• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הזמנת הורדס מקורטקס סמאגלר - הזמנה מוקדמת

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Juggernaut
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Juggernaut

פונדקאי ותיק
אני רוצה לארגן הזמנה מרוכזת של הקופסאות הבסיסיות של הורדס מקורטקס סמאגלר.

האתר הוא אמין מאוד, קניתי מהם בקרוב ל-300 דולר במכה אחת והכל הגיע בזמן קצר.

יש לי מקום לעוד שלושה קופסאות, וכל קופסא תעלה בבסביבות 160 ש"ח בארץ (וזה כולל משלוח וכנראה גם מיסים, מנסיון מההזמנה האחרונה שלי)

אם מישהו מעוניין, ה"פ יתקבלו בשמחה.

כבר שחררו במקום כלשהוא מידע על הצבא? טקטיקות או בסה"כ איך הוא מתנהג בקרב?
כי אם לא פחות או יותר אנחנו קונים לפי איך שהקופסא נראית :|

החלטתי על סקורן, למרות שהסיקלופ האלה לא נראים משהו מהזווית של התמונה, וגם סביר להניח שהם יהיו שחורים\כסופים עם פרטים אדומים כי נשבר לי מהאדום\זהב של קורן.
התשלום והמשלוח של המיניאטורות לבעליהם יעשה בביגור או לפני?

צריך לזכור שזו הזמנה מוקדמת, ואני עושה אותה כי עדיין יש 15% הנחה נוספים בקורטקס סמאגלר גם על הזמנות מוקדמות.
כלומר שב-22 באפריל יגיעו אליו הקופסאות וישלחו ממנו באותו יום או יום אחרי אלי. אני אעשה כמה מפגשים ללימוד המשחק ומשחקי ניסיון, ואחלק את הקופסאות אז.

וד"א, יש את כל הפרטים של מה שיש בכל קופסא בקישור הזה:
http://privateerpress.com/HORDES/default.php?x=game/default

אם מישהו ירצה להביא לי את הכסף מראש בביגור, אני באמת מאוד אשמח (גם ככה המצב הכלכלי שלי לא מזהיר), אני חושב שמהנסיון של חלק מחברי הקהילה איתי, יש עדויות שאפשר לסמוך עלי בקטעים האלו.

וד"א, אם יש ביקוש ליותר, אני אוסיף, אבל לפחות עוד שלוש כדי שזה יצא משתלם לכם מבחינת מכס ומשלוח. כלומר, יש כבר שלושה אנשים, ואם עוד שלושה אנשים לפחות ירצו, אני אוסיף גם אותם.

אני מבין שאתה מכליל את ההנחה של ה-15 אחוז בחישוב שלך, תבדוק את המחירים שוב. ניסיתי עכשיו לבצע הזמנה מקורטקס לבדיקה ושמתי את הקוד דיסקונט שלהם bobo06
וקיבלתי את החישוב הבא:

QTY ITEM NUMBER ITEM NAME UNIT PRICE TOTAL
3 71001 Trollblood Warpack $31.99 $95.97
3 73001 Legion of Everblight $31.99 $95.97
Subtotal $191.94
Less Certificate "BOBO06 " N/A
Sales Tax $0.00
Shipping $13.00
Total $204.94

כלומר, בצורה היגיונית, ה bobo06 לא מעניק הנחה על המחיר של ה-32 דולר של הורדס. יכול להיות שאני טועה, אבל שווה לברר את זה מולו באימייל לפני שאתה קובע עלות משוערת.

ההנחה כן עבדה על מוצרים אחרים שלהם:
QTY ITEM NUMBER ITEM NAME UNIT PRICE TOTAL
3 24001 Khador Battle Group $31.99 $95.97
Subtotal $95.97
Less Certificate "BOBO06" - $14.40
Sales Tax $0.00
Shipping $13.00
Total $94.57

בדקתי, ובאמת אין את ה 15% על ההורסד, שהם כבר ביותר מ-30% הנחה מהמחיר המקורי.

אז כל קופסא של הורדס תעלה 180 ש"ח, אם מישהו רוצה לבטל, בבקשה שיודיע לי לפני סוף השבוע, כי אני מזמין ב"ה ביום שישי או מוצאי שבת.

מוזר, בדקתי הרגע ואצלי אין, אני אדבר עם הבעלים שוב.
יכול להיות שיש איזושהיא בעייה באתר עצמו.

מקסימום, אני אזמין ונראה מה יהיה בהזמנה, אני אקח 160 במקרה שיש הנחה, ו180 במידה ואין.

אני גם מוכן לפרסם את הקבלה עצמה, אם יהיה ספק בנוגע לכמה שילמתי.

אפשר להזמין גם WM?
אם כן אני רוצה קופסה התחלתית של סיגנר ואת הפריים (ספר חוקים)
ועשה טובה, תודיע לי בה"פ אם אתה מצרף אותי להזמנה

דיברתי עם קורטקס סמאגלר, ואמורה להיות הנחה נוספת של 15% על הורדס, הוא יבדוק למה בדיוק יכלו להיות בעיות עם הקוד, ויחזיר תשובה.

עריכה:

הפתרון הוא כל כך מפגר שזה מצחיק :mrgreen:

מי שלא קיבל שום הנחה שכח להקיש את קוד ההנחה בשדה המתאים, ובגלל זה היה כתוב לו Less Certificate N/A, מי שמקיש את הקוד בשדה המתאים לכך, כתוב לו BOBO06 Certificate, ומקבל את ההנחה.

:mrgreen:

נ.ב.: עליתי על זה בעצמי :lol:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
אחד ממסעות החלום המופרעים ביותר שהיו לנו בקמפיין קת'ולהו "אימה על האוריינט אקספרס".
למישהו יצא אולי לשחק/להריץ את תרחיש האימה בקת'ולהו "The Derelict"?
סוף סוף הגיעה חרב הלארפ שלי! עכשיו רק צריך למצוא לה שם.

AD_4nXe_IF8Da4PQvoRNQ_4WIKZf2_PfgPKpEMe-nxkdN0mqSVxc3bJNHnEqv5HNoUbEGXvOb7DbvNN022A2chUA8hdzGWtxQyN4QBC6rVXmB8zpVfs9979e_02JBAIOYbhZk7wxTyMGOg
חזרה