• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים ראיתי את הסרט "החדר ה-36 של השאולין" וגם אני רוצה

פלאפי

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
מישהו מכיר? למישהו יש רעיונות איך להכניס דבר כזה למשחק?

(בקצרה: בחור צעיר שארצו נשלטת על ידי דיקטטור, בורח ומוצא מקלט במנזר שאולין. שם הוא לומד ב-35 חדרים את תורת הקונג-פו, ונעשה מאסטר בקונג-פו. אז הוא חוזר והורג את המנהיג של הצבא שהשתלט על ארצו, והרג את אביו. ובסוף הוא בונה את החדר ה-36 במנזר, כדי לאמן את פשוטי העם להילחם ברשעים, כך שלא רק נזירים יוכלו להתאמן בקונג פו. הנקודה היא, שבסרט מתארים הרבה חדרים, כל אחד מאמן את הנזיר בדבר אחר - אחד הוא חדר שבו עליך להכות בגונג בפטיש ששוקל 60 ק"ג וכך לחזק את הידיים, יש חדר המאמן אותך להילחם בחרבות, יש חדר שמלמד את הסוטרות הקדושות, וכו').

ומה אתה מבקש מאיתנו, בדיוק? זה סה"כ תאור (מגניב , אבל עדיין רק תאור) לאימונים של א"ל\אתלתיקה\חמיקה.
אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להאיץ את קצב האימון, או לתת הפחתת עלויות נק"נ על האימונים שם.

...
פסקי, אבל מה לעזאזל מגניב במה שהרגע אמרת? כלום!

אני רוצה להכניס איפשהו בעולם איזה מנזר אימונים מיוחד כזה, שמתאמנים בו על פי שיטת 35 החדרים - כל אחד מלמד את התלמיד דבר אחר. בלי שום קשר למכניקה, פשוט בשביל הפלאף והעשרת המשחק.
מי כנראה ינהל את המנזר הזה, ואיזה סוגי תלמידים הוא יכשיר?
איזה אומנויות לחימה ניתן ללמוד שם?
ואולי כן יש השפעה מכנית?
איפה הוא נמצא? מה ההסטוריה שלו? איך הוא מושפע משינויים פוליטיים בעולם, ואיך הוא משפיע על העולם?

רעיונות, פיפל.

אז תבהיר שלזה אתה מתכוון. חשבתי שזה עוד מקרה של "מנתצת הקרח המלוכלכת"...

מי ינהל את המנזר? ממ.
- סולאר: זנית' או שחר שמנסים לבנות להם צבא , או סתם לתת לאנשים את היכולת להגן על עצמם בפני איומים מבחוץ.
- לונאר: כחלק מתוכנית "אלף הנהרות" שלהם , אחד הלונארים מנסה את הגישה של "לחמש את ההמונים" כבסיס לחברה שתוכל להגן על עצמה.
- סידריל או דם דרקון מהמנזר הטהור : כי זה פשוט כל כך... הם.
- אל שענינו הוא רווחת ההמונים , או הפצת ידע אמנויות הלחימהף, כי זה מה שהם עושים.

איזה סוגי תלמידים? בני - אלים , חצאי קאסטה ובני תמותה הירואים, בתנאי שהוכיחו את עצמם כ"ראוים" או "מתאימים" , לפי המטרות של מי שמאחורי המנזר.

איזה אמנויות לחימה? golden janissary , crimson pentacal , even blade, וכל אמנות טרססטיאלית אחרת שנראת מתאימה להגנה ולחימה ברוע ולא לרצח והתגנבות.

איפה הוא נמצא? הרבה אופציות. על ראש הר מבודד בצפון , בתוך עץ אדיר במזרח , אי בודד במערב, חורבות עיר מהעידן הראשון בג'ונגל , מנסה עתיקה ונשכחת.. או שהוא בכלל עובר ממקום למקום, ורק מי שמתאים ימצא אותו (או ימצא על ידו... מתאים במיוחד לקונספט הסידרילי).

השפעותו של העולם יכולה להיות אחת משתיים: אם מספר ה"בוגרים" של המקום הוא גדול, הם יכולים לעשות אפקט משמעותי על מאזן הכוח בסביבה (כמות גדולה של חיילים עם יכולות תיעול מהות זה כוח רציני בעידן הזה). ככזה, הוא יכול להוות מטרה לכל שליט שמפחד ליציבות שלטונו.
אם הכמות היא נמוכה, אז כנראה שמדובר בכמה גיבורים נודדים. כאלה שבאים, עוזרים למי שצריך עזרה ונעלמים. במקרה כזה, הוא יהיה יותר אגדה ממקום מוכר, והשפעתו על העולם תהיה קטנה, אם בכלל.

אם הייתי משלב רעיון כזה במערכה, הייתי בונה אותו על צלע אדירה של צוק הנמצא באחד האיים במערב. המבנה יהיה בן שלושים ושש קומות, הקומה הנמוכה ביותר נמצאת בגובה פני הים, כאשר הקומה האחרונה נראת, בעיני המגיעים ברגל, כפגודה קטנה המוקפת בחומת אבן המשמשת כקו הגנה שני לכפר הקטן הסובב את 'הדוג'ו', אנשי הכפר הם צאצאי המשרתים שהגיעו לאזור יחד עם משפחת מונג לפני כשש מאות שנה, הייתה זו הילולה ששינתה את הכל, במסיבה שערכו מספר דמי דרקון נאנסה אחת הבנות למשפחת מונג, חודשיים לאחר מיכן נודע לדם הדרקון כי הנערה הרתה, עד למותו, שלוש מאות ושבע עשר שנים לאחר מיכן, הוא עקב אחר הצאצאים של משפחת מונג על ידי כך שדאג להגליית המשפחה אל האי המערבי ביותר של איי הצוואר, מאה שמונים וארבע שנים נוספות חלפו עד שנולד צאצא שדם הנשגבים זרם בוורידיו. שמו מוכר כטוצ'או מינג 'יד חשופה'.

זמן רב נדרש לטוצ'או מינג ללמוד לשלוט על יכולתיו, לאחר שנדחה על ידי אנשי הממלכה לקח זמן רב עד שמצא מורה שהסכים ללמדו כיצד להניע את המהות לרצונותיו ולאחר שרכש מיומנות זו הוא החל רוכש עוצמה כלכלית ויחד איתה את קנאת אויביו ששלחו מתנקשים שרצחי את משפחתו בעודו מרוחק לרגל עסקיו.

בעוד טוצ'או נושא תפילה לנשמתם נשבע כי משפחת מונג תחיה ותנקום את דמם. הוא נישא לחמש נשים והקים את הדוג'ו כדי להכשיר את ילדיו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה