• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אגדת הפלישה <חופשיטה>-[4/4]

OUT
סליחה על העיכוב :oops:
IN
ג'ופריד קופץ לאדמה כשהדרקון מתפצל ונוחת בקלילות. הוא מסיר את קסדתו וחזיק אותה בחיקו, צועד לעבר הקרב עם הבאלורג. כשהוא מתקרב מספיק הוא פוער את פיו ויורק סילוני חומצה על השד הבוער.

הבהרה (בעקבות רונור):
ישנם יותר מצמד דרקון-שד ובאלרוג אחד. ברגע זה אתם נלחמים רק באחד אבל קיימים עוד מהם-כמובן שלא הרבה אבל בהחלט יש יותר מעשר.

9 יום אהמ"ג
אחרי בדיקות רבות, האדמות באזורי הפרא ניתנות לישוב, אבל העבודה רבה מידי לעומר הרווח... למרות זאת, אם ברצוני להשיג שליטה על השטחים שלנו, עלינו לישב אותם... נראה לי שאני יעברו לעזור למשלחות, ההילה שלי תאיץ תהליכים ותעזור יותר מאשר כאן, אבל זה לא יעזור אם יהיה ככה.. אני צריך תוכנית עבודה... אבל אני יעבור לאזורי הפרא, הם זקוקים לעזרתי
שבועיים אהמ"ג
אני סיירתי באזורי הפרא, והכנתי תוכנית, פשוטה בנתיים,שאותה אני יעביר לאלא שבארצות הפרא, התוכנית מבוססת על איכות הקרקע והשימוש שלה, לכול קרקע מוצמד ניקוד, שמראה על השימוש שלה, ככול שהניקוד יותר טוב, כך האזור יותר פורה
0- אדמה מקוללת\רעילה, לא להתישבות
1- אדמה קשה, קשה להשתמש בה, מאחזים צבאיים בלבד
2- אדמה לא שימושית, לדוגמא יער לאחר שרפה, לשימושים שולים, כגון אחסון
3- אדמה פשוטה, כמו ביצה, אתרי פסולת וחומרים מסוכנים
4- אזורים כגון מדבריות, אתרי צבא מסוכנים (אזורי קללות, קסם מסוכן...)
5- אדמה לא שימושית, כמו ממלכה נטושה והרוסה, לכרית מחצבים
6- אזור לא שימוש, כמו מערה, לבניית מפעלים
7-יער סבוך או מפרץ סלעי, לגידול לטאות הכוח
8- אדמת בור, לחקלאות\ כריה
9- מישור ריק, לבניית ערים
10- אדמה פורייה מאוד או עשירה במשאבים, לאכלוס מידי
אני מקווה שזה יעזור לאנשי להתקדם, אנחנו צריכים להתקדם יותר, אני לא יכול להשאיר את... בעלי הברית שלי מאחור

אני יודע שלא הגיבו בעץ הזה כבר יותר משבועיים, אבל אני דיי אהבתי את המשחק וחבל שהוא יסגר, אז מרתוס (או כול אדם אחר שרוצה לנהל) אם אתה קורא את זה, אני מתחנן, תחדש את המשחק :cry:
נ.ב. אם המשחק ננעל בגלל התגובה אני אקח את האחריות לזה, בבקשה לא לסקול אותי בעגבניות

OUT
שלום פלסמיד. אינני בטוח שאתה מודע לכך, אך המשחק הושהה בעקבות לחץ (לימודי, עבודתי, לחץ אחר) אשר מצוי על מרתוס, ולכן, הוא אינו מסוגל להריץ את המשחק ברגע זה, אך אני בטוח שכשיזדמן לו, הוא ימשיך בהרצתו. שנית, מאחר וזו הודעה שקשורה לעץ המשחק, בנוסף לעובדה שזה משחק שהושהה, ולא נסגר, אינני חושב שיעשו דבר מה בעקבות הודעתך.

כמו שאני רואה את זה, יש 3 אופציות בקשר משחק
1)להמשיך בהשהייה
2)לנסות להתחיל לשחק שוב-אבל כמו שאמרתי לכם אני לא יכול להבטיח כלום בקשר לכמות התגובות שלי
3)להמשיך את המשחק עם ש"הם אחר.
תבחרו

OUT
בתור מישהו שעקב אחר ההרפתקה, אני חושב שזה יהיה חבל אם המשחק יעבור לידי שה"ם אחר, המשחק התפתח באופן די מגניב לדעתי, בהרצתך, ובסגנון משחק מצוין של השחקנים. כפי הנראה, אכן תכננת את המשחק, ועושה רושם שאתה לא מאלתר על המקום, ויהיה חבל אם זה יעבור למישהו אחר.

ראוי לציין שדיפי מעולם לא היה חלק מהמשחק, למרות שישמח להיות. יש לי גם כמה רעיונות מעניינים לדמויות, ואם תחליט להמשיך, אז אני אדבר איתך בפרטי

על כל פנים, אם למרתוס יש מספיק זמן להמשיך, שר נמצא, פלסמיד נמצא, אני אשמח להצטרף, ובטח יש עוד כמה שנמצאים.... בקיצור, נראלי שאם תרצה להמשיך, תהיה היענות.

גדילן ענה לי-הוא ממשיך.
רונור עדיין לא ענה לי-אני אחכה עוד קצת לתגובה ואז אקפיא את הדמות שלו.
warforgad-פרש.
כמו שאמרתי-אני אחכה קצת לרונור ואז נמשיך.
אפ רונור לא יענה אז יש 3 שחקנים. אז אם מישהוא לא מוטרד ממשחק איטי ורוצה להיכנס שידבר איתי בפרטי
נ"ב:אני רוצה לשוב ולהבהיר-אין לי הרבה זמן ואני אגיב פעם בשבוע-שבועיים. אני מחייה את המשחק כי נראה לי שעדיף תגובה פעם בשבועיים מאשר כלום.

plasmid
אין לי זמן לצייר מפה בינתיים. שבוע הבא אני בחופש (טיול שנתי שממש אין לי כוח ללכת אליו) ואז אני אצייר את המפה, בכללי רוב האדמות הן בין 4-9 עם מעט יוצאי דופן.
דיפי
ממש ליד היער האסור, עשרות ספינות, מפרשיהן מתוחים ועליהן סמלו של איו מופיעות בשמיים. מסביב לספינות מעופפים דרקונים מכל הסוגים והצי מתחיל לנחות.
הצי נוחת בקלילות על המים הסמוכים לחוף והדרקונים על החוף עצמו. מתוך הספינות יוצאים החיילים ומתחילים להוציא את סוסי הדרקון והדרקונים הנכים. ומעל הכל מרחף לו קרקס.
גדילן וshr
הבאלרוג נופל לקרקע תחת התקפתו האכזרית של לונריול ומחסל מספר נורלינגים בהתרסקותו, הוא קם ובקושי רב הודף מעליו את ג'פריד ואת הנורלינגים בעזרת חרבו, אך ברור שזהוא רק עניין של זמן עד שהוא יובס. באותו זמן דרקון-השד הלכוד בדרקון המים של אקספלורק נופל גם הוא, הוא מצליח לכוון את נפילתו כך שהוא נופל על אקספלורק ומוחץ אותו בכל הכוח שנשאר לו, אתם יכולים לשמוע את זעקותיו האחרונות של אקספלורק בן-האלמוות אשר נשרף, טובע ונאכל על ידי צל דרקון-השד בו זמנית.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה