• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז Plotweaver מכריזים על שת"פ עם קית' בייקר ועוד... ותחרות!

קישור להודעה הרשמית

פלוטוויבר, שידועה גם בתור "הגרסה הגנרית של הCosmere RPG", הכריזה עכשיו בג'נקון על כמה דברים ממש מגניבים.

הראשון הוא שהשיתוף פעולה הבא שלהם הוא עם Earthborne Rangers, משחק קלפים עם עולם מפותח שהם מתכננים ליצור בשבילו משחק תפקידים. בכנות, לא שמעתי עליו לפני, אבל נראה שאנשים אוהבים אותו, אז מגניב.

השני, הוא שיתוף פעולה נוסף עם Twogether Studios של קית' בייקר וג'ן אליס, שייצרו עולם מערכה חדש ש"יקפוץ בין ז'אנרים" וימתח את השיטה לגבולות שלה.

והשלישי, שהוא לדעתי הדבר המגניב באמת, הוא הכרזה על תחרות חיפוש לעולמות מערכה חדשים לפלוטוויבר! הפעם, קית' בייקר ישב בפאנל השופטים, 24 שנה אחרי שעולם המערכה שלו - אברון - זכה בתחרות דומה אצל מכשפי החוף. גם כאן, המנצח יזכה בהוצאה לאור של עולם המערכה שלו. עוד מידע בהמשך השנה, אבל הכיוון הוא להגשה בתחילת 2027.

בהחלט מגניב, אני בטוח שזו סגירת מעגל מאוד משמחת מבחינת קית' ונראה אם הזמנים יסתדרו ואגיש לתחרות.
בכל מקרה התחלתי לעבוד על המרה של עולם המערכה הגדול שלי מתקופת התיכון לplotweaver עוד לפני ההכרזה, אז אם הזמנים לא יהיו לחוצים מדי אין לי מה להפסיד

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה