• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים נשגבים וחטא ההיבריס

בסשן האחרון שלנו של אקזלטד, היה קטע שבו עמדנו מחוץ לעיירה, בשלג מקפיא ושוחחנו על הצעדים הבאים שלנו (ליתר דיוק התווכחנו :) ). כאשר לפתע, מתוך השלג הותקפנו על-ידי כמה שדים, הרגנו אותם ואז... חזרנו לדבר על הצעדים הבאים שלנו.
בקול רם
באוויר הפתוח
במקום שדי בטוח מישהו שלא אוהב אותנו יכול לשמוע כל מה שאנחנו אומרים.

לאחר הסשן, נחת עליי שזה רק אחד מאותם מצבים, שבמשחקי אקזלטד, הדמויות משוחקות בצורה כזאת - שלא איכפת להם משום איום, כי בסופו של דבר הן יכולות לכסח את התחת לכל אחד, לא משנה איזה טעויות טקטיות עושים (ואני כמנחה, במצב לעיל, הייתי נכנס בדמויות).

השאלה אם זה ככה גם במשחק שלכם? או פשוט המנחים ששיחקתי עמם אקזלטד, פחות מתמקדים בריאלי אלא יותר בסיפור?

לדעתי היה לנו הרבה יותר נוח לשבת ולדבר בחוץ, מאשר לדבר ליד אוזניהם של חברי הגילדה. מה גם שהשדים לא שמעו אותנו (לפחות לא שד המעגל השני, שלו אשכרה יש שכל)

זאת הייתה דוגמא ספיצפית, אני יכול להביא עוד :)
השאלה היא, האם זה משהו שנובע מאקזלטד בתוכו - כלומר, האם שאתם משחקים אקזלטד, לרוב הדמויות הן סופר-מוכשרות, ובעצם לא ממש מתרגשות מאתגרים פיזיים/בעיות?

חוץמזה, אין לך באמת שום שמץ שאף אחד לא הסתתר/האזין/כיו"ב - בכל זאת, מישהו איתר אותנו בהצלחה מבלי שנגלה אותו.

גאוותנות ונרקיסיזם זה יותר קרוב :D
זה משהו שנובע מהאקזולטד שבגלל שאת רוב הדברים הם לא ממש סופרים הם מרשים לעצמם להתעלם מרוב העולם לדוגמא "שחר" שנכנס לעיר שיש בה בני דם הדרקון לבוש בשריון מלא עם גרנד-דאיקליב...
או נשגב "דימדומים" שמתעלם פחות או יותר מאזהרות של סולאר אחר כי הוא קצת שחצן וחושב שהוא יודע הכל (A.K.A - קוסם דמיקולו).
לגבי החבורה שלך זה מתאים לדמויות באקזולטד אבל אתם צריכים לשאול את עצמכם, אם לא הצלחתם לאתר כמה שדים (כנראה מהמעגל הראשון) מה עוד מסתתר בשלג שלא הצלחתם לאתר
ואולי השדים האלה הם רק מבחן ע"מ לדעת מה הכוח של החבורה....

מצד שני זה באמת יכול להגיע מצד הקבוצה.
אחרי הכל סולארים באמת בבעיות כשהם נותנים לדמי דרקון להבחין בהם חולפים חגורים בשריונות אורכלכום.
השאלה היא כמה דגש הקבוצה שמה על הסוואה והסיכוי שהיא תתגלה, וכמה זה רלוונתי למשחק.

לא קרה אצלנו. כל אתגר על טבעי שהם עמדו מולו גרר אותם ליאוש וחוסר תקווה. :)
היחידים שהם הרשו לעצמם להיות יהירים כלפיהם הם בני תמותה ויסודנים חלשים.

אבל אולדמן , אפשר להסתכל על החטא הקדמון כחלק מהקללה הגדולה, ביוחוד אם הפגם שלך יושב על אומץ.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה