוך ולקרוע את כל האל מתים לחתיכות קטנות תוך כדי התעלמות מכמות הנק"פ ההולכת ופוחת של הדמויות

אני מצטער על סגנון הכתביה שלי)שדומה מאוד לסגנון הדיבור שלי( אז למי שהבין תנו לי דוגצאות לעוד סגנונות משחק

שרון אמר/ה:
פתחנו את הדלת ושם ראינו סקלתון ענק שאאשים אותנו באי מקצועיות בגלל שנתנו לו להמתין 16 שעות והוא גם התלונן שהוא רעב מאוד(אני כמובן זרקתי אליו את מלאי פיצוחי האל מת שלי, מומלץ מאוד כחטיף בכל מקרה אני צריך לחדש את המלאי שלי או לקחת מהחגב) ואז הוא שלח עלינו את יחידת הזומבים המקפצים שלו)אני הולך לחדש את ההספקה שלי(

בבקשה הוסיפו תגובות על השאלות שכתבתי למעלה

בימינו אומרים "שלד ענק"

למה שלא תספר שמי שמנשנש את זה נהיה חולה וסופג נזק כוח של 1 לשבוע (אין הצלה) אלא אם הוא אני (ראו חתימה)

אני לא חגב אלא טריקרין- אני גמל שלמה ואוכל חגבים (או, כפי שציין פעם אינפרנל מרסי- בני אדם)

אתה בעצמך זומבי מקפץ, וכולם בפורום יגידו את זה גם, אם הם ישמעו מה האוטוביוגרפיה שכתבת לדמות שלך, אז אל תהרוס ל the DM את המשימה ואל תצחק לעולם אל טריקרינים, פן יבולע לך ( :evil: :twisted: :orclol: :orcwaagh: :devil: )

לשאלתך- הקבוצה שלנו משחקת גרוע, זאת הודות לדרואיד שמתעקש לפרוץ מלכודות, לסייר שמנסה לגדל צמחים מוצצי מוחות בעלי חשיבה עצמית ואינטיליגנטית להפליא, לברברים שזוממים לשדוד את הקוסם ולפאלדין שמקלל, כל יצור בביניין הזה יגיד שאנחנו חבורת פריקים (אמרו את זה השלד, הזומבי מסיפרייה, והסוהר)

חבר'ה, מה כל כך קשה? הבחור שואל על סגנונות משחק.
העץ נוקה קצת מדיבורים מעניינים אך לא כל כך רלוונטים שעסקו בבוטנים, גרעינים, ושאר סוגי פיצוחים.

לשאלתך, שרון:
סגנון המשחק שלכם באמת נשמע כמו משחק מחשב ללא מחשב. ישנם אנשים אשר לא יכנו את זה בתור משחק תפקידים.
אישית? אני מעדיף שלא לשחק ככה. באמת שאין סיבה לעשות את זה מחוץ למחשב.
ממה שאתה אומר נשמע כאילו אין ממש סיפור ו/או עלילה למשחק שלכם. אין מתח, אין דרמה, אין רגש. לפחות כך זה נשמע מאיך שאתה מתאר את זה.
אני מעדיף את המשחקים שלי עם עלילה טובה, סיפור מעניין, להיות במתח, לרצות לדעת מה יקרה עוד רגע ולאן זה יגיע (ולא איזה מפלצת נמצאת בחדר הבא). חשוב מאוד להוסיף לזה מנה גדושה של אקשן מהנה, קרבות מרתקים, ואתגרים מעניינים.
תן קפיצה לכאן ותוכל לקרוא אודות אחת מהרפתקאות האקזלטד שאני משחק. בקרוב מאוד יעלה הפרק הבא.
לזכותו של פרנהייט, שמריץ לי את שיטאקה, הלונארית המגניבה, "חנית השמש" הייתה הרפתקאת המ"ת הכיפית ביותר ששיחקתי מעולם. בחיים לא נהניתי כל כך ממשחק תפקידים כמו שנהניתי ב"חנית השמש".

תודה.
מה שכתוב שם הוא תיאור של חצי פגישה ממשחק שיצא לי לשחק.
כמו שאתה רואה אין שם קרבות על גבי קרבות, אין מבוכים עם קומות ולא עוברים חדר-חדר והורגים את כולם.
יש עלילה, יש סיפור, יש אינטראקציה, חשיבה, ניסיון להבנה של הדברים, תעלומה ועוד.
זו הייתה דוגמה לצורת משחק שהיא שונה ממה שאתה הצגת.
ברגעים אלה נכתב הפרק השני (החלק השני של הפגישה).

יש עלילה למשימה, אבל היא נהרסה לחלוטין בגלל שהדרואיד מתעקש לפרוץ מלכודות, הסייר מנסה לגדל צמחים מוצצי מוחות בעלי חשיבה עצמית ואינטיליגנטית להפליא, הברברים זוממים לשדוד את הקוסם והפאלדין מקלל כל הזמן. משחק תפקידים, כפי שניתן לראות, יש הרבה...

שרון אמר/ה:
פגע וברח- סגנון פחדני שהוא המועדף עלי)דוגמא ניתן למצוא בראש הכתבה(
לחימה ללא הפסקה- להיכנס למבוך ולקרוע את כל האל מתים לחתיכות קטנות תוך כדי התעלמות מכמות הנק"פ ההולכת ופוחת של הדמויות

והקשר למשחק תפקידים הוא? אתה בטוח שאתה משחק במשחק תפקידים? לי זה נשמע יותר כמו "נחשים וסולמות".

שרון אמר/ה:
אני מצטער על סגנון הכתביה שלי)שדומה מאוד לסגנון הדיבור שלי

אז תתחיל לכתוב ולא לדבר דרך המקלדת.

the Nerubian אמר/ה:
יש עלילה למשימה, אבל היא נהרסה לחלוטין בגלל שהדרואיד מתעקש לפרוץ מלכודות, הסייר מנסה לגדל צמחים מוצצי מוחות בעלי חשיבה עצמית ואינטיליגנטית להפליא, הברברים זוממים לשדוד את הקוסם והפאלדין מקלל כל הזמן. משחק תפקידים, כפי שניתן לראות, יש הרבה...

חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה
נקרעתי,
תהפכו את זה למשחק הומוריסטי, אולי מנצקין.....

אתה משחק עם אנשים משוגעים......

לוחם מקבל במקצוע שלו אופי של "לוחם אמיץ וישר לב" שבתנאי מסויים מחייב אותו לפעול לפי האופי הזה ולמות? מה זאת אומרת "חוסר מקצועיות" אצל דמות שהיא אדם פשוט(גם אם היא לוחם חזק או מכשף מרושע)? לוחם לא יכול לתקוף אדם מאחור בזמן שהוא בקרב עם אדם אחר או לברוח כאשר הוא מבין שהוא נלחם בקרב אבוד ועדיף לו לברוח ולהציל את חבריו לקרב מאשר "למות בכבוד"?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה