• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז Atlas Games מחפשים כותבים ל-Unknown Armies

ODDin

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
חברת Atlas Games החליטה להפיח רוח חיים חדשה במשחקה המפורסם Unknown Armies. היא מתכוונת להוציא לפחות שלושה ספרי PDF, באורך 6000 מלים כל אחד, של הרחבות למשחק. אבל פה העניין לא מסתיים. הספרים האלה יכתבו על ידי כותבים חיצוניים - מה שאומר שכל אחד רשאי לשלוח ל-Atlas Games רעיונות שהוא היה רוצה לכתוב, ומתוך הרעיונות האלה הם יקבלו שלושה רעיונות ויתנו לזוכים המאושרים לכתוב אותם (בתשלום די נמוך של 2 סנט למילה, אבל היי, זה שאתה כותב ספר הרחבה לצבאות אלמוניים אמור להספיק).
את הפרטים ניתן לראות באתר של החברה: http://www.atlas-games.com/ (והנה הפוסט מבודד)

1) פרילנסר צריך להתחיל מאיפשהו.
2) למה בדיוק אתה חושב שהם לא יעברו על הטקסט ויערכו אותו?
3) זה למה התבקשת גם לכתוב מה הכישורים שלך ומה העבר שלך, ואני משער שהם העדיפו אנשים שיש להם עבר כתיבה כלשהו.
4) תאמין לי שהם לא יוציאו מוצר גרוע, one way or another. זה לא מונע מהם לחפש כותבים פרילנסרים.
5) גם כן, "ספר שלם", סה"כ 6000 מלים. :)

כדי לשים את זה בפרופורציה, 6,000 מילה זה משהו כמו 8 עמודים (ההרפתקות הקצרות של איי הסערה).
חוברת כמו מגילות העוצמה (36 עמודים) זה בערך 25,000 מילה.
ספר כמו מתוך האפלה, אאז"נ הוא 80,000 מילה (112 עמודים).

אז 6,000 זה ממש לא ספר. זה פשוט יהיה סדרה של 3 PDF.

The oldman אמר/ה:
כדי לשים את זה בפרופורציה, 6,000 מילה זה משהו כמו 8 עמודים (ההרפתקות הקצרות של איי הסערה).
חוברת כמו מגילות העוצמה (36 עמודים) זה בערך 25,000 מילה.
ספר כמו מתוך האפלה, אאז"נ הוא 80,000 מילה (112 עמודים).

אז 6,000 זה ממש לא ספר. זה פשוט יהיה סדרה של 3 PDF.
אז בעצם הם הולכים לכתוב הרפתקאות בסגנון קצרצר... לא נשמע כל כך מבטיח פתאום, אלא אם זה השלב הראשון בתחרות שבסופה אחד מהם יכתוב ספר-ספר.

אתה מפספס את הנקודה. זה לא ממש "תחרות" מלכתחילה. זה עבודה של פרילנסרים. הם החליטו להוציא מוצרים והוציאו עליהם מכרז.
וזה ש-6000 מלים זה מעט זה ידוע. יש להניח שאלה יהיו PDF-ים ב-5 דולרים בערך.

הקטע המגניב הוא שהם החליטו לחזור ולתמוך בצבאות אלמוניים, שזה בהחלט צעד לכוון טוב, ומאוד יכול להיות שזאת בדיקת קהל יעד פוטנציאלי - הם לא רוצים להוציא ספר הרחבה לקו שלא יצא לו כלום כבר המון זמן, כי הם לא לגמרי בטוחים כמה ביקוש יהיה. הם יוציאו שלושה PDF-ים כאלה ויראו עד כמה זה מוכר. סביר מאוד שאם זה באמת ימכור טוב, הם יוציאו יחזרו להוציא ספרי הרחבה (אבל אני בספק ששל פרילנסרים, סביר להניח שהם יפנו לכותבים המקוריים בבקשה לכתוב עוד משהו - טיינס, סטולץ, אנדרקופלר, לא זוכר מי עוד היה שם).

ODDin אמר/ה:
1) פרילנסר צריך להתחיל מאיפשהו.
2) למה בדיוק אתה חושב שהם לא יעברו על הטקסט ויערכו אותו?
3) זה למה התבקשת גם לכתוב מה הכישורים שלך ומה העבר שלך, ואני משער שהם העדיפו אנשים שיש להם עבר כתיבה כלשהו.
4) תאמין לי שהם לא יוציאו מוצר גרוע, one way or another. זה לא מונע מהם לחפש כותבים פרילנסרים.
5) גם כן, "ספר שלם", סה"כ 6000 מלים. :)

1) לא כל הפרילאנסרים מתחילים ככאלה
2) צודק, בכל מקרה זה לא מבטיח הרבה
3) לא ידעתי את זה, סבבה
4) לא יוציאו מוצר גרוע? לך תדע
5) משום מה חשבתי ש-6000 זה יותר ממה שאתה אומר שזה... P:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
חזרה