סיד נרגע לדעת שהוא מדבר עם איש הגיון ולא בריון ׳הו כמובן, ברור שאני רואה רק את הקצה שיוצא לך מהכיס ולא את העניין כולו. אבל אתה מבין, אני מאמין גדול במשא ומתן׳ סיד מדגיש את המילים שלו עם תנועות ידיים ׳ואין לי ספק שאנחנו מסוגלים לתת לך תשלום הוגן על החיים של הבחור הזה.׳ הוא הולך קצת בחדר בזהירות, בצורה לא מאיימת. הוא שומר מרחק מהמענה, שלא לעורר חשד לא מוצדק ׳אבל אתה מבין, הסיבה העיקרית שאתה רוצה להקשיב לי היא שאני פועל גם בשבילך. אני עומד לסכן את החיים והנוחות שלי בשביל לעזור ל.. אלפים להלחם באנארק. אתה יודע, ליצ׳ים רצחניים לא עושים הבחנות. הם פשוט הורגים את כולם, ואף אחד לא אוהב את זה. אבל אין לך שום סיבה להאמין לי, או לחשוב שלאיש הזה יש קשר לעניין. ולכן׳ הוא מתכופף ליד האסיר, יושב על עקביו בצורה שתאפשר לו לקום במהירות ׳אני מעוניין בסחר הוגן. בלי לשפוך לאף אחד את המעיים׳ הוא שולף את הסכין שלו ומצמיד אותה לגרון של האסיר בתנועה חלקה ומהירה, תוך כדי שהוא ממשיך לדבר. עשוי לקחת רגע או שניים לפני שאפילו שמים לב שהוא שלף את סכינו ׳ולכן אני נאלץ לקוות שיש סיבה שהשארת את האיש הזה חי עד עכשיו. הנה ההצעה שלי.׳ הוא מדבר מהר ובהחלטיות. אולי האדם יקשיב לו מסיים לפני שיקרא לאנשיו ׳אתה קורא לשניים מהאנשים שלך, שניים בלבד וחמושים. הם באים לפה, עולים למעלה, ומודיעים לחברי כטוב אלרניר לבוא למטה - ומסבירים להילמאר שהוא לא מוזמן, ושהכל תחת שליטה. הילמאר יתעצבן, אבל הם יאמרו לו שאם הוא לא משתף פעולה גם אני, סיד, אמות וגם החבר הזה שלו. כשאלרניר ירד למטה, הוא האביר מהשניים, שני האנשים החמושים שלך ישארו כאן, נשקים בנדיהם בהישג יד. יהיה לכם את היתרון המספרי, וכל אחד שומר על כלי נשקו במקום קרוב מבלי לשלוף אותו, מלבד הסכין שלי שמגדגת את הגרוגרת של החבר הזה פה. אנחנו נדבר על עסקה המקובלת על שני הצדדים. יש לנו הרבה מה להציע לך, לא רק כסף. קדימה, קרא לאנשים שלך לפני שיירדמו לי הרגליים בבקשה׳