Featherbolt
פונדקאי ותיק
מה קשור חוסר ניסיון? טוב, אולי זה קשור, אבל אני מאמין שהטקטיקות שלי מספיק יעילות. אמנם לא יצא לי להפעיל צבא משלי, אבל ראיתי משחקים והבנתי מה יעיל ומה בטוח לא. אתה לא יכול להשמיץ כל מילה שאני אומר.
doctor wang אמר/ה:לדעתי, קשור גם קשור. אם אתה לא שיחקת בעצמך, או ראית "כמה" קרבות, זה לא עוזר בכלל. צריך נסיון של עשרות משחקים טובים כדי באמת להעריך כמו שצריך את הצבא שלך ואת המשחק, וטקטיקה שנזרקת באוויר, לא תהיה משהו כמו טקטיקה ששחקן יוצר מהנסיון שלו
doctor wang אמר/ה:אסטרטגיות זה רשימת צבא ותו לא. כל השאר תלוי בתנאי הקרב.
tangelwoogd אמר/ה:doctor wang אמר/ה:אסטרטגיות זה רשימת צבא ותו לא. כל השאר תלוי בתנאי הקרב.
לא מסכים לגמרי.
אם אני אבנה לשחקן רשימת צבא לרוב הוא לא ישתמש בה נכון, וזה מוכיח את מה שאתה אומר, אבל זה לא מדוייק.
יש יותר מזה, טיפה קשה להסביר, אבל יש יותר.
ישנם קווי אסטרטגיה בסיסיים לכל שחקן, ולרוב תוכל לראות דפוס חזור בכל צבא שהוא יבנה, גם אם אלו צבאות שונים! (כשאני משחק ביסטמן, שהם צבא שונה לגמרי מTK, יש לי סגנון משחק דומה, כנ"ל אם כמעט כל רשימה שבניתי.)
או במילים אחרות יכסחו אותך על ההתחלה עד שבהדרגה מס' התורות שבהם תפסיד ילך ויגדל ובשלב מסויים אתה גם תצליח לקחת את האויב שלך איתך כאשר הוא יהרוג אותך. וכאשר אתה תצליח להבין במה הצבא שלך טוב ובמה הצבא שלך לא טוב אתה תוכל לגרום למצבים שבהם הצבא שלך יוכל לנצח ולנסות לא להכינס למצבים שבהם יאכלו את הצבא שלך בלי מלח.צריך נסיון של עשרות משחקים טובים כדי באמת להעריך כמו שצריך את הצבא שלך ואת המשחק