• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אתגר פורום I

idansh

פונדקאי ותיק
במסגרת הנסיונות לעורר את הפורום קצת הכנו בפורום פרויקטים את סדרת האתגרים הבאה.
כל שבועיים תפורסם פה תמונה. המטרה שלכם היא ליצור את מי או מה שנמצאים בתמונה. באופן כללי מה שצריך להמציא זה שם, פלאפ ומכניקה. מומלץ לא להגזים בפלאפ, אנחנו רוצים לדעת מי זה, לא את כל תולדות המשפחה שלו והמדינה שהוא חי בה (אלא אם כן זה הכרחי לסיפור שלו).
מבחינה מכאנית ניתן לכתוב את זה איך שתרצו- מפלצת, דב"ש, דמות.
התמונה הראשונה היא זאת:

קדימה לעבודה! איזה מהדורה שתרצו, איזה עולם שתרצו העיקר דברים מגניבים 8-)

אני מבולבל.
מצד אחד אתה מדבר על מכניקה ומהדורות.
מצד שני האתגר נמצא בפורום משחקי תפקידים.

האם הוא מוגבל למבוכים ודרקונים?
אם לא, אז מדוע לערב מכניקה? אני הרי יכול לאמר שהדמות נכתבה בשיטת חופשיטה ולסגור עניין.
הפרטים לא ברורים, אשמח להבהרה ואז (במידה וזה לא מוגבל למבוכים ודרקונים) אשתתף.

עידנש, אל תהיה כל כך מקובע. התמונה שם בשביל ההשראה. לדעתי צריך להפוך את זה לאתגר הרבה יותר חופשי, כך שיהיה אפשר ליצור לו רק רקע, או רק מכניקה, או שניהם, או הכל, או גם ליצור משהו שקשור אליו (את הכפר שלו, את המורה שלו לסיף, את האוגר-אימים שלו, וואטאבר).

אני דווקא הייתי קובע שזה מכשף או אמגוש בדרגה ממש גבוהה(אולי אפילו אפית קלה) עם יציר סוד נחש ענק חצי דרקון שחור יציר אופל. אולי גם דמוי טבעי(מהמאגיה, לא הגרסא האפית).
אבל יש לי כבר רעיון אחר, נראה מה יצא מזה.

אני דווקא רואה את הנחש בתור היצור העיקרי בתמונה. אני לא מכיר אבל מכאניקה שתתאים ליצירת עם של נחשים ששולטים בבני אדם ומנצלים את הגוף שלהם כדי לתקשר עם בני אדם ולדרוש מהם דברים בעד שהם לא ימותו כולם בייסורים.
וזה לא רעיון שצריך להרחיב אותו הרבה כל כך פלאפית, אז מחוסר ידע במכאניקות מתאימות, אני אוותר בינתיים.

למה דווקא מו"ד? לי אין כוח לכתוב אותו, אבל הוא בהחלט נראה כמו נשגב. אולי אביסאל, אבל הרבה יותר מתאים ומגניב לדעתי: אקומה דם-דרקון, והיצור מאחורה זה שד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה