• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים צרות באחוזת לובאן (פוסט חיפוש שחקנים להרפתקה בשיטת Harnmaster)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא kibit
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

kibit

פונדקאי חדש
טווח גילאים
25-45
מיקום בארץ / פלטפורמה
וירטואלי
בתשלום?
לא
"סתיו באדמות קלדור. הרוח קרה, השמיים אפורים ונמוכים, והשדות של כפר לובאן היו אמורים להיות ריקים מכבר. אבל התבואה עדיין עומדת בשדות, נרקבת.
בכל שנה, הכפר מחויב לשלם מס פיאודלי של 100 בושלים של שיפון לכתר. השנה? שום משלוח לא הגיע. מכרה הברזל הסמוך נסגר בפתאומיות, השמועות על מעשי רצח ברוטליים ומסתוריים במסדרונות החשוכים שלו כבר זלגו אל בקתות האיכרים המבועתים, ואדון האחוזה המקומי מסתגר במגדלו, מטביע את פחדו ביין ומסרב לענות לקריאות השריף.
משהו אורב בחשיכה שבין המכרה המושבת לשדות השיפון הנטושים. משהו רעב. השריף מחפש את מי שיהיה אמיץ — או נואש — מספיק כדי להיכנס ללובאן, לגלות מה קצר את אנשי הכפר, ולהביא את התבואה... או את הראש של מה שעצר אותה."

היי, אני טל, הייטקיסט בן 35, מחפש שחקנים (עדיפות לגילאי 25-45) להרפתקה קצרה (3-5 סשנים) שנשחק אונליין בשיטת Harnmaster - שיטה שבה השחקנים לא משחקים גיבורים גדולים שיוצאים להציל את העולם, אלא אנשים אמיתיים שנקלעו להרפתקה בעל כורחם.

אם יזרום, אולי נמשיך אחרי כן למשחקים נוספים.

אין ציפייה להכרות מוקדמת עם השיטה.

דברו איתי בפרטי אם אתם מתעניינים :)

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה