• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלות על יו שאן

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא dart-b
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
1. כתוב בספר הלבן שסיעת הזהב יכולה להעניק לסידריאל משכורות מענקים ותארים מה התארים עושים ? מרמזים על תפקיד הסידריאל ? נותנים לו כבוד ? יותר כסף ?
2. אם בממלכה משתמשים בברקת ככסף בארצות הסף המזרחיות הדרומיות והצפוניות בכסף ובארצות הסף המערביות בצדפים באיזה סוג כסף משתמשים ביו שאן והאם בבריאה מקבלים את זה ככסף לכול דבר ? או שאפשר להחליף את הכסף של יו שאן בכסף של הבריאה ?

1. לא ברור לי למה אתה מתכוון. עמוד\פרק\חלק?
2. הכסף ביאן שו , עד כמה שאני מבין , הוא אמברוזיה - חומר שמתקבל מתפילות של אנשים , וערכו הוא בזה שאפשר ליצור ממנו דברים אחרים (אם אתה יודע איך ויכול לתעל מהות). לא נראה לי שיקבלו אותו במקום אחר.

תארים וכספים הניתנים על ידי סיעת הזהב דורשים מהסידריאל לשרת באחת מבין המחלקות השממיות. הסידריאלים נדרשים לשרת את גורל הבריאה ומכיוון שכמות הסידריאלים מועטה כל סידריאל משובץ בקפידה. ישנם סיעות שונות בקרב הסידריאלים ולכל סיעה יש את התחומים בהם היא נוגעת. במידה וסידריאל מצטרף לסיעה, חברי הסיעה ידאגו לקידומו כדי להשיג עוצמה.

טוב אז האם יש מחיר קבוע לשינוי אמברוזיה או מחיר משתנה ? איך היא נוצרת ? והאם סידראלים מקבלים אמברוזיה כתשלום

ובקשר לסיעות באיזה תחומים עוסקת סיעת הזהב חוץ מלהחזיר את הסולארים לשלטון והאם תארים נותנים יתרון מסוים לסידריאל אל סידראל ללא תואר (מבחינה פוליטית )

קצת סדר בבלאגן:

אמברוזיה היא אוכל. היא נורא נורא טעימה. בנוסף, אפשר להפוך אותה לכל חומר לא קסום אחר. הפירוט של זה מופיע בספר הסיידריאלים.

הסיעות השונות בקרב הסיידריאלים לא מתחלקות בתפקידי הבריאה. בגדול, כל סיידריאל (שמשרת את יו-שאן) משובץ לשתי "ועדות" - ועדה אזורית וועדה מיוחדת. כך, נבחרה של עלמת הקצים Black Ice Shadow משובץ לועדה המזרחית, ולועדה על שרי המוות. צ'צ'ופ קג'אק עומד בראש מספר ועדות חשובות במיוחד, וכו'. סיידריאל שחבר בועדה כלשהי, צריך לעבוד בה, ולטפל בעניינים הצצים בה כחלק ממחלקת הגורל ביו-שאן. בין לבין סיידריאלים מכל סיעה מנסים לקדם את האינטרסים של הסיעה שלהם כחלק מהעבודה השוטפת, אבל טכנית זה נחשב פסול. בכל מקרה, כחלק מתפקידו הוא מקבל תארים ומשכורת, ואת כל זה גם אפשר לקרוא בספר הסיידריאלים :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה