• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מבצע על המשחקים של הליגה החופשית

מבצע הקיץ של הליגה החופשית הגיע (עד חמישי ביולי) - יש הנחות יפות על The One Ring, Blade Runner, Twilight 2000, Aliens RPG ואולי עוד שיטות.
המשלוח הוא בערך 30 דולר, אז זה לא יוצא מאוד זול, אבל עסקה לא רעה אם חיפשתם אחד מהמשחקים הללו

ובשעה טובה רכשתי את:
  • Aliens Starter Set - כי אני אוהב ערכות התחלה, וזו נראית אחלה ערכה (היה גם של Blade Runner אבל פחות מתחבר לעולם/סגנון) - הכי סביר שאשחק, כי זו ערכת התחלה
  • Twilight 2000 Core set - נראה ממש מעניין, גם בגלל המפקד האלמוני המפקד האלמוני וגם כי אני אוהב משחקי מלחמה. לא יודע מתי אשחק בזה.
  • Symbaroum Core Rulebook - לא היה בתכנון (התלבטתי דווקא על הטבעת האחת), אבל כשקראתי את הדוגמית של השיטה והביקורות, הייתי חייב לקנות. שיטה מעניינת וגריטית עם עולם אפל-מעניין. בכנות, אני חושב שזה סגנון המשחק שהרבה משחקי OSR טוענים שהם בעוד שבפועל הם משחקי פנטזיה גבוהה עם אבירים וקוסמות אפיים.

אני מחכה לשחק אותם, בעצם בעיקר את הנוסע השמיני, כי הוא ערכת התחלה אז הכי פשוט להתחיל לשחק :)

- נראה ממש מעניין, גם בגלל @
המפקד האלמוני
המפקד האלמוני וגם כי אני אוהב משחקי מלחמה. לא יודע מתי אשחק בזה.
קנית אותו כPDF או כעותק פיזי?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה