• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים ארס מאגיקה - חיפוש שחקנים

טווח גילאים
14+
מיקום בארץ / פלטפורמה
דיסקורד, Play by Post
בתשלום?
לא
3/6

כפי שאולי שמתם לב, אין שם לקמפיין - זאת מכיוון ששם השיטה מתאר אותו די בדיוק - ''אומנות הקסם''. מחפש שחקנים למשחק בשיטת ארס מאגיקה (מה' 5 - בה אין צורך בתנועות הידיים והמילים) שעוסק בחבורה של קוסמים ב''אירופה המיתית'' (אירופה של המאה ה13, אבל יש קאץ' - כל האגדות נכונות) שמנסים לעלות לגדולה.
כמה הבהרות:
1) זה משחק טקסט.
2) קצב המשחק איטי, מאוד.
3) המשחק ירוץ בעברית, ואני אסביר את החוקים בעצמי - הספר מסובך מדי.
4) אני מקבל מתחילים בשיטה, וגם מתחילים במשחקי תפקידים - אבל למתחילים במ''ת מומלץ להתחיל עם דמויות חלשות.
5) שימו לב שהתייחסתי לאפשרות של דמויות חלשות מאחרות - ארס מאגיקה לא נועד להיות הוגן. ואני לא אעשה אותו כזה. אנחנו רוצים לספר סיפור. זה לא נורא אם יש דמויות חלשות מאחרות - להפך, יחסי כבוד, פחד, או הערצה רק מעשירים את הסיפור.
6) המשחק נועד לשולחן רציני ובוגר, אך לא בהכרח בוגר בגיל. המשחק מעודד פיתוחים רגשיים בסיפור, אז שימו לב שאתם מרגישים בנוח עם זה.

לקבלת מושג על האווירה, מוזמנים להאזין למוזיקה של סרטי מסתורין. אני גם אעלה Theme משלי בקרוב (אני משקיע מאוד באווירה של המשחק).

עריכה אחרונה:
נשמע מעניין. מה היקף ההשתתפות המוערך?
כלומר מספר שחקנים? שישה.
מבחינת קצב משחק? לרוב משהו כמו תגובה ב3 ימים, אבל בזמנים שהם לא Strictly הרפתקאה, אני לא אהיה קפדן לגבי זה.
מגניב ובהצלחה! עוד שאלה, זה לא היה מתאים להרצה מבחינתך כמשחק פורום?
האמת שזה יכול לעבוד כמשחק פורום. אם מספיק שחקנים יעדיפו בפורום, אני אעביר לפורום.

והנה הTheme שעליו דיברתי. סתם משהו קצר לאווירה.

כלומר מספר שחקנים? שישה.
מבחינת קצב משחק? לרוב משהו כמו תגובה ב3 ימים, אבל בזמנים שהם לא Strictly הרפתקאה, אני לא אהיה קפדן לגבי זה.

האמת שזה יכול לעבוד כמשחק פורום. אם מספיק שחקנים יעדיפו בפורום, אני אעביר לפורום.

והנה הTheme שעליו דיברתי. סתם משהו קצר לאווירה.
אני רוצה, אם זה בפורום (לדעתי זה גם עדיף בפלטפורמה הזאת אם זה כבר ממילא טקסט).

אני קצת מעדיף דיסקורד על שחק בפורום כי אי אפשר ליצור Channels נפרדים... נראה אם עוד יעדיפו.
אני מבין, לא נראה שיש למישהו מהמתעניינים בעיה עם זה.

3) המשחק ירוץ בעברית, ואני אסביר את החוקים בעצמי - הספר מסובך מדי.
עדכון חשוב - זה אפילו מסובך מדי בשביל פשוט להסביר. אז דרושה רמה סבירה לפחות באנגלית (אפשר כמובן לקרוא עם גוגל טרנסלייט). אין צורך לקרוא את הספר מההתחלה ועד הסוף - חשוב לי הפרק על המסדר, והחוקים הטכניים. תיאורים לא חשובים לי בלימוד משחק, אלא רק כשממש משחקים.
אם צריך עזרה ללמוד, אני אעזור כמובן, אבל אני לא יכול להסביר את כל החוקים האלה מההתחלה ועד הסוף.

עדכון חשוב - זה אפילו מסובך מדי בשביל פשוט להסביר. אז דרושה רמה סבירה לפחות באנגלית (אפשר כמובן לקרוא עם גוגל טרנסלייט). אין צורך לקרוא את הספר מההתחלה ועד הסוף - חשוב לי הפרק על המסדר, והחוקים הטכניים. תיאורים לא חשובים לי בלימוד משחק, אלא רק כשממש משחקים.
אם צריך עזרה ללמוד, אני אעזור כמובן, אבל אני לא יכול להסביר את כל החוקים האלה מההתחלה ועד הסוף.
תוכל לשלוח את החומר שצריך לקרוא?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה