• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

השמדה בקרב בלתי מנוצח (המשחק חודש)

"לא זכורות לי גופות כאלה בעיר. לא, אפילו האישה שפגשנו בכתה לנו ש'נשים עם פיים ערו-מות לקחו א כולם'. אני מניח שהיא התכוונה שהן..." איבן משתתק והעיניים שלו גדלות בשני סדרי גודל.
לצאת אחרי נשים ערומות מכונפות לכיוון לא ידוע...
הקסמים שלהם אולי יכוונו אותנו.
אבל עדיין, מכונפות!

הוא מבין!
מידס מהנהן "בדיוק. הסתובבנו כמו סהרוריים בעיר כי חשבנו שאנחנו בתוך בית קברות, אבל יש אלוהים יודע כמה שבויים בידי שדים ומשרתים של הקסטור. אתם יודעים מה ההוראות של הקסטור לגבי טיפול בשבויים? 'מי שחלש מכדי לשמור על חירותו, לא רשאי לשמורה. עשו בו כרצונכם נתיני.' במילים האלה! לעזאזל." הוא פונה אל המכשפת "ליה, האם תוכלי להעביר אותנו לעיירה הקרובה על פי ההנחיות של המלך?" הוא משתתק לרגע, ואז מניד בראשו "לא, לא בטוח שזה יעזור. יש לי את הנבואה, ונראה לי שאם אוכל להעביר אותה לכם כמו שקיבלתי אותה, תוכלו להבין דברים שחמקו ממני, ובכך נוכל לדעת לאן עלינו ללכת, אבל העניין הוא שעלינו למהר, אחרת.."

אני בטוח שבמירמצט יקבלו אותנו בברכה ואף יסכימו לסייע. ידידים נאמנים היו לנו עד היום בו נותק הקשר. ראש העיר עצמו הוא נין דודו של סבי." המלך אומר בגאווה מסויימת ואז ממשיך "זאת כמובן בהנחה שעוד קיימת עיירה העונה לשם מירמצט. כפי שאמרתי איש לא חזר משם כבר עשורים רבים."

"אני מעדיף להשאר כאן"
"עדיף לנסות לעזור"
"ומה אם מאוחר מידי?"
"אז לא כדאי לבזבז זמן"
"ומה, ללכת לעיר שאולי לא קיימת?"
"אז לשמוע את הנבואה קודם? בעצם, אתה צודק. לא בטוח שהעיירה הזאת תועיל בכל מקרה. אבל בכל מקרה רצוי מאוד שהכוהן ירגע לפני שננסה לעשות משהו."

"מידס, הרגע! כוהן בפאניקה הוא כוהן חסר תועלת ואתה רוצה לעזור, נכון?" ליה מנסה להרגיע את מידס. "תספר את תוכן הנבואה, נחפש שם רמזים שיוכלו להסביר איפה תושבי העיר ואם לא נמצא אז נלך למירמצט ונשיג עזרה שם."

"אני רוצה לשמוע שוב את הנבואה ועדיף שתכתוב אותה לכל אחד כדי שנוכל לחשוב עליה במקביל. יש לי קלף ועט אם אתה צריך."
נבואה זה קסם.
אבל למרות הכל, קסם יכול לעזור לפעמים.

מידס נושף עמוקות, עוצם את עיניו לרגע, ופוקח אותן שנית "אין צורך בורג" הוא אומר בשקט "לי יש כלי כתיבה משלי" הוא מושיט ידו לתיק ושולף משם כמה גליונות קלף, עט, וספר עב כרס עם כותרת מסתלסלת בשפה השמיימית (נבואות ופירושן~מעט אלינור כוהנת היירוניוס) ומתחיל לכתוב. לוחש את המילים במקביל לחריקת העט
"אור קדוש מסנוור את עיני וחוסם את ראיית שתיהן.. לפתע אינני שומע דבר ואיני רואה כלום ואיני חש ברוח הקלה שנושבת עם העלמותה של השמש.. חושי נסוגים לטובת העין השלישית.. המסך מתבהר.. אני רואה את עצמי מלמעלה, יושב עם ידי מורמות ופסלון זהוב מוחזק בהן.. מסך פונה מעלה לכיוון השמיים.. העין הגדולה שראיתי בחזיון הקודם עדיין מרחפת ממעל.. צחוק מרושע בוקע ממנה. צחוק שאינו קול.." הוא משתתק פתאום, מכרכם את פניו וממשיך בהיסוס "צחוק שאינו קול.. אלא מראה. העין מתסתובבת ומתחילה לנוע במהירות. אני אחריה. הרוח נושבת בעוז על פני בזמן הרדיפה אחר העין. כאילו אני טס במהירות שלא תאומן.. העין עוברת מעל למקום ישוב קטן שנראה ככפר דייגים.. לשבריר שנייה נראה שהיא עוצרת מעליו אבל היא ממשיכה בטיסתה.. היא עוברת מעל לאגמים וגבעות ממוזגות.. ממרחק ניתן לראות הר גדול.. הר שאני מזהה מייד.." הוא מרים את מבטו אל בני החבורה "וגם אתם." הוא חוזר אל הדף, ממשיך לדבר ולכתוב "ההר של ניקטיליוס. העין עוצרת עשרות קילומטרים לפני ההר, פונה לימין בפתאומיות. ברגע האחרון אני מספיק לשנות את מסלולי אחריה. העין מקיפה את ההר ברדיוס גדול, עוברת מעל לעיר גדולה מוקפת בחומות אבן כבדות ובעלת מגדלי רבים בצורות משונות.." הוא שוב מפסיק, חושב "זוהי איננה אורדן." הוא אומר כעבור זמן מה, וממשיך "אבל היא לא עוצרת, רק ממשיכה בטיסתה. היא משלימה שליש מעגל וממשיכה לכיוון דרום מזרח. יער גדול נפרס תחתיו יער שנראה רב בשנים. העצים שבו גדולים כבניין כל אחד וצמרותיו ירוקות בהירות. העין ממשיכה מעליו ועוצרת בפתאומיות מזעזעת, כל עצמותי חורקות וזועקות מעוצמת העצירה. העין מסתכלת כעת כלפי מטה. על היער, ולא נעה עוד. המחזה נעלם ובמקומו אני מוצא עצמי שוב ביער האפל אותו ראיתי בחזיון הקודם. אני רואה בשנית את הדמות לבושת הגלימה. ושוב רואה את החזיון הקודם שלי, פרט אחר פרט.." הוא עוצר, מרים את הדף לגובה עיניו, ואז פונה אל השאר "תרצו שאמשיך לחיזיון הקודם?" הוא שואל, בעייפות גדולה.
אני מרגיש כאילו תלשו אותי הרגע מהשמיים, ממרדף אחרי אל אפל שרודף אחרי..
אח! הראש..

out
הנה מה שכתוב באופן מסודר יותר, בלי ההערות המילוליות של מידס-
קוד:
אור קדוש מסנוור את עיני וחוסם את ראיית שתיהן, לפתע אינני שומע דבר ואיני רואה כלום ואיני חש ברוח הקלה שנושבת עם העלמותה של השמש, חושי נסוגים לטובת העין השלישית. המסך מתבהר, אני רואה את עצמי מלמעלה, יושב עם ידי מורמות ופסלון זהוב מוחזק בהן. מסך פונה מעלה לכיוון השמיים, העין הגדולה שראיתי בחזיון הקודם עדיין מרחפת ממעל, צחוק מרושע בוקע ממנה. צחוק שאינו קול אלא מראה. העין מתסתובבת ומתחילה לנוע במהירות. אני אחריה. הרוח נושבת בעוז על פני בזמן הרדיפה אחר העין. כאילו אני טס במהירות שלא תאומן. העין עוברת מעל למקום ישוב קטן שנראה ככפר דייגים. לשבריר שנייה נראה שהיא עוצרת מעליו אבל היא ממשיכה בטיסתה. היא עוברת מעל לאגמים וגבעות ממוזגות. ממרחק ניתן לראות הר גדול, הר שאני מזהה מייד, ההר של ניקטיליוס. העין עוצרת עשרות קילומטרים לפני ההר, פונה לימין בפתאומיות. ברגע האחרון אני מספיק לשנות את מסלולי אחריה. העין מקיפה את ההר ברדיוס גדול, עוברת מעל לעיר גדולה מוקפת בחומות אבן כבדות ובעלת מגדלי רבים בצורות משונות אבל היא לא עוצרת, רק ממשיכה בטיסתה. היא משלימה שליש מעגל וממשיכה לכיוון דרום מזרח. יער גדול נפרס תחתיו, יער שנראה רב בשנים. העצים שבו גדולים כבניין כל אחד וצמרותיו ירוקות בהירות. העין ממשיכה מעליו ועוצרת בפתאומיות מזעזעת, כל עצמותי חורקות וזועקות מעוצמת העצירה. העין מסתכלת כעת כלפי מטה. על היער, ולא נעה עוד. המחזה נעלם ובמקומו אני מוצא עצמי שוב ביער האפל אותו ראיתי בחזיון הקודם. אני רואה בשנית את הדמות לבושת הגלימה. ושוב רואה את החזיון הקודם שלי, פרט אחר פרט.

הנה קישור לנבואה הראשונה בשבילי, לכשמידס ימשיך לכתוב (זה ביעקר בשבילי)- (אני נבואה!)

"אז העין הגדולה הזו היא רעה, והיא עברה בהר ויודעת עלינו וצוחקת על זה. והיא עברה מעל עיר שלא כאן, ומעל יער אפל שלא הלכנו אליו. אם היא עצרה שם, זה אומר שהיא מסתכלת עליו או שזהו ביתה? מי זו הדמות בגלימה? העין הזו של הדמות בגלימה? לעיר המבוצרת יש שם, תיאור או מקום?"
איך המפקדים הגדולים מסתדרים עם כל כך הרבה שאלות? זה בטח הרבה יותר קל כשכל מה שצריך לעשות זה לזהות מי תוקף אותך ולחסום את הכניסה שלו.
ולשלוח את הגיבורים לטפל בבעיות מיוחדות בתקווה שהם יודעים מה הם עושים.

"הדמות בגלימה, אם אני לא טועה, היא הכוהן שניקטיליוס דיבר עליו בהתחלה. כוהן של הקסטור שמת לאחרונה מסיבה לא ידועה. ראיתי אותו בחזיון הראשון, ומשכן סודי שלו בתוך היער. לגבי העיר, אין לי כלום. אבל אני מניח שאם נבדוק במפות נמצא אותה בלי בעיה. בסך הכל, היא לא כל-כך רחוקה מההר של השליח." הוא חוזר להביט במה שכתב, ואתם מבחינים שעורו עדיין חיוור.
"יכול להיות שטעיתי? שהיינו אמורים ללכת אל היער בראש ובראשונה כי זהו המקום שאליו הדריך אותנו השליח מתתחילה? יכול להיות שניסיון לעקוב אחרי העין יביא רק כליה?" הוא לוחש את המילים, יותר מחשבה שנהגתה בקול מכל דבר אחר.

"כן, אני רוצה לשמוע גם את החיזיון הראשון, הוא יכול לעזור לנו למצוא דרך".
העין הזאת מפחידה. למרות שלא ראיתי אותה אני מרגיש את הרוע שבה בחיזיון. ואת הכוח להשמיד.
בורג מסתובב לכיוון איבן ומנסה לענות על השאלות בעזרת שאלות "למה העין לא עברה מעל ההר? היא מפחדת מהשליח? אולי העין היא עין של אל שמנסה להרוס הכל? צריך למצוא את המיקום של העיר ושל היער?"
המצב הזה לא מוצא חן בעיני. אנחנו מתעסקים אם דברים חזקים ולא יודעים לאן ללכת. זה מתחיל להזכיר לי את המצב האבוד במנהרות.

"זה לא קשה." אומר מידס "פאפיו יכול להשתגר לשם, וליה תיקח אותנו אחריו. אבל כל זה לא עוזר, אנחנו מגששים באפלה, עוורים בחשכה. יש להקסטור תוכנית, ואנחנו לא יודעים עליה שום דבר." אנחנו יודעים על כוהן אחד שידע, אבל הוא מת, ו.. הבעת הלם עולה על פניו של מידס פתאום "לא ולא, לא לשם." הוא מנער את ראשו "אני יודע איך להביא אותנו אל הכוהן המת. וזה המסלול שניקטיליוס הוביל אותנו אליו מתתחילה, אבל הוא לא בהכרח יגלה לנו את מה שאנחנו צריכים לדעת, או יאפשר לנו לעצור את העין מלהמשיך במסלולה." הוא שולף מתיקו דף נוסף, ומניח אותו על הספר, מתחיל לדקלם שוב, אבל הפעם מהר יותר, כמעט בזעם
"אני רואה את היער, היער המקיף את ההר. אני רואה את אורדן, עיר גדולה מלאה חיים והומת אדם.." הוא מפסיק, בוהה בדף בהבעה ריקה מתוכן, אבודה, וממשיך במהירות גדולה אף יותר "..ולפתע אני נמצא בתוכה. יושב על כיסא עץ ישן בבית הארחה ושותה משקה המעלה אדים. מעלי, מעל העיר כולה נמצאת עין ענקית ששולחת ברקים שחורים קטלניים, אבל אני לא חש בפחד או אפילו בהפתעה קלה.. אני יושב באדישות ושותה מכוס המשקה שלי, יחד עם כל העיר הומת האדם שמתנהגת כרגיל. אני נעלם לפתע ומופיע שוב ביער אחר. יער שמעולם לא ראיתי. איני שומע משק כנפיים ואיני רואה תנועה המבשרת על החיים. דממת מוות. השמש עולה במזרח ומאירה אט-אט את אדמת היער, אבל הוא מבחינתי נמצא בתרדמה מזה זמן רב. לפתע אני מזהה תנועה מימיני, אני מסב את ראשי, לעיני נגלה רקשאסה לבוש בגדים שחורים עם פסים אדומים. בידו האחת מוחזק כדור בדולח קטן. אני ממש מטרים ספורים ממנו, אבל הרקשאסה לא נראה כאילו הוא מבחין בי. הוא ממשיך ללכת אל תוך היער הסבוך ואני הולך אחריו בשביל אשר מפלסות רגליו החתוליות. לפתע כדור הבדולח מתחיל לזהור באור כחול כהה. הרקשאסה מתבונן בכדור ומתחיל לצחוק צחוק מרושע, מאיים. אני מוצא את עצמו לפתע במקום אחר, דולק אחר הראקשאסה ועוקב אחריו. היצור החתולי עוצר, הוא מסתובב לאחור, מביט הישר בפני.. לרגע אחד נדמה שהוא רואה אותי, אבל הוא ממשיך להתבונן לכל הכיוונים, ואז בועט באדמה ברגלו הימנית. הוא עושה טקס משונה בידיו ואומר מילים מבלי להשמיע קול. קטע עגול בקוטר של כשני מטרים מתרומם מהאדמה, יחד עם עץ גדול ורקוב וצמחים קטנים אחרים, הוא עולה לגובה של מעל מטר באוויר והרקסאשה מתכופף ונכנס מתחתיו. אני אחריו. לרגלי אני רואה מדרגות אבן חשוכות. אנחנו יורדים במדרגות בעוד דלת האדמה נסגרת מעל. אני נעלם, ומופיע שוב. עכשיו אני מסתכל מנקודת מבט אלוהית, ממעל. אני רואה חדר ובו שוכב רקסאשה לבוש בגדים שחורים עם פסים אדומים. על צווארו תלויה שרשרת עם סמלו של הקסטור וכך גם על האבן שנמצאת במטה העץ שמונח ליידו. הוא לא נע." הוא מרים את ראשו אל השאר "אני מתעורר."
זו לא דרכו של היירוניוס.. למה לא התמודדתי עם הכוהן במקום לעקוב אחריו כגנב? אפילו בנבואה ובכישוף?
out
הדף השני-
קוד:
אני רואה את היער, היער המקיף את ההר. אני רואה את אורדן, עיר גדולה מלאה חיים והומת אדם.. ולפתע אני נמצא בתוכה. יושב על כיסא עץ ישן בבית הארחה ושותה משקה המעלה אדים. מעלי, מעל העיר כולה נמצאת עין ענקית ששולחת ברקים שחורים קטלניים, אבל אני לא חש בפחד או אפילו בהפתעה קלה.. אני יושב באדישות ושותה מכוס המשקה שלי, יחד עם כל העיר הומת האדם שמתנהגת כרגיל. אני נעלם לפתע ומופיע שוב ביער אחר, יער שמעולם לא ראיתי. איני שומע משק כנפיים ואיני רואה תנועה המבשרת על החיים. דממת מוות. השמש עולה במזרח ומאירה אט-אט את אדמת היער, אבל הוא מבחינתי נמצא בתרדמה מזה זמן רב. לפתע אני מזהה תנועה מימיני, אני מסב את ראשי, לעיני נגלה רקשאסה לבוש בגדים שחורים עם פסים אדומים. בידו האחת מוחזק כדור בדולח קטן. אני ממש מטרים ספורים ממנו, אבל הרקשאסה לא נראה כאילו הוא מבחין בי. הוא ממשיך ללכת אל תוך היער הסבוך ואני הולך אחריו בשביל אשר מפלסות רגליו החתוליות. לפתע כדור הבדולח מתחיל לזהור באור כחול כהה. הרקשאסה מתבונן בכדור ומתחיל לצחוק צחוק מרושע, מאיים. אני מוצא את עצמו לפתע במקום אחר, דולק אחר הראקשאסה ועוקב אחריו. היצור החתולי עוצר, הוא מסתובב לאחור, מביט הישר בפני.. לרגע אחד נדמה שהוא רואה אותי, אבל הוא ממשיך להתבונן לכל הכיוונים, ואז בועט באדמה ברגלו הימנית. הוא עושה טקס משונה בידיו ואומר מילים מבלי להשמיע קול. קטע עגול בקוטר של כשני מטרים מתרומם מהאדמה, יחד עם עץ גדול ורקוב וצמחים קטנים אחרים, הוא עולה לגובה של מעל מטר באוויר והרקסאשה מתכופף ונכנס מתחתיו. אני אחריו. לרגלי אני רואה מדרגות אבן חשוכות ואנחנו יורדים בהן בעוד דלת האדמה נסגרת מעל. אני נעלם, ומופיע שוב. עכשיו אני מסתכל מנקודת מבט אלוהית, ממעל. אני רואה חדר ובו שוכב רקסאשה לבוש בגדים שחורים עם פסים אדומים. על צווארו תלויה שרשרת עם סמלו של הקסטור וכך גם על האבן שנמצאת במטה העץ שמונח לידו. הוא לא נע..
אני מתעורר

"אוקי. אז אנחנו יודעים שהמסתור של הרקשאסה הוא ביער מתחת לאדמה ושהוא כנראה מת שם. השאלה אם זה אותו יער מהחיזיון השני ואם כדאי לנו ללכת לשם? זה עלול להיות מאוד מסוכן."

מידס מסיר את מבטו מהדף "לדעתי הסכנה היא לא פרמטר כאן, העין מכילה בתוכה כוח של הקסטור שלא יאומן, ומאוד לא סביר שהוא יוכל לגייס כמות כזאת של כוח בשביל לנטרל אותנו גם ביער במקביל. יש לנו עוצמה, ואם המצב יהיה נואש כמו שהיה בקרב על אורדן אני אוכל לקרוא לאחד ממלאכי הכוכב." למרות שאם זה ימשיך ככה השמיים עלולים להחליט שאני לא מסתדר מספיק בעצמי ולנשל אותי ממעמדי כמזמין.. אז עדיף לא להגזים. "אם אנחנו במצב הזה אחרי מאבק בצבא של הובגובלינים וענקים ושדים, אז קשה לי להאמין שביער נטוש נמצא משהו שעלול להרוג אותנו. אבל מצד שני, קשה לי להאמין שנמצא שם את מה שאנחנו מחפשים."

איבן חושב בזמן שמידס מדבר, וכל רגע בלי רעיון מכפיל את התסכול שלו מכל הנושא של הקסם.
"עין זה כוח? עין זה עין. תדחוף לתוכה אצבע וזהו." איבן מתחיל לקטר ואז מתחיל למלמל בגמדית על כמה שקסמים זה לא ברור וכמה שעדיף להחזיק במרגלים וכמה שחיות דואר שעירות מעבירות מסרים טוב יותר מנבואות טורדניות.
תפוס את האנשים, תפוס את העין... תפוס את הדגל?
איבן חושב בקול בשפה המדוברת. "בואו נראה. העין היא הריכוז של הדברים הרעים? הם חטפו המון חפים מפשע? הייתי אומר שהם ייקחו אותם למקום שבו הם ריכזו הכי הרבה כוח. אבל זה רק אם לאנשים האלה יש משמעות אסטרטגית. אבל כדי להתעלל בחפים מפשע סתם הם יכלו להרוג אותם במקום כששכבנו. אז נניח שיש להם משמעות כלשהי.
נראה לי שהיער עם העין זה היעד שלהם, ולכן שלנו."

גיהנום? אין שדים בגיהנום, רק במנהרות! למרות שבהחלט יכול להיות שהמנהרות הן הגיהנום.
"שדים לא נותנים לאנשים להירקב. הם פשוט לא נהנים. הם מעדיפים לענות אותם ולהוציע להם את הטחול." בו אומר במעין שלוות נפש שנוגדת את תוכן המשפט שהוא אמר. "ואני אומר את זה מניסיון אישי".

מידס נאנח "אני מקווה מאוד שזו הייתה הגזמה, ממש אין לי מושג איך נוכל לחלץ כל-כך הרבה אנשים מהגיהנום.." פתאום, הוא מרים את ראשו "רגע, הגיהנום? אתה בטוח? הן לא אמרו 'השאול'?" הוא מקמט את מצחו "אולי הן נקבו במספר? מספר שכבה? קריאת קרב שנגעה ל'תשעת המדורים' או לתהילתם של בני השטן, משהו כזה?"
זה ממש לא מסתדר.. בחזיון לא הופיעו השאול או הגיהנום, ולא נראה לי שדבר כזה היה מתפספס.. לעזאזל, אני שונא את המקומות האלה!
פאפיו נוהם "מקומות מחרידים."

"מה ההבדל בכלל בין שאול לגיהנום? בשניהם אתה אמור לסבול ולמות." איבן מקטר, וההתלוננות שלו לובשת צורה של מגן מפני החרדה של עצמו, שגורמת לו לשקשק שיניים בשני המשפטים האחרונים שלו. "ומה זה משנה? אי אפשר באמת לקחת אנשים לתוך הגיהנום סתם ככה. צריך להרוג אותם. לי זה נשמע כמו צורת דיבור או שקר.
ואם זה לא העניין הדתי והם מתייחסים למקומות שבאמת קיימים מתחת לאדמה, זה לא מחדש כלום. אפשר להיכנס אליהם מכל מקום שבנוי לכך. בטח גם מיער."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה