אחרי שנים של עבודה,הנא הוא לפניכם,נוצה.
נוצה גדל למשפחה עשירה מאוד.אביו היה איש בכיר בגילדה,והוא היה רווק או אלמן,איש לא יודע.בכל מקרה,אביו פינק אותו לעיתים קרובות,אבל גם דרש ממנו לדעת לעשות דברים לעצמו,כי הוא טען שזה סוד החיים.
יום אחד,שהוא כבר היה בן 22 אביו הביא לו דייקלהב מכסף-לבנה.הוא טען שהוא יותר גרוע מאשר מאוריכלקום,אבל נוצה לא הקשיב.מילדותו הוא היה מאוהב בארטיפקטים,ותמיד חקר עליהם.ביום שבו אביו הביא לו את הדייקלהב,הוא יצא לטייל ברחובות של נקסוס בשביל להשוויץ.
בדרך הוא פגש בחבורה של עבריינים,שזיהו היטב את הדייקלהב.הם לקחו את הדיקלהב וזרקו את נוצה לנהר.נוצה החל לטבוע,ובכדיי ללגלג עליו הם הושיטו לו את החרב מהצד עם החוד,ואמרו לו שינסה לתפוס.במאמץ רב הוא הצליח לגעת בדייקלהב.בדיוק באותה שניה האזור ניהיה מוצף באור-ירח,ונוצה התעלף.
שהוא התעורר הדייקלהב היה מפוצץ לכמה חתיכות של כסף-לבנה שהיו תקועות בבריונים.הוא אסף את החתיכות ונשבע לעצמו לבנות מחדש את הדייקלהב.
כעבור שבועיים,לילית' הלונארית מצאה אותו והדריך אותו איך להגיע למישהו מהברית הכסופה.שם הם קיעקעו אותו בקעקועיהם.
כיום הוא מסתובב בעולם,מחפש חומרים בשביל הארטיפקטים שלו.
שם:נוצה הגולשת על רוח הערב.(נוצה,בקיצור.)
קונספט:יוצר ארטיפקטים,וסוחר בזמנו החופשי.
מוטיבציה:יצירת נשמה לארטיפקטים.
אנימה:קשקשים ונוצות מסתובבים באוויר בצבעי כסף כחול וסגול,שעליהם מנצח מוספיד.
קאסטה:ירח-חסר.(No Moon)
צורה רוחנית:מוספיד.
Tell:עיניים זהובות.
תכונות:
כוח 3,זריזות 3,סיבולת 3.
כריזמה 2,מניפולציה 4,מראה 2.
תפיסה 4,תבונה 4,פקחות 3.
(מניפולציה תכונה מועדפת.)
יכולות:קשתות 3,חמיקה 3,קפא"פ 3(דייקלהב 2),יצירה (אש) 5,יצירה (עץ) 3,רכיבה 1,הישרדות 2(תכונה מועדפת),ביוקרטיה 1,ידע 3 (ארטיפקטים 2),תורת הנסתר 3.
רקעים:
משאבים 4.
עתק 2.(שתי דייקלהב קצרים מכסף-לבנה)
עתק 3.(קשת כוח ארוכה מכסף לבנה.)
משכן 3.(Glade Stalker מ-Oadenol's Codex,זה נותן +3 לדיוק ולנזק של קשת שהוא מחובר אליה)
תמיכה 3.(גילדה)
(שריון עור מחוזק)
צ'ארמים ונאקים:
הפיכה לחיית הפרא הקטלנית/Deadly Beastman Transmotetion
נותן אפשרות להפוך לחצי-מוספיד חצי אדם קטלני.
צורת חיית הפרא המתנשאת/Towering Beast Form
נותן לי לקחת צורות של יצורים עד גודל ידים.
מצוינות ראשונה מניפולצייה.
מצוינות שניה תפיסה.
טכניקת גוף השור פעמיים.(שניהם 4 פעמים -2)
מהות קשוחה נסתרת (?)/Hide Toughening Essence
על כל מהות שאני מבזבז בהפעלת התעצומה,אני מקבל ספיגה +2 לנזק הקטלני ונזק החבטה.
חיקוי צורת הקוף (?)/Monkey Shaping Emulation
עוזר לי לעשות חפץ מזויף.(יצירת אומנות של מישהו אחר,דייקלהב שנראה חזק ועתיק וכאלה)
ספיגה: ח11,ק7.
כוח רצון:7
מעלות:גבורה 2,נחישות 3,חמלה 1,קור רוח 3.
מהות:2,אישית 16,היקפית 22,מוקדשת 12.
צורות:
צורת אדם יש כאן.
צורת מוספיד ספר הבסיס ע"מ 350.
צורת כלאיים:
כוח 4,זריזות 4,סיבולת 4.
תכונות פראא:דאייה (בשביל הכנפיים של המוספיד),קשקשים,זנב.
זה הדבר הכי דפוק שאי-פעם בניתי מבחינה מכאנית.אבל הייתי עייף אתמול בלילה ולא שידרגתי את זה יותר מידיי מאז.תגידו איך יצא...
נוצה גדל למשפחה עשירה מאוד.אביו היה איש בכיר בגילדה,והוא היה רווק או אלמן,איש לא יודע.בכל מקרה,אביו פינק אותו לעיתים קרובות,אבל גם דרש ממנו לדעת לעשות דברים לעצמו,כי הוא טען שזה סוד החיים.
יום אחד,שהוא כבר היה בן 22 אביו הביא לו דייקלהב מכסף-לבנה.הוא טען שהוא יותר גרוע מאשר מאוריכלקום,אבל נוצה לא הקשיב.מילדותו הוא היה מאוהב בארטיפקטים,ותמיד חקר עליהם.ביום שבו אביו הביא לו את הדייקלהב,הוא יצא לטייל ברחובות של נקסוס בשביל להשוויץ.
בדרך הוא פגש בחבורה של עבריינים,שזיהו היטב את הדייקלהב.הם לקחו את הדיקלהב וזרקו את נוצה לנהר.נוצה החל לטבוע,ובכדיי ללגלג עליו הם הושיטו לו את החרב מהצד עם החוד,ואמרו לו שינסה לתפוס.במאמץ רב הוא הצליח לגעת בדייקלהב.בדיוק באותה שניה האזור ניהיה מוצף באור-ירח,ונוצה התעלף.
שהוא התעורר הדייקלהב היה מפוצץ לכמה חתיכות של כסף-לבנה שהיו תקועות בבריונים.הוא אסף את החתיכות ונשבע לעצמו לבנות מחדש את הדייקלהב.
כעבור שבועיים,לילית' הלונארית מצאה אותו והדריך אותו איך להגיע למישהו מהברית הכסופה.שם הם קיעקעו אותו בקעקועיהם.
כיום הוא מסתובב בעולם,מחפש חומרים בשביל הארטיפקטים שלו.
שם:נוצה הגולשת על רוח הערב.(נוצה,בקיצור.)
קונספט:יוצר ארטיפקטים,וסוחר בזמנו החופשי.
מוטיבציה:יצירת נשמה לארטיפקטים.
אנימה:קשקשים ונוצות מסתובבים באוויר בצבעי כסף כחול וסגול,שעליהם מנצח מוספיד.
קאסטה:ירח-חסר.(No Moon)
צורה רוחנית:מוספיד.
Tell:עיניים זהובות.
תכונות:
כוח 3,זריזות 3,סיבולת 3.
כריזמה 2,מניפולציה 4,מראה 2.
תפיסה 4,תבונה 4,פקחות 3.
(מניפולציה תכונה מועדפת.)
יכולות:קשתות 3,חמיקה 3,קפא"פ 3(דייקלהב 2),יצירה (אש) 5,יצירה (עץ) 3,רכיבה 1,הישרדות 2(תכונה מועדפת),ביוקרטיה 1,ידע 3 (ארטיפקטים 2),תורת הנסתר 3.
רקעים:
משאבים 4.
עתק 2.(שתי דייקלהב קצרים מכסף-לבנה)
עתק 3.(קשת כוח ארוכה מכסף לבנה.)
משכן 3.(Glade Stalker מ-Oadenol's Codex,זה נותן +3 לדיוק ולנזק של קשת שהוא מחובר אליה)
תמיכה 3.(גילדה)
(שריון עור מחוזק)
צ'ארמים ונאקים:
הפיכה לחיית הפרא הקטלנית/Deadly Beastman Transmotetion
נותן אפשרות להפוך לחצי-מוספיד חצי אדם קטלני.
צורת חיית הפרא המתנשאת/Towering Beast Form
נותן לי לקחת צורות של יצורים עד גודל ידים.
מצוינות ראשונה מניפולצייה.
מצוינות שניה תפיסה.
טכניקת גוף השור פעמיים.(שניהם 4 פעמים -2)
מהות קשוחה נסתרת (?)/Hide Toughening Essence
על כל מהות שאני מבזבז בהפעלת התעצומה,אני מקבל ספיגה +2 לנזק הקטלני ונזק החבטה.
חיקוי צורת הקוף (?)/Monkey Shaping Emulation
עוזר לי לעשות חפץ מזויף.(יצירת אומנות של מישהו אחר,דייקלהב שנראה חזק ועתיק וכאלה)
ספיגה: ח11,ק7.
כוח רצון:7
מעלות:גבורה 2,נחישות 3,חמלה 1,קור רוח 3.
מהות:2,אישית 16,היקפית 22,מוקדשת 12.
צורות:
צורת אדם יש כאן.
צורת מוספיד ספר הבסיס ע"מ 350.
צורת כלאיים:
כוח 4,זריזות 4,סיבולת 4.
תכונות פראא:דאייה (בשביל הכנפיים של המוספיד),קשקשים,זנב.
זה הדבר הכי דפוק שאי-פעם בניתי מבחינה מכאנית.אבל הייתי עייף אתמול בלילה ולא שידרגתי את זה יותר מידיי מאז.תגידו איך יצא...