• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אגדת הפלישה <חופשיטה>-[4/4]

plasmid
"איננו צריכים שטחים נוספים, אך נשמח לעזור לכם לגרש את האורקים מהאזור בתמורה לשיטוף מידע מצד קוסמי המשפחה המאגית, אך אני חיב לציין כי הכהן הגדול שלנו מוסר כי הוא וכל כהנינו לא ישתתתפו במלחמה, הוא אומר שאתה פועל נגד עצת קורלון ולכן לא תקבל את עזרתו, אך למרות זאת אנו מוכנים לסייע לך."
shr גדילן ורונור:
צבא הדרו והנורלינגים תוקפים את צבא השדים מ3 צדדים ומוחץ אותו. הצבאות המשולבים ודרקון המים הורגים את השדים באלפיהם ודוחקים אותם אחורה במהירות, במשך כחצי יום הצבאות המשולבים הודפים את השדים אחורה-ואתם שמים לב כי שדים נוספים לא מגיעים, כאשר כמעט ולא נותרו שדים והצבאות מתחילות לעצור את שטף ההתקפה-אתם שומעים קול הדומה לרעם-בום-בום-בום אתם מביטים לכיוון אזור השדים ורואים את אחד ממנהיגי האויבים-שיכלו לחסל כל אחד מהם צבא שלם-באלרוג. הקול דמוי הרעם שאתם שומעים נובע מחיית הרכיבה של הבאלרוג-אשר כמוהו היה אחד מהאויבים האדירים ביותר שהעולם הזה ידע: דרקון-שד. הדרקון נראה כדרקון בעל קשקשים אדומים ושחורים, אך אתם יודעים כי קשקשיו האדומים הם בעצם גושי לבה וקשקשיו השחורים עשויים מאפלה מוחשית. הבאלרוג ודרקון-השד עפים לעברכם במהירות ובעקבותם צבא שדים נוסף.
OUT
הבהרה: שד באלרוג/דרקון-שד מהווה יריב ראוי בפי כל אחד מכם-והוא יכול להשמיד את צבאותיכם אם לא תעצרו אותו בזמן.

out
שני דברים לבירור:
1) מגיעות אלי נשמות של דרו מתים שמחזקות אותי?
2) מה עוד אני יודע על הבאלרוג והדרקון שד, דברים כמו יכולות, חולשות, טקטיקה, שאר פרטים בכל זאת כנראה כבר נפגשתי אם שדים מהסוג הזה בפלישה הקודמת?

warforgad-אתה בדרך...
shr
1)כן
2)לבאלרוגים יש כוחות גופניים ומאגיים רבים, הם מעדיפים קרבות גופניים ומשתמשים לרוב בשני כלי נשק אך הם לא מהססים להשמיד את אויביהם בכוח מאגי(הם חזקים בקסמי אפלה והיסודות). לא ידוע על חולשות מסוימות-כדי להשמיד באלרוג צריך להשמיד את ראשו.
דרקון-שד:חיה נבונה בערך כבן אדם, הדרקון-שד נוהג להתקיף את אויביו מהאוויר בנשק הנשיפה שלו (אש שחורה שמשמידה גם את נפש הקורבן.) בקרבות פנים הדרקון-שד לרוב פשוט מסתער אל האויב-מפני שקשקשיו קטלנייים לכל בני התמותה ומסוכנים לבני האלמוות. דרקון השד סובל באופן פחות מחולשותיהם של השדים הרגילים-חולשה ללחשי קודש/אור ומים, לרוב הם לא משמידים אותו אך הם מחלישים אותו, צריך כוח רב כדי להשמיד את השד הזה.

"אם כך, אנחנו נחלוק איתם בידע, ואתם תספקו לנו עזרה בלחימה, אנחנו מתכננים לתקוף את האזור שצמוד לאלפים, כך שיווצר מעיין מחסור של האזור שלנו, שמפריד בין ממלכת האלפים ושטח האורקים, אנחנו לא זקוקים לעזרה רבה, לכן אתם לא צריכים לשלוח כוחות רבים, ואתם יכולים להשקיע אותם במלחמה באיומם שונים, כמו פלישת השדים. עכשיו, אחרי שסיכמנו, האם עלי לחתום על חוזים או שלחיצת יד תספיק לאישור?"

IN
ג'ופריד מפנה את מבטו אל שאר בני האלמוות "צריך להילחם בוא ביחד ולשמור אותו רחוק מבני התמותה, ככל שנצא לפגוש אותו יותר מהר יקטנו הסיכויים שהוא יפגע באנשים שלנו" ג'ופריד מרים בעזרת כוחו כמה ליטרים של מים מהנהר וזורק אותם את כל המרחק עד השד, בתור זריקת ניסיון. אם הוא רואה שהמרחק מספיק קצר בשביל פגיעה מדויקת, הוא תוקע את רגליו באדמה ומרים את כל המים בנהר,מעצב אותם בצורת דרקון השד, ומעיף אותם אל תוך הפרצוף המכוער של הבאלורג.

in
אסקפלורק מדבר אל בני האל מוות:"אני מסכים עם הלורד,אנחנו צריכים להביס את הבארלוג כמה שיותר מהר אני מציע שאחד מכם ילחם איתי רכוב על הדרקון במלחמת רמכים אוירית והשאר ילחמו מהקרקע.בזמן שהשאר ילמחו מהקרקע אנחנו נעסיק את הבארלורג כמה שרק אפשר.אז מי איתי?"
בזמן שאקספלורק מחכה לתשובה הוא מרים את שרביטו וכל המים באזור הופכים לערפל סמיך שקשה לנשימה.
out
התפקיד של הערפל הוא לרפא אזורים פגועים אצל הדרקון,גם קשה לנשום את הערפל והוא מחליש התקפות אש שמכוונות לדרקון ולרוכביו.

in
לונריול פונה לאסקפלורק "אני אצטרף אליך נגד הבארלורג אבל אני לא צריך טרמפ על הדרקון" הוא עוצר לרגע ופונה לשני בני האלמוות האחרים "מישהו שם לב שיש גם דרקון שד יחד אם הבארלורג"
לונריול חושף את סמלו שלמוות כשבידו האחת חרב המוות האדירה ובשניה חרמש המוות בנוסף הוא שולף גם זוג חרבות יד וחצי וזוג גרזני קרב גדולים סביבו מרחפות כשלושים חניתות קצרות וכשהוא מתקדם הדבר נראה כמו התקדמות של גדוד צבאי. לונריול פורש את כנפיו למלוא אורכן בערך פי שלוש וחצי מגובהו ומזנק בתעופה לכיוונו של הבארלורג מסתכל שאסקפרלוק והדרקון שלו נמצא מאחרוריו(הוא לא עוצר אם לא) ותוך כדי הטיסה הוא מטיל חמש חניתות על הבארלורג וחמש חניתות אחרות מחליפות אותן מולו מיד

out
אני מניח שאנחנו צריכים לחלק את הכוחות שלנו בין הדרקון לבארלוג

plasmid
אף שאנו בוטחים באנטרקס הממלכה מעדיפה כי ננסח חוזה שעליו יחתמו אבות כל המשפחות, ואתה כמובן.
OUT
אני מניח שלא ממש משנה לך בדיוק מה נוסח החוזה אז אם לא תאמר משהוא אחר אני אריץ להתחלת הקרבות שלך בהודעה הבאה שלי.
השאר-חשבתי שתדברו אחד אם השני ולא רק תצהירו הצהרות... בכל מקרה שלחתי הודעה לאחד מכם וכשהוא יענה לי ואני אדע איך כל אחד מכם תוקף-אני אערוך את ההודעה הזאת.

in
אקספלורק עוקב עם דרקונו אחר לונריול ומנסה להדביק אותו,"הבארלוג,תכרות את הראש שלו ואז אני ושאר בני האלמוות נשמיד אותו בלשחי קדושה ומים!"
אקספלורק מרכז את כל כוחותיו ואוסף את כל המים באזור,מוריד גשם ומשתמש במעט ערפל בשביל לצור לדרקון המים עוד שני ראשים,האחד מקרח והשני ממים.
הדרקון משלח 3 מטחים-מים,קרח וערפל אל עבר דרקון השד ומחכה שלונירול ילחם ברוכב דרקון השד הנורא לא פחות מהדרקון,הבארלוג.

out
לא יודע אני חושב שהדרך הכי טובה לעצור אותם זה לתקוף ועדיף מוקדם לא לעצור ולדבר לא שאני יודע על מה יש לנו לדבר

in
לונריול מסתער קדימה בתעופה מקווה שאקספלורק יעסיק את הדרקון ככה שלא יפריע לו בדרך הוא מוסיף מעט קרח וקור לחלק מהחניתות ומטיל אותן על הכנפיים של הדרקון שד.
הוא מסתער בשיא המהירות על הבארלוג ומשסף באותורגע משני הצדדים שלו באחד עם חרבו הענקים ובשני עם חרמש המוות הוא מניח שברגע שהגיע לידו יעדיף הבארלוג קרב פנים אל פנים שבו לונריול טוב. אחרלאחר פחות משניה הוא כבר פונה חזרה לכיוון הבארלוג ותוקף אותו מכל הכיוונים בעיקר לכיוון הראש החרב והחרמש פועלים בתיאום מושלם ובמהירות בילתי אפשרית לונריול נמצא מכל צדדיו של הבארלוג ומשתמש תוך כדי במעל ל20 חניתות מהירות כברק כדי להגביל את התנועה של הבארלוג והדרקון שלו אם אפשר. כאשר הבארלוג תוקף אותו לכיוון מסיום לונריול כבר לא נמצא שם אלא תוקף אותו מכיוון אחר.
לונריול תוקף כך שהוא פותח את ההגנות של הבארלוג ומתקרב אליו כל הזמן לקרב צמוד ככל האפשר עד שהוא כמעט צמוד אליו ובסוף הוא ברגע אחד הוא שולף את פגיון הנשמות ונועץ אותו בכוח בליבו של הבארלוג ושולח את נשמתו אל הכלום ואל כולם הוא מפצל את הנשמה של הבארלוג לכל מקום שאליו ניתן לשלוח נשמה באותו רגע בעוד הבארלוג מנסה לשמור על נשמתו לונריול משסף בכל הכוח את צווארו באמצעות החרב והחרמש יחד באותו רגע עשרות שיסופים וקורע את ראשו מהצוואר

OUT
למה"ג- לפני מלחמת הגדילה
IN
יום אחד למה"ג
אנחנו חתמנו עם ההסכם של האלפים, אנחנו נצתרך להתרגל לעובדה שכול הזמן יהיה קבוצה של אלפים שמנסה ללמוד את הקסם שנגיש לגזענו בלבד, טארב, אותו אנטרקס שניסה לאחד את כול הבתים, יפקד על הקרב הראשון נגד האורקים, אני אנסה להרחיק אותו ממרכז העניינים, ואקווה שבחזית הוא לא יהוה בעיה, יש סיבה לך שהבתים מפורדים, קסם שונה אינו מתערבב, אנחנו לא נשמיד לחלוטין את האורקים, אנחנו ניצור שטח שלנו בין ממלכת האלפים והאורקים, כפי שאמרנו, אנחנו נשתלט כודם כול על מטרות רבות משאבים, שיהיו זקוקים לנו, אבל לא נפגע יותר מידי באורקים. אני החלטתי להכפיל את המשלחת שיוצאת לארצות הפרא, ולשלוח משלחות נוספות בזמן הקרוב, אנחנו זקוקים לשטח נוסף.

OUT
אמה"ג- אחרי מלחמת הגדילה

IN
יום אחד אמה"ג
הקרבות התנהלו כמתוכנן, אנחנו ניצחנו את האורקים, ומתחילים בבנית המחנה הראשון של ארצות הפרא, ההתקדמות טובה, למרות שאפשר להאיץ אותה, ממלכתי מנוהלת היטב, והצבא גדל בהתמדה, לאחר יומיים בחברת האלפים, אנחנו גילינו שבנוסף לכך שהם לומדים ממנו, אנחנו לומדים מהם!, אני מאמין שבסוף התהליך המיוחד הזה, יווצר סוג חדש של קסם, הקסם האלפי-אנטרקסי, שיהיה יותר חזק ויותר טוב מכול קסם של גזע, ויוכל להתחרות הקסם של הדרקונים (אולי אני מגזים בקטע הזה, אבל עוצמתם של שני גזעים מגיע לרמה של דרקונים חלשים, אם היה גזע שלישי עם יכולות קסם טבעיות שהיה עוזר לנו, אני בטוח שזה היה מגיע לרמה הזאת) היום בערב יצא קבוצה שניה לארצות הפרא, שתכלול אפילו יותר אנשים, אני חייב להרחיב את האנטרקס!

יומיים אהמ"ג
לגבי מחשבותי על האצת גדילת האנטרקס, החלטתי לעשות מעשה, אני הולך להגדיל את קצב האימפריה, תינוקות יוולדו יותר מהר, בתים יבנו יותר מהר, אנשים ימצאו בעלים יותר מהר, אהל לא מדובר בהאצה פיזית של האנשים, אלא בשיפור התוצאה, הם לא יצתרכו לתקן, הכול יחליק למקום בפשטות ויקח פחות זמן, אני יעשה את הנס הזה במהירות האפשרית, כדי להגביר את גדילה האימפריה

OUT
ההאצה היא פי שלושים, וזה נס דיי חזק, אני מניח שזה יקח בערך 2 נקודות

IN
ג'ופריד יוצר מסביבו צללים וצועד לתוכם, מופיע מיד על דרקון המים והקרח ליד אקספלורק "אני מקווה שזה לא מפריע לך שאני ארכב אתך", ג'ופריד עומד על גב הדרקון ותוקף עם חרבו בכל פעם שדרקון השד והבאלורג נכנסים לתווך שלו.

in
"ממש לא,זה היה רצוני מאז שהקרב התחיל.אני לא לוחם אני צריך עוד רוכב שילחם!"אקספלורק מתרכז מעט ובין רגע ניצוצות של ברק נראים על שרביטו אבל זה לא היה ברק,אקספלורק יצר שוט מכסף שברגע אחד החל לחנוק את דרקון השד אבל זה היה רק עוד ניסיון להעסיק את דרקון השד בזמן שלונרירול,ג'פריד והדרקון תוקפים.

plasmid
הצבא האנטרקסי מתקדם היטב וכובש אזורים נרחבים בקרב ארצות האורקים, טארב שולח לך הודעות מדי יום על הכיבושים של יום האתמול. מכיוון שאורקים לא משתפים פעולה בינהם היה זה משחק ילדים של ממש לחסל אותם שבט אחר שבט, יומיים לאחר התחלת המלחמה וכבר הספקת לכבוש רצועה של עשרות קילומטרים שחוצצת בין האלפים ובין האורקים. לימוד הקסם הבין גזעי מתקדם לאט יותר מהציפיות, אומנם כוחות שני הצדדים התחזקו אך מסתבר שרק הקוסמים המוכשרים יותר מסוגלים לשלב את שני סוגי הקסם בלחש יחיד.
הנס שביצעת לקח ממך כוחות אדירים אך התוצאה שווה זאת, צבאך גדל מדי יום באנטרקס צעירים שגדלו מהר ובנינים, שאמורים היו להיגמר תוך שבוע-נגמרו תוך יום אחד מאז הפעלת הנס!
למרות אזהרות קורלון אתה לא מרגיש שום דבר מגרואומש, אך זה יכול להיות מפני שעדיין לא כבשת את האזור הקדוש. אם תמשיך במסע ההתקפה אתה תגיע אליו בעוד יומיים (היום הרביעי)
OUT
3 נקודות
warforgad
סליחה על העיקוב, אתה תגיע אליהם ברגע שהקרב עם הבאלרוג יגמר.
השאר:
דרקון המים בעל שלושת הראשים של אקספלורק מתנגש עם דרקון-השד, שני הדרקונים נלחמים בינהם ואקספלורק אינו יכול לעשות דבר מלבד להתרכז על מלחמת דרקונו. כאשר שני הדרקונים מתנגשים חומו של דרקון הש מאדה חלק מדרקון המים וערפל עבה עותף את שני הדרקונים הלוחמים.
כאשר הבאלרוג רואה את מתקפתו של לונריול מתקרבת אליו הוא יוצר במהירות כדור אש גדול אשר מקיף אותו וחוסם את התקפות לונריול וג'פריד. כאשר שני הדרקונים מתנגשים הבאלרוג קופץ מעל גב דרקונו, ומתחיל לעוף הישר אל צבאותיכם! במהלך מעופו הוא משחרר סילוני אש אליכם מתוך כדורו.

"היזהרו!!!" צועק אקספלורק אל עבר בני האלמוות.מקצה שרביטו זולגת טיפה מרוכזת מאוד של מים בעליי הילה זהובה,הטיפה נופלת אל האדמה בזמן שסילוני האש מתקרבים אליהם ובשנייה גורלית מתנפצת לפרץ של מים שיוצרים לדקה קיר של כל צורות הצבירה של המים,שמתערבל ביחד עם סילוני האש במטרה לעצור אותם או לפחות להחלישם.

in
לונריוליוצר לעצמו מגן עשוי קרח כדי לבלום את האש של הבארלוג הוא משתמש בו תוך כדי שימוש בכלי נשקו ללא שינוי הוא מזנק מיד אחרי הבארלוג תוך כי שהוא מטיל עליו חניתות של קרח וקור שיהעיו מסוגלות לחדור את כדור אש שלו.
לונריול מנסה ככל האפשר לעקוף את הבארלוג ולחסום אותוובגרע שהוא עושה זאת לונריול מתעלם מכדור האש שמקיף את הבארלוג(עם הוא עוד שם) ומסתער דרכו הסערת חיתוכים ושיסופים קטלנית ולא מאפשר לבארלוג לזו הוא משתמש לשם כך ברשתות עשיות ברזל שהוא מסיף להם קרח שהוא מטיך ומניע לכלכיוון כדי לסחום את הבארלוג.
על הקרקע לונריול דואג לארגן קבוצה של כ400 נורלינגים חמושים ומציודים בכמה שיותר קרח שהם יכולים כדי שיוכלו להתמודד עם הבארלוג במקרה הצורך שהוא יגיע אליהם ולהרחיק אותו ככל האפשר משאר הצבא.

out
הנורליגים הם חלק מעולם המתים כך שהם לא ממש בני תמותה רגילים ולכן אני מניח שכמות מספקת מהם מסוגלת להתמודד אם הבארלוג. אני מניח שאפילו הבארלוג לא ירגיש בנוח עם עולם המתים שסובב ונמצא חלקית מסביב לאזור בו הם נמצאים.

OUT
מה עם המשלחות של אזורי הפרא?
IN
4 יום אמה"ג
הגיע שעת העימות, התוצאות של מה שאני אשלך היות לטראב יקבעו את מעמדי בין האלים, ואת תגובת גראמוש אלי, במילים אלא אני אחליט על מעשי, כדאי שכאשר כתבים אלא ימסרו למקדשים, כול האנטרקס יוכלו ללמוד מהם. מצד אחד, אם אני אשאיר את המקום הדתי, גראמוש לא יכעס עלי ואני אוכל להמשיך בכיבושים ללא הפרעה, מצד שני, גם עמי וגם האלפים יכעסו על החלטה זו, והיא תתקבל בקושי רב, יתכן ולא תבוצע. מצד שני, אם אני כן יהרוס את האזור הקדוש, זה יעלה את המורל של החיילים, אבל ככול הנראה, זה יגרום לגראמוש לכעוס עלי. אם כך, אני צריך להחליט... להשאיר אותו לא בא בחשבון.... אם כך, אני החלטתי, אני אקח כמה ממיטב קוסמי האלפים והאנטרקס, שמתמחים באדמה, ואתן להם בסיועה של לטאות אדמה, להרחיק את השטח הקדוש של האורקים הרחק ממנו, זה אולי לא יפתור את הבעיה, אבל ידחה אותה
שבוע אמה"ג
הכיבוש אצל האורקים מתקדם יפה, עכשיו יש בעיה אצל ארצות הפרא, כאשר אני שלחתי אותם, אני חשבתי שזה יקרב אותי אל בעלי הברית שלי, וגם יוסיף שטחים נוספים אלינו, אבל ההתקדמות איטית מידי, גם עם הנס, פשוט אין מספיק משלחות! ממחר, אני אכפיל את גודל המשלחות, ואת קצב היציאה שלהם

in
אקספלורק מפרק את דרקון המים לשלושה חלקים,שני חלקים לדרקון קטן יותר אך עצמאי שתוקף את דרקון השד לבד והשאר,למים.הגיע הזמן להשתמש בלחש אדיר זה,הלחש שהיה שווה לבדו את כל ההקרבה שלי,הלחש החזק ביותר שלי!כמובן שאני לא השתמש בו בכל מימדיו,אך בכל זאת הוא יוכל להשמיד את דרקון השד הארור.מחשבה זו עוברת לאקספלורק תוך אלפית השנייה בראש,בזמן שהוא עדיין מחלק את דרקונו לשלושה.אקספלורק נוחת על אדמה ומהמים הוא יוצר סביבו מגן ענקי בצורת חצי עיגול .המגן עשוי בשכבתו הראשונה מקרח עבה,בשנייה ממים ובשלישית מאותו ערפל דחוס שהיה סביב הדרקון.אקספלורק חורט על האדמה במעגל מספר רב של רונות ובמרכזם של הרונות נמצאה רונה אחת גדולה שאקספלורק ישב בתוכה.הוא החל ללחוש כמה מילות כשפים וכמות אדירה של אנרגיה התרכזה בין שני ידיו לגודל של גרגר חול.
out
למרתוס בלבד-
הלחש שאקספלורק משתמש בו הוא ריכוז של כל הקסם שלו בצורתו המקורית רק מרוכז מאוד,הקסם הוא הקסם הכי חזק של אקספלורק וקטלני מאוד.

RONER
אתה מודע לכך שישנם מספר דרקוני-שד ובאלרוגים? לא רק האחד שאתם נלחמים נגדו כעת?
נ"ב: עדיף שלא תכתוב שני הודאות לפני שאני מגיב, אני לא יודע עכשיו אם אתה רוצה לעשות מה שכתבת בהודאה הראשונה או האחרונה(אני יודע שבמקרה הזה אתה מתכוון לאחרונה-אבל באופן עקרוני)
plasmid
המשלחות מארצות הפרא לא הביאו חדשות מעניונות, ארצות הפרא כשמם כן הם-שטחי פרא לא מיושבים. האנטרקס מוצאים שם מספר חורבות של ממלכות ישנות ומספר מפלצות (כולל דרקון צעיר יחסיית שהם השמידו). בכל מקרה לא משהוא חשוב במיוחד, האדמות שם ניתנות לישוב אך הכשרת האדמה תיקח מאמצים וזמן רבים-והאנרגיה שתנוצל פשוט לא תהיה כדאית יחסית לכמות הקרקע שתוכשר.
warforgad
במשך מספר ימים אתה עף יחד עם הצבא ואתה מרגיש במהלך המסע כוח שדי יותר ויותר, כעת אתה כבר קרוב מספיק כדי להרגיש כוח שדי חזק מתמודד מול כוחות אחרים-כוחות שאתה מזהה בתור חבריך לשליחות. בינהם אתה מרגיש את יריבך משכבר הימים-לונריול. אתה מבחין כי הוא משתמש באנרגית נשמות-אותם נשמות שהיו אמורות להיות שלך.
למרות כל זאת אתה יודע כי יקח לך כמעט שעה להגיע למקום ולצבא שבעיקבותיך כנראה יקחו מספר ימים.
גדילן? מה קורה?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה