• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נבחר החודש - הדור הבא

הדלת נפתחת בחריקה.
אתם צועדים על קרשי העץ המרכיבים את רצפת הפונדק.
בפינה, הרחק מכל מהומת החוגגים והצוהלים, יושב אדם חבוש ברדס... רגע, אולי הוא אלף? לא ניתן לדעת. השנים שעברו כמעט והשכיחו אותו, אך כולכם יודעים מיהו.
הוא מרים מבטו אליכם, פניו חרושות קמטים אך עיניו בוהקות בקרח.
שפתיו נפתחות לאט, ופיו שלא דיבר כבר זמן רב פוצה עצמו.
"חזרתי".

לפני שנים רבות, במסבאה רחוקה רחוקה...
היה את "פונדקאי החודש".
אתגר חודשי בו משתמשים נבחרים הציגו עצמם לקהל החברים וענו על שאלות בנוגע אליהם ואל עיסוקם בתחום. המסורת רצה במשך כמה שנים אך הופסקה לפני זמן רב, עוד לפני שהרבה מהנוכחים (אנוכי לדוגמה) בכלל הצטרפו לקהילה הזאת.
חשבתי שאולי כדאי להתחיל מחדש את הדור הבא של האתגר, ושתתחיל עוד מסורת של גיבוש, היכרות וקרבות עם דרקונים בין חברי הפורום.

איך זה יעבוד?
בכל תחילת חודש משתמש אחד יפתח נושא חדש, בו הוא (או היא):
  • יציגו עצמם
  • יספרו מיהם בעצם
  • ידברו קצת על מה הם עושים כיום בתחביב
  • יספרו על חוויה זכורה ומעניינת מהתחום
  • יענו על שאלה שיציג להם נבחר החודש הקודם
  • יציגו שאלה לקהל בנושא הפורום
מהם כללי המשחק?
בגדול, כללים נורמליים של כבוד האדם, וכמה חוקים טכניים.
  • בבקשה כתבו מסודר ועל פי רשימת הנושאים (אני אכתוב הודעה פרטית לנבחר החודש החדש כדי לעזור לו/לה בעניינים הטכניים בהתחלה)
  • נבחר החודש הוא: פונדקאי פעיל (מה זה פעיל? כותב הודעות ומשתתף בדיונים בפורום), בעל ותק מסוים (לפחות כמה חודשים טובים), האדם שנבחר על ידי נבחר החודש הקודם.
  • אנא, כבדו את חוקי הפורום, ואת כללי האתיקה והמוסר הבסיסיים.
איך זה יתחיל?
נבחר החודש הראשון יוחלט על ידי צוות ההנהלה, ומשם והלאה בכל סוף חודש על נבחר החודש להעביר את הכתר ולכתוב לי מי הוא יורשו. משם אני אכתוב ליורש, ובתחילת החודש הבא הוא יעלה על הבמה לשלושים הימים הבאים.

לכל שאלה תוכלו לפנות אלי, ואני מקווה שנחזיר עטרה ליושנה (לאחר ניקוי אבק קצר).
בהצלחה!

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
אחד ממסעות החלום המופרעים ביותר שהיו לנו בקמפיין קת'ולהו "אימה על האוריינט אקספרס".
למישהו יצא אולי לשחק/להריץ את תרחיש האימה בקת'ולהו "The Derelict"?
סוף סוף הגיעה חרב הלארפ שלי! עכשיו רק צריך למצוא לה שם.

AD_4nXe_IF8Da4PQvoRNQ_4WIKZf2_PfgPKpEMe-nxkdN0mqSVxc3bJNHnEqv5HNoUbEGXvOb7DbvNN022A2chUA8hdzGWtxQyN4QBC6rVXmB8zpVfs9979e_02JBAIOYbhZk7wxTyMGOg
חזרה