• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כנס ספורט ארצי

Daemon Hunter

פונדקאי ותיק
היום חזרתי מכנס הספורט הארצי שבו מלא כיתות מאזורים מסויימים מגיעות להתחרות בכל מיני תחרויות ספורט,אני הייתי במקצה קפיצה לגובה ובד"כ אני קופץ 155 ס"מ אבל לא יודע למה אבל היום לא עברתי את ה 130 ס"מ...למזלי הקבוצה הצליחה לעלות למחוזי (קבוצת דה-שליט) ובסוף מרץ יהיה את הכנס הבא.

מישהו יהיה בכנס ספורט או היה? איך הלך לכם? באיזה מקצה אתם?

אל תידבר שטויות בתחרות לא עברו את ה 155 ס"מ...ובדרך כלל אני עושה הרבה יותר כנראה פשוט התרגשתי (גם המון ילדים מהכיתה שלי לא השיגו את אותם תוצאות כמו בבית ספר לדוגמה בכדור ברזל יש לנו אחד שהודף 12 מ' בתחרות הוא הדף 10.5 מ') אני מקווה שבתחרות הבאה אני אצליח יותר.

Daemon Hunter אמר/ה:
אל תידבר שטויות בתחרות לא עברו את ה 155 ס"מ...ובדרך כלל אני עושה הרבה יותר כנראה פשוט התרגשתי (גם המון ילדים מהכיתה שלי לא השיגו את אותם תוצאות כמו בבית ספר לדוגמה בכדור ברזל יש לנו אחד שהודף 12 מ' בתחרות הוא הדף 10.5 מ') אני מקווה שבתחרות הבאה אני אצליח יותר.
אני מבין (בעצם אני יודע) שאתה לא מכיר את ליר. חבר שלי. אפשר גם לקרוא לו סוס.
הבנדם נמצא בכל נבחרת בבי"ס (אאל"ט הוא בשל ט'ים [אנחנו ח']), הודף איזה 12 מ' (למרות שיש לנו אחד שהודף יותר), קופץ 1.60 לגובה, קופץ 4 ומשו לרוחק.
למרות שהוא לא הכי טוב שבכל דבר, הוא טוב מאד בהרבה דברים.
אני לא בשום נבחרת, אני מקווה להיות בכדור עף. =P

MiNd ReaDeR אמר/ה:
חה. בכיתה ז' היה לנו בחור שהדף כדור ברזל למרחק של 13.5 - 14 מטר.. אני אישית עושה רק איזה 11.5 מטר.. שזה חלש.
כמה קילו?
כעיקרון ל ט' זה מאוד חלש,יש לי חבר ב ט' שיכול להדוף 5 קילו ל 17 מ' שזה מפחיד לאללה,והקטע שהוא לא מתאמן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
אחד ממסעות החלום המופרעים ביותר שהיו לנו בקמפיין קת'ולהו "אימה על האוריינט אקספרס".
למישהו יצא אולי לשחק/להריץ את תרחיש האימה בקת'ולהו "The Derelict"?
סוף סוף הגיעה חרב הלארפ שלי! עכשיו רק צריך למצוא לה שם.

AD_4nXe_IF8Da4PQvoRNQ_4WIKZf2_PfgPKpEMe-nxkdN0mqSVxc3bJNHnEqv5HNoUbEGXvOb7DbvNN022A2chUA8hdzGWtxQyN4QBC6rVXmB8zpVfs9979e_02JBAIOYbhZk7wxTyMGOg
חזרה