• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה ש:סיון

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא hant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
למרות שזה תרגום מדויק, זה לא הכי קליט ("היי, בא לך לשחק בנצר?" "הוציאו ספר חדש של נצר, עם תחומים חדשים ופנתיאון חדש שיוצר נצרים"

הכל מקרה, זאת לא תהיה הסיבה שתעצור הוצאה כלשהי מלהוציא אתר Scion בעברית.
הסיבה *האמיתית* היא שהשוק בארץ פשוט זעיר, ולהוציא כל שיטה לאור בעברית זה סיכון כלכלי עצום, שדי בטוח שלא יחזיר את עצמו (אפילו לחברה יחסית גדולה ומבוססת כמו כ"כ זה סיכון מטורף. גם להוציא את הנשגבים היה סיכון בשבילם, שהם לקחו)

אתה צודק, אבל העניין הוא שהוציאו את סיון בחינם מה שאומר שאפשר להקים אתר (לא הבנתי מזה קשרו אבל זה רעיון טוב) בחינם ושתתרגום שלא לא יעשו רישמי, כלומר, לא ישלמו למתרגם ויוציאו אותו לאור אלה ילדים שיודעים אנגלית יתרגמו את זה (מרצונם החופשי כמובן) ויפרשמו את זה (אפשר באתר הנ"ל) וכמו שכבר אמרתי זה יהיה חוקי לגמרי משום שהספר פורסם חינם..

מה אתם חושבים?

לתרגם או זה לא עד כדי כך "מה שבא לך" ני מפרסם את זה תמורת תשלום כולה מפיץ תרגום לצורך העניין. אני לא רואה בזה משהו לא חוקי..זה כמו שאני יבשממך לתרגם לי מילה באנגלית רק שזה טקסט אבל הוא מפורסם חינם.

daniel12b, אתה בעצם לוקח מהם כסף שהם היו יכולים להרוויח.
אני לא בטוח איך השוק הזה עובד בדיוק, אבל לא פשוט מתרגמים בחינם. או שמשלמים על הזכות לתרגם ולהפיץ את הספר, או שנותנים אחוזים, אני לא בטוח איך העסק עובד.
נגיד ומישהו מפיץ תרגום חינמי של scion: hero ברשת, והאיכות של התרגום סבירה. אז דוברי עברית היו מעדיפים להוריד את הגרסה העברית והיותר נוחה מלקנות את הגרסה האנגלית ב35 דולר (לפחות חלק מהם. כמובן שיהיו גם כמה שגם יורידו וגם יקנו).
זה בעצם יגרום לחברה להפסיד כמה מאות דולרים, אולי אפילו אלפי דולרים (אם יציעו תרגום סביר אז יותר אנשים ילמדו את השיטה).
ולא רק זה, זה גם יגרום להם להרוויח כסף שהם היו יכולים להרוויח בתיאוריה אם מישהו היה קונה את הזכויות לתרגום.
ואם מישהו היה מתרגם את זה והם היו מגלים, אני לא אתפלא אם הם יתבעו אותו בסכום של כמה מיליונים. זה מה שאני הייתי עושה למרות שאני לא סומך על המערכת המשפטית.

קודם כל, סיון יצא בחינם ל...יום אחד. זה קידום מכירות, ולא חלוקה חינמית של הספר. זה אומר שכן יצטרכו לקנות זכויות.

וגם אם, באיזשהו נס, יהיה אפשר לתרגם את זה, לתרגם עולה כסף. אמנם לא מוציאים ספרים, אבל אתה לא תמצא מישהו שיתרגם ספר של 300+ עמודים בחינם, כי זה לא כיף. לתרגם זה עסק מטריח ומייגע, ואם לא משלמים לך על זה אתה לא עושה את זה. מעבר לזה, גם עימוד, עיצוב וכדומה עולים כסף, כי גם אותם אף אחד לא יעשה בהתנדבות.

[פסקי] טוב בזה אתה צודק לצערי לא אני קובע.

הבנתי.. פשוט חשבתי שהם הוציא את הבסיס חינם אז לא הבנתי למה זה משנה לתרגם אותו.. לא ידעתישזה ליום אחד
סבבה, טעות שלי "\

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה