• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש מנחה מחפשת מנחה לקבוצה - תל אביב

ofeksagi

פונדקאי חדש
טווח גילאים
27-35
מיקום בארץ / פלטפורמה
תל אביב
בתשלום?
כן
היי!
אני רוצה לארגן יום הולדת לעשות משחק מבוכים ודרקונים לקבוצה שאף פעם לא שיחקה. אשמח לעזרה מה אני צריכה לדאוג אני לא מבינה בדברים האלה אבל מאוד רוצים להתנסות לסשן חד פעמי. מדובר בקבוצה של כמה גברים ואישה אחת או שתיים. יש הגבלת שחקנים? אני לא מבינה בזה אשמח לעזרה

היי,
את תהיי המנחה והמארגנת? או שאת מחפשת מנחה בתשלום?

בגדול מומלץ להגביל ל-לא יותר מ5-6 שחקנים, הרפתקה יחסית קצרה וסגורה, דפי דמות מוכנים, לדעת זמנים ועוד...
גילוי נאות: לעיתים כשיש לי זמן אני מריץ סשנים כאלו (לימי הולדת, אירועים, כנסים וכו')

היי,
את תהיי המנחה והמארגנת? או שאת מחפשת מנחה בתשלום?

בגדול מומלץ להגביל ל-לא יותר מ5-6 שחקנים, הרפתקה יחסית קצרה וסגורה, דפי דמות מוכנים, לדעת זמנים ועוד...
גילוי נאות: לעיתים כשיש לי זמן אני מריץ סשנים כאלו (לימי הולדת, אירועים, כנסים וכו')
אני לא מנחה, רק מארגנת... מחפשת מנחה שאשלם לו וייעשה לנו סשן חד פעמי, כולנו ללא ניסיון

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה