• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[מו"ד 4] בנפול דממה - עץ משחק (4/4)

נושא עץ ההרשמה
מפת היבשת
"איפה שאר הדריאדות נמצאות? הן כנראה הדרך הכי טובה שלנו לחלץ את האנשים, אז שווה להתחיל איתם" ארז'אן מתחיל להביט על העצים סביבו כשהוא פונה שוב אל ציתה. "דריאדה יכולה לפתוח שער אל עצנע שנגוע במתכת? האחת ששולטת בצבא הזה מתחבאת בענפים של אחד כזה"

IN
סיילרה נעמדת אל מול ארז'אן על מימדיו הגדולים, מבטה נחרץ - מסמן לו שלא ללחוץ על הדריאדה יותר מידי. היא מניחה עליה בעדינות את ידה, יודעת כמה קשה לדבר על החוויות הכואבות שחווית.

"אם נוכל למצוא דריאדות נוספות, הדבר יעזור, אבל גם פירצה במצור בזמן שהצבא מעורער יכולה להספיק. מדוע המתכת אינה תוקפת? אני לא חושבת שזהו היעד העיקרי שלה. מי ששולט במתכת מתכנן משהו גדול מכך, לכן עלינו לפעול לעצור אותו לפני שהוא יספיק להשתמש בצבא האדיר הזה. ולשם כך כל טריק ותכסיס מותרים" מדגישה עלמת השמש.

"העיר הזאת אבודה" אשקה מדברת בשקט. קולה לא אכזרי, אבל יש בו את האמת הקשה שכל מי שנולד בקרב שבטי הגולית' יודע-לא כולם שורדים את החורף. והקרבות צריכות להיעשות כדי שלפחות חלק ישרדו.
"לפחות" היא מתקנת את עצמה "לא במאבק ישיר. האויב חזק מדי והעיר חלשה מדי. אנחנו יכולים לנסות ולהציל כמה שנוכל. אבל לאחר מכן הדרך שלנו חייבת להיות בחיפוש אחר היצור ששולט במתכת.
אם ננסה להציל את כל העיר, אם נשתמש בכל כוחותינו בנסיון להציל את העיר הזאת, אנחנו משאירים את שאר העולם לרחמי המפלצות."

מלאכי-על-האגם לא נראה מורשם. זקן העדר מסתכל סביבו, על המון אזרחי, פצועים וחבושים. מעטים מהם הצליחו לשמוע את דבריה של סראף, התשישות שבקולה גרמה להם לאבד את מה שנותר מתקוותם. אך אחרים לוקחים את מקומם ומצטופפים לעבר השיחה.
"אנחנו נראים כאילו אנחנו יכולים לדהור?" מלאכי מרים את קולו, הוא מחווה סביבו עם ידו הפנויה. "הסתכלי על האנשים, עין-ירח. אני עצמי בקושי יכול לעמוד - ולרבים מהם יש רגליים שבורות או גרוע מכך. אנחנו מתים לא פחות מכסופי הרעמה!" עיניו של האלף הזקן נעות בתזזיתיות, לחייו סמוקות.
"לפחות בניגוד לעדר שלך, נמות ביער. גופותינו יזינו את האדמה, כפי שהיא הזינה אותנו כל ימינו." דבריו מתחילים התלחששויות בקרב הקהל. ויכוחים מהוסים. לא כולם מסכימים עם הטענה שלו, אך מעטים חולקים על דבריו.

"הן מתחבאות בעצים שלהן." ציתה מסבירה, "הן מקוות שזה יגן עליהן. זה לא." היא מנענעת את ראשה הקירח, העטוף בסדין. "הן יכולות לשמוע אותנו, הלא כך, מל?" היא מפנה את מבטה אל העץ הקרוב, שנותר דומם.

META
אנחנו נתחיל עם אתגר המיומנות.
בעיקרון, יש לכם הרבה דברים לעשות אם אתם רוצים להוציא לפועל את התוכנית שלכם - להכות במהירות במפקד של צבא המתכת, לשתק את הכוחות העוינים ולהשתמש בדריאדות כדי לחלץ את הפצועים והחלשים מהעיר, לתת למגני העיר סיכוי טוב יותר בקרב הקרוב.

בשביל זה, תצטרכו לארגן את מגני העיר, לשכנע כמה שיותר דריאדות לצאת ממחבואן ולשתף פעולה, להכין את האזרחים לפינוי, ולבסוף לתכנן את ההתקפה שלכם ואת מסלול המילוט.
עם זאת, אתם לא לבד. רמירז ואביריו יתמכו בכם, כמו גם אדוות-חבצלת. כל אחד מהם יעניק לכם גלגול מחדש לבדיקה, כל עוד אתם יכולים לתרץ כיצד הנוכחות שלהם עוזרת.

אשקה עובדת עם הסיירים של העיר , עוברת על מפות של היער ומסתמכת על מה שהיא ראתה בדרך אל העיר, והנסיון הרבה שהיא רכשה בנדודויה.
היא רוצה לנצל כל ייתרון שהיער יכול לספק להם, מחפשת אחר נקיקים ואזורים סבוכים בהם המספר הרב של האויבים לא יבוא לידי ביטוי. אחר שבילים נסתרים שיאפשרו לכוח שיתקוף את מנהיגת האויב לצאת מחוץ לעיר בחשאי ולהימלט לאחר ההתקפה.
ולמקרה הרע מכל, היא מתכננת את הדרך בה המספר הרב ביותר של תושבי העיר יוכלו לברוח אם העיר תיפול.

META
טבע- 7+21=28

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה