• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש מנחה חיפוש קבוצה מצאתי משחק תפקידים בשביל פרסונה - אשמח למצוא קבוצה!

ArchSinccubus

פונדקאי חדש
טווח גילאים
בוגרים
מיקום בארץ / פלטפורמה
גני תקווה,קריית אונו
בתשלום?
לא
שלום כולם! לפני כמה שבועות, מצאתי שיטה מעוד מעניינת, שנודעה ספציפים להריץ משחקים המבוססים על סדרת המשחקים המפורסמת, Persona.

The Grimoire of Heart

אני כבר כמה וכמה זמן מדברת בשרת הדיסקורד שלהם, וזו נראית כמו שיטה שיהיה ממש מגניב להריץ בקמפיין חי! עד כמה שמשחקים אונליין זה כיפי, אני גם רוצה למצוא את המקום לשחק את השיטה הזו פיזית. ורציתי לשאול, האם יש פה מישהו שהיה רוצה להריץ כזו שיטה?

פרטים עליי:
בת 31
גרה באיזור המרכז
אין לי אוטו, אבל אני שמחה לארח! במיוחד אם אני זו שמפיצה את הבקשה חחחחח. יש לי גם לוח משחק גדול, קלפי טארות, מה שצריך בשביל משחק מהסוג הזה.
מעדיפה לשחק באנגלית
מקווה לגודל קבוצה סטנדרתי למשחק שולחני, בין 3-4 שחקנים כולל אותי פלוס מנחה.
אפשר למצוא אותי או פה, בפרטי, או בדיסקורד תחת שם המשתמש ursulaarchmorningstar (בהנחה שקבוצה תוקם, מן הסתם אשתף גם את המספר הטלפון וכדומה)
אם רוצים להפש פיזית במקום ציבורי לפני שבאים לבית של מישהו, זה גם בסדר מבחינתי.

בנוסף, יש לשיטה הזו מספר טוב של כלים אוטומטים (חלקם בניתי בעצמי חחחחח), שהופכים את בניית הדמות למשהו קליל וכיפי.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה