• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

סוד המדבר - מימון המון למשחק מחשב ישראלי נוסטלגי חדש

לאחרונה נתקלתי בהדסטארט למשחק מחשב ישראלי באווירת שנות ה80/90 שלדעתי לא מקבל מספיק פרסום חשיפה.
אני מדביק פה קצת על המשחק (אין לי שום אינטרס פרטי פה, סתם משחק שנשמע לי מגניב).

אני מזמין אתכם להרפתקה מפוקסלת שמספרת את הסיפור של הילדות שלי ושל עוד רבים אחרים שגדלו בארץ בשנות ה 80\90 בעיירה קטנה ומרוחקת.

מסע נוסטלגי לתקופה קצת יותר תמימה דקה וחצי לפני התפוצצות עידן המידע המטורף שבו אנחנו חיים היום.

בזכות התמיכה שלכם אוכל לסיים את יצירת המשחק ולהוציא אותו לאור

הסבר כללי על מה המשחק והעלילה

סוד המדבר הוא משחק הרפתקאות ברוח הקווסטים הישנים של סיירה ולוקאס ארטס.

הוא מתרחש בעיירת פיתוח קטנה בדרום הארץ בתחילת שנות התשעים ומאויר בסגנון פיקסל ארט.

שי חכמון גיבור הסיפור הוא נער מתבגר חכם וציני, סולד מלימודים אך אוהב מחשבים ומדע.

במהלך המשחק שי נקלע למזימה זדונית בה כוחות מושחתים ורבי השפעה בעיר מנסים להשיג אוצר אגדי של תרבות קדומה שהתקיימה באיזור לפני אלפי שנים. הוא יאלץ לעבור מבחנים רבים ומסוכנים ברחבי העיירה התוססת, במדבר השחון הסובב אותה ובחורבות העיר המסתורית של הנוודים הקדומים, על מנת לסכל את המזימה, להציל את האוצר ואת המורה האהוב עליו.

fdc99e80-44af-044b-9e77-71ca2978266d.png

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
אחד ממסעות החלום המופרעים ביותר שהיו לנו בקמפיין קת'ולהו "אימה על האוריינט אקספרס".
למישהו יצא אולי לשחק/להריץ את תרחיש האימה בקת'ולהו "The Derelict"?
סוף סוף הגיעה חרב הלארפ שלי! עכשיו רק צריך למצוא לה שם.

AD_4nXe_IF8Da4PQvoRNQ_4WIKZf2_PfgPKpEMe-nxkdN0mqSVxc3bJNHnEqv5HNoUbEGXvOb7DbvNN022A2chUA8hdzGWtxQyN4QBC6rVXmB8zpVfs9979e_02JBAIOYbhZk7wxTyMGOg
חזרה