• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים חיפוש קבוצה קמפיין DND חדש נפתח בראשון לציון!

fadida14

פונדקאי חדש
טווח גילאים
18-45
מיקום בארץ / פלטפורמה
ראשון לציון
בתשלום?
כן

🛡️ השלום הושג. הממלכה מוגנת. אז למה הצפון מתחמם שוב? 🛡️

חוף החרבות חי בשלום. לפני שנים, כשהעולם עמד על סף השמדה, קבוצת הרפתקנים אגדית הידועה רק בשם "השישה" (The Six) עצרה את האסון. כדי לוודא שסיוט כזה לא יחזור לעולם, הם הקימו מסדר אדיר ששומר על הממלכה באדיקות.

אבל עכשיו, כששמועות על צללים ואיומים עתיקים מתחילות להגיע מהצפון, המסדר מחפש דם חדש.

דרושים הרפתקנים! קבוצה חדשה יוצאת לדרך, ואנחנו מחפשים שחקנים אמיצים שיצטרפו לקמפיין D&D 5e מקורי, עמוק ומושקע - "השישה: מחיר ההגנה". הצטרפו למסע ארוך טווח (מתחילים מדרגה 15-3) שישלב קרבות טקטיים, חקירה, פוליטיקה של עולם פנטזיה וסודות עתיקים שיגרמו לכם לחשוב פעמיים על כל צעד. סיפור שייזכר עוד שנים.

למה דווקא השולחן הזה? 🐉

מדובר במשחק בתשלום - ההשקעה שלכם מבטיחה שולחן רציני ומחויב: פחות ביטולים של הרגע האחרון, קבוצה עקבית, ומנחה שמשקיע שעות בהכנה, עזרים ובניית עולם חי ונושם שהבחירות שלכם באמת משפיעות עליו.

🗺️ כל הפרטים הטכניים:

📅 מתי? ימי שלישי, באופן קבוע, 19:00–23:00.

📍 איפה? Wise Goblin, רוטשילד 4, ראשון לציון.

🎲 למי זה מתאים? לכולם! אין צורך להגיע עם קבוצה מוכנה, ולא נדרש ניסיון קודם. כל מה שצריך הוא רצון לשבת סביב השולחן, לגלגל קוביות ולהיענות לקריאה להרפתקה.

מספר המקומות סביב השולחן מוגבל. מוכנים לכתוב את האגדה שלכם ולהוכיח שאתם ראויים לעמוד לצד הגדולים מכולם? לפרטים, שאלות והצטרפות - שלחו לי הודעה פרטית עכשיו! 📩⚔️

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה