• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

הנשגבים משימת פורום: הליגיונרים

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Ferenheit
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בחסות בית פרם מוקם לגיון חדש בצ'רק. הליגיון השחור המהולל של הדרקונים הנישאים ונוראי ההוד מגייס לוחמים. מי הם המגויסים החדשים הללו? אותם דב"שים מרתקים ומעניינים שהחליטו להצטרף לגיוס הפתוח שלא היה כמותו מזה חמישים וחמש שנה? מה הם מעריכים שהיא מטרת הלגיון החדש, וכיצד הערכותיהם משתלבות עם תוכניותיהם ומטרותיהם האישיות?

המשימה פתוחה לנשגבים, יצורים על טבעיים אחרים ובני אנוש הרואיים, כולל דמויות לא לוחמניות ונלווים ללגיון. עם מכניקה או בלי מכניקה - העיקר הוא בכל מקרה הפלאפ. כדי להיות אפקטיביים, הפלאפ יהיה של עד 15 שורות לכל היותר. ניתן להוסיף עוד פלאפ, אבל אחרי קריאת 15 שורות אמורים להבין מי הדמות באופן עקרוני.

אם אתם בוחרים לספק מכניקה, הדמות חייבת להיות חוקית.
 
שתי דמויות וסיפור

מעטים ידעו על עברו של שון אקון. אביו הוא סגן שני לאחראי העגלות בגילדה בוויטהול ולאחרונה הסתובבה שמועה כי הגילדה מחפשת אחראי עגלות בצ'רק. מה שמביא לסיבה האמיתית שבגללה הצטרף שון אקון להיות נהג עגלה בלגיון הטרי, כי מי יחשוד בעגלון שאביו מתכנן כי יהפוך להיות קצין לוגיסטיקה בליגון של פרם?

משפחתו של "להב נר" נגררה בידיי שכירי הגלדה. גופו רעד כאשר ראה איך אחותו נגררת בשערה אל העגלה. הם היו רבים, רבים מידיי בשביל חרבו הקצרה. חמישה רוכבים התקרבו בדהירה קלה אל בקתות הקש ומאחורהם צעדו שישה אנשים. "לפידים!" קרא הרוכב האמצעי וששת אנשיו החלו מדליקים לפידים. הרוכב שדיבר התנהג כמנהיגם. "הפעם חוקי המשחק יהיו פשוטים שגם אתה רוגלין, תבין". הצחוק הרם שעלה מקרב הרוכבים הגיע עד לאוזניו של "להב נר", שזעמו הפך את שנאתו לקרה.
שלושה חודשים לאחר מיכן הוא הצטרף ללגיון של בית פרם, והחל לרכוש את כינויו "להב קר". מזיוות העין עקב אחרי שון, כי לפני שיהרוג אותו עליו להכיר מול מי הוא מתמודד.
 
ננאר ים אצילי הוא סוחר חשוב ביותר לארצות הסף, הוא נולד באיים המערביים לדייג ותופרת .
אביו של ננאר היה שנוא על רוב אימהות הסערה בגלל שנהג לצבוע את סירותיו באדום אביו של ננאר נהרג כאשר יצא לדייג אם סירה חדשה שלא הייתה צבועה באדום,אחת מאמהות הסערה יצרה סערה שהרגה אותו.
ננאר המשיך לגדול ללא אבא,עם אמו שבקושי הצליחה להאכיל אותו לכן יצא לים הגדול לכיוון האי המבורך למצוא את גורלו.
יש אומרים שעבר בדרך נשגבות ויש אומרים שלא, אך אחרי שראו אותו באי המבורך הוא נעלם.
ננאר הופיע כמה שנים לאחר מכן (ליתר דיוק שנתיים אחרי היעלמות קייסרית הארגמן) יחד עם משחתת קרב מהעידן הראשון .
הוא הציא את שירותיו לממלכה ולגילדה ובעזרת כישוריו העביר כול סחורה ליעד .
התשלום שביקש היה עבדים,יש אומרים שהוא מאמן לגיון משלו .(מספרים מדויקים שהעביר לממלכה לגבי כמות העבדים שברשותו ,מראים שיש לו מספיק עבדים ל7 דרקונים)
באופן מפתיע הוא החליט להצטרף ללגיון.
אף אחד לא יודע איזה לוחם הוא אך כנראה הוא אחד מהטובים שבכול הבריאה .
 
בגיל 12 דוב לבן הייתה מאוהבת. קשות. זה היה בן הנפח של הכפר.
זה היה ביום שבו הרשה לו אביו להכין פרסות לאחד מבין סוסי האיכרים. הוא בדיוק סיים להכות בברזל לוהט וטבל אותו בדלי מים קטן כאשר דוב לבן נפלה ממכת כדור שהסיחה אותה מהמראה.
זה כל מה ששמרה מעברה.
את כל הזעם שהיה אגור בה כנגד החיים שהתאכזרו אליה, היא הוציא במכות פטיש על סדן. היא הרגישה בכל מכה כיצד היא מחשלת את עצמה.
כעבור כמה שנים מעטות פרשה. כלי הנשק שחישלה, הספיקו לקניית בית קטן וחלקת אדמה. אך לבית פרם היו תוכניות אחרות. במשפט שנערך מספק חודשים לפני תחילת הגיוס, הוצגו ראיות שיקריות אך לא ניתנות לעירעור כי חלקת האדמה שייכת לפושע שחב את כספו לאחד מקציני הממלכה ולכן מי שקנה את האדה, חב בחובו של הפושע.
חודשיים לאחר תחילת הגיוס, הסכימה דוב לבן להצטרף ללגיון.
או בדבריה "אם כבר למות בבית כלא, עדיף שזה לא יהיה משיעמום".
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה
Top