• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שבוע הספר שלכם (2026)

אז אחרי שביום שלישי שבוע הספר לא נפתח, ביום רביעי הדברים חזרו לשגרה ושבוע הספר התחיל :)
אישית ביום רביעי קניתי שלושה ספרים בדוכן של אופוס: את עמק-צל של ממלכות נשכחות, הקיסרות הקורסת של סקאלזי ואת הספר אלקטרז נגד ספרני הרשע של סנדרסון.
אתמול גם הבן קנה שלושה ספרים של ריק ריידן (לא בטוח בשמות) וגם את הקומיקס החדש של קורה בעברית. אני עדיין מתוסכל מזה שלא מוציאים אותם באוסף שכורך אותם לקומיקס אחד גדול במקום שלושה חלקים נפרדים.
אני עדיין זומם לקנות את כל הספר החדשים של הקוסם מארץ ים, ראיתי שיש חמישה (זכרתי שהיו ארבעה, אבל זה נושא נפרד) - העיצוב הגרפי שלהם מהמם!

בכובע של משחקי תפקידים, אנחנו חוזרים (שנה שלישית ברצף, יאי!) עם הדוכן של הפונדק הוצאה לאור, שהשנה עמוס בעוד יותר דברים טובים :)
IMG_5395.webp

עשיתי סיבוב בשבוע הספר, התבשמתי מאווירת הספרים אבל לא קניתי משהו שתפס לי את העין.

שבת שעברה היינו ב"קרא כפי יכלתך" בבית אריאלה - נרשמים מראש, משלמים 30 שקל, מקבלים שקית - ואז יורדים למרתף וממלאים אותה במה שתרצה מהערימה של הספרים העודפים ששלפו מהמחסן.
יצאתי משם עם כמה ספרים ישנים ואובסקיוריים, ביניהם ספר המדע בדיוני הסובייטי המוזר "התחנה המעופפת".

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה