• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים עזרה בבניית עתק - "לשון שרף"

מה הנתונים שאני מציע? מממ... טוב. גלגול הכוח + אתלטיקה מעלה קונוטציות שמשהו חיצוני מגביל פיזית את הדמות.
בהתחשב בפוקוס של הדמות על עץ , נראה לי שיתאים פה או שרף, כמו שהצעת, או שרכים מטפסים שיסבכו את מי שנפגע, אפקט שאני אישית מעדיף.
בכל מקרה, אם זה המקרה אז כל מה שמונע מהדמות להתפס (אבן החופש או הצארם של בני הדרקון לדוגמא),
והאפקט הוא לא crippling.
כמו כן, אם אתה יכול להשמיד את הקונקנות איך שהוא (קמילה או שרפה למשל), זה גם יוציא אותך מזה.

כמו כן אני מציע שהאפקט ימשך עד שדרוג ההגנה של היריב מתחדש פעמיים. זה יבטיח מצד אחד שהאפקט ישפיע לפחות על פעולה אחת שלו ,
ומצד שני שיהיה עוד צאנס לצאת מזה גם אם נתפסת.

כמו כן, אני חושב שלא כדאי שהפעלות חוזרות של הכוח הזה *באותו טיק על אותה מטרה* יצטברו, כי קשתים יכולים להגיע לכמות מוטרפת של התקפות.

אני חושב שכוח בסדר גודל כזה הוא סביר לרמת הארטיפקט 4 שאתה רוצה. הוא חזק, אבל עם כמה חולשות ברורות שאפשר לנצל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה