• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים Lingustics - מה אפשר לעשות עם זה שמגניב?

בסשן האחרון לקחת את האקסלנסי השני בשפות, וכעת הדמות שלי הולכת להתמקד בתחום הזה בצורה רשמית.
הדבר הראשון שעשיתי עם היכולת, זה לכתוב נבואה שמאדירה את שם הדמות שלי והופכת את נמר הדרקון למציל הדרום :) (במטרה להיות מסוגל להעלות את הרקע שלי ב Cults).
איזה עוד דברים מגניבים אפשר לעשות עם זה?

ננסק אמר/ה:
מה?! היכולת להתנסח בכתב? אתם רציניים?
בתור התחלה, קראו את התעצומות של זה בספר הראשי. סולארים עושים דברים מופרעים עם לשונות.

אמת. העץ של הlinguistics הוא העץ הכי מגניב בכל היכולות של הeclipse.

שלוש הודעות ואפילו אחת לא עונה לשאלה... :evil:
וואנג אתה אפס, לננסק אני סולח כי הוא המנחה והוא לא צריך לתת לי רעיונות מגניבים לדמות. אבל פעם הבאה אתה לא מקבל בירה.

אני יודע שלשונות זה מגניב, אני שואל איזה רעיונות לכם יש מה לעשות עם זה.

כדוגמא, אחד הדברים שחשבתי ואני אבצע בשאיפה, זה ליצור למלך-דרקון גן מסביב למגדל שלו שבמבט מלמעלה בעצם יוצר הייקו עם מסר עבורו. (למעט הבעייה שהוא עיוור ככל הנראה, זה יהיה מגניב :) ).

עידןש, בגדול, לשונות זה כמו שאר העצים החברתיים, בכך שהוא נותן לך יכולת להשפיע על האנשים. החסרון שלו, או ליתר דיוק האתגר בשימוש בו, הוא שלא מדובר ביכולות שאתה מפעיל בצורה מיידית, לרוב. אלא אם אתה עושה משהו בסגנון גיבור ומתחיל לכתוב עם החרב (או הגרזן) האדיר שלך על החול :mrgreen:
(נרשם ברפטואר של נמר הדרום, לעת הצורך)

[חצי אוףטופיק, חלק מהצ'ארמים של שפות הם די חסרי-ערך, אבל זה דיון אחר]

1. התקפות סוציאליות כתובות, ועם "מכתב בתוך מכתב" , התקפות הפתעה סוציאליות כתובות FTW! :D
שחקן שלי הרס לי את החיים עם זה. כמו מכתבי נפץ רק מנטאליים.
2. נבואה זה יפה, אבל אתה יכול להרחיב את זה לנאומים, ספרים, כתבי קודש וכו'. "כתבי השמש", אם תרצה.
3. קודים והצפנות נופלים תחת כשרון "שפות". חשוב לכל ארגון גדול.
4. תדחוף את עצמך כמתרגם לפגישות חשובות. אפשר להרוויח ככה הרבה קשרים. או, לחילופין,
תדחוף את עצמך כמתרגם, וקח "חירות אומנותית" בתרגום... זה יכול לגרום למהומה רבתי.
5. בשלב מתקדם במשחק - זה דרוש בשביל פטיציות ביואן שו.

עריכה: איך שכחתי.. זיוף פקודות כתובות ללגיונות של הקיסרות.

לא יודע, אלה נחשבים מגניבים בעיניך?

1)לכתוב חידה על השריון שלך שכל מי שקורה אותה לא יכול להפסיק להסתכל על השיריון עד שהוא פתר אותה.

2)לכתוב על דגל שיר הייקו שמוכיח לרוחות רפאים ושאר האל-מתים שהקיום שלהם הוא UNRIGHTUS וגורם להם לברוח באיימים

3)לזייף מסמכים שמוכיחים שאתה צאצא ישיר של מלך קדום אחרי מייד אחרי שכל היורשים האחרים נעלמו באופן מסתורי

4)לכתוב בדיחה כל כך מצחיקה שכל מי שקורא אותה צוחק למוות :orctoungue:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה