• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים תהיה-תקומת קדמונים

Icedrum

פונדקאי ותיק
הפרא הוא אינסופי ומשתנה כל הזמן, בצורה לא קבועה. זה אומר שסטטיסטית מתישהו אפשר להחליט שנולדים קדמונים חדשים מדי פעם, כי הפראא יוצר כאלו, והם משתמשים מיידית במהות כדי לשמור על עצמם. אז הם רואים את הבריאה, ובאים אליה.

יש בזה פוטנציאל להוספקה למשחק הנשגבים, או שלדעתכם צריך להרחיק את הקדמונים מהעידן?

פוטנציאל בהחלט יש לזה.השאלה עד כמה מסובך יהיה לעשות דבר כזה...
אין לנו מידע על הקדמונים בכלל.אולי אחרי שהקופסא של העידן הראשון תצא יהיה עוד מידע.

הייתי אומר שלא. הקדמונים, למרות איך שמנסים להציג אותם, הם יצורים של סדר - הם בסך הכל יצרו את הבריאה כדי להתגונן מהפרא ומבני הפיה. לא נראה סביר שבפראא יווצר יצור של כזה סדר. עלף חזק במיוחד... אולי. אבל לא קדמון.

אולי קדמונים לא נולדים מהפרא, אבל אפשר להחליט שסיעת קדמונים שלא השלימה אם דרכיהם של שאר הקדמונים ,וברחה לפרא זו יכולה להיות הרפתקה טובה שקבוצות נשגבים (וביניהם השחקנים) מתחרות במירוץ בתוך הפרא ,כדאי להגיע לקדמונים האבודים ועל כוחם האדיר .

אני לא בעד הרעיון,
הקדמונים הם יצורים בעלי כוח אדיר, שמגמד את הסולארים וכל סוג נשגב אחר. הסיבה היחידה שהצליחו להפטר מהם קודם (והדגש הוא על להפטר, לא להרוג) הוא בגלל שהאלים+הסולארים+הסידריאלים+הלונארים+הדמי דרקון פעלו בשיתוף פעולה ביחד, במלחמה מתואמת, כדי להיפטר מהם. ואז הסולארים היו עם מאות XP לפחות כל אחד.
אני לא רואה איך מעגל, אפילו שכל חבר מעגל בעל 1000 XP מסוגל להתמודד עם קדמון בודד. זה פשוט לא נראה לי אותם סקאלות כוח.
ומכיוון שאחד מקונספטי הבסיס באקזלטד הוא שסולארים הם הדבר הכי עצבני שקיים - זה מהווה בשבילי סתירה פנימית למהות המשחק.

אלא אם מתייחסים אליהם כאל אדוני מוות, כלומר יצורים שמושכים בחוטים, ולא ממש משחקים על הבמה ישירות. אבל גם אז קדמון >> אדון מוות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה