• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז העונה הרביעית של קריטקל רול נחשפת!

בשעה טובה, העונה הרביעית של קריטקל רול נחשפת והיא תעלה ליוטיוב החל מהרביעי באוקטובר.
יש כמה חידושים מעניינים בעונה הזו, וגם אכזבה אחת למעריצי קריטקל רול ו Daggerheart, שכבר גרמה לסערה במרשתת

אז ראשית, הם הכריזו שהם הולכים להתבסס על מבוכים ודרקונים 2024, בשביל העונה הרביעית. זה גרם לאכזבה לחלק מהמעריצים, שהיו בטוחים שישתמשו בשיטה שהם עצמם מוציאים לאור - Daggerheart.
אני לגמרי יכול להבין את האכזבה, אבל כנראה שהשיקול שלהם הוא מעבר להצלחה של השיטה אלא גם להצלחה של הסדרה - ואפילו לענק בתחביב כמו קריטקל רול, המותג של מבוכים ודרקונים נושא עמו הרבה קסם.
מצד שני, אין ספק שאם הם כן היו משתמשים ב Daggerheart לקמפיין העיקרי שלהם, זה היה נותן בוסט מטורף לשיטה, שגם ככה מצליחה היטב.

עוד הכרזה שבעיניי מעניינת מאוד, אבל מרחיקה את התוכנית מהחוויה הביתית קלאסית, זה שבעונה הזו יהיו שלוש קבוצות שישחקו במקביל, עם סך הכל 13 שחקנים. כל קבוצה תתמקד באזור אחר של העולם (שיהיה עולם חדש ולא אקסנדריה) והם קוראים לזה בסגנון West Marches - על אף שזה מטעה. משחק West Marches הוא משחק של מנחה אחד עם שחקנים שיכולים להצטרף ולצאת בכל סשן מהמשחק. כאן זה באמת שלוש קבוצות שמשחקות במקביל, אם כי לא אופתע אם במהלך העונה יהיה ערבוב ביניהן.
לבסוף, כמו שכבר נחשף קודם לכן, המנחה הוא לא מט מרסר, אלא ברנן לי מוליגן, שהנחה קודם לכן תוכניות אחרות. והנה הקאסט המלא של העונה:
1755837020653.webp

והעונה הרביעית התחילה, עם פאקינג 13 שחקנים באותו משחק!
הסטינג הוא שדב"ש שקשור לכל הדמויות הוצא להורג, ומשם הפרק מתחיל.
מהמעט שקראתי, ההתחלה מצוינת. לא יודע אם אמצא ארבע שעות לצפות, אבל נחיה ונראה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה