האביסלים טובים בעיניהם אבל הם מנסים להרוס את הבריאה בצורה זו או אחרת,אבל הם עושים את זה במודע להרס שהם יגרמו.
למען האמת,אני לא רואה את הסולארים כ"טובים".הרי ברור שאם הם יחזרו יקרה בדיוק אותו דבר.ה-DB והסיידריאלים הוכיחו את עצמם כמושחטים.(או לפחות חלקם.)
אתה רואה פה מישהו שהוא באמת טוב? לא.הדבר היחידי שאני מאמין שיעזור לבריאה זה תוכנית אלף הנהרות.רחוק מכל נשגב מקולל.
פיספסת את הקטע של הסיפור.הנשגבים קוללו ע"י הקדמונים.עם הסיידריאלים לא היו עושים את זה כל הבריאה הייתה מושמדת.קח את הסיפור של הסולארים. הסולארים היו בראש שרשרת הפיקוד (שלרשותם שאר סוגי הנשגבים ובני התמותה). שאר הנשגבים החליטו להרוג אותם והציבו את עצמם בראש שרשרת הפיקוד. הסולארים מנסים לחזור לשלוט על הבריאה במשך כל השנים הללו. כרגע שאר הנשגבים מנסים לחסל כל סיכוי של הסולארים לחזור לשלטון בכך שהם הורגים (או לפחות משתדלים) כל סולאר שהם מגלים שקיים.
למען האמת,אני לא רואה את הסולארים כ"טובים".הרי ברור שאם הם יחזרו יקרה בדיוק אותו דבר.ה-DB והסיידריאלים הוכיחו את עצמם כמושחטים.(או לפחות חלקם.)
אתה רואה פה מישהו שהוא באמת טוב? לא.הדבר היחידי שאני מאמין שיעזור לבריאה זה תוכנית אלף הנהרות.רחוק מכל נשגב מקולל.