1. תוכנת אקסל היא תוכנה בעלת יעוד מתמטי, האפשרויות הקשורות להצגת הנתונים מוסיפות לתוכן הכתוב. עד כמה שידוע לי, תוכנת פוואר פוינט נועדה כדי להכין מצגות ואין בה את האפשרויות המתמטיות שיש באסקל.
2. בבדיקה שעשיתי גיליתי שאם לוחצים על הקובץ ואח"כ על "פתח" ניתנת הודעת שגיאה, לכן אני ממליץ לשמור את הקובץ על המחשב ואח"כ לפתוח אותו.
3. רשום "דף דמות" ולידו סוגריים. הסוגריים נועדו כדי להכיל את שם הדמות וכפי שרשום בספר הלבן "אם ת'לא אוהב משהו, שנה אותו."

.
4. אם לדמות יש חפץ שהיא מפעילה לפעמים ולא בצורה סדירה כמות המהות אינה צריכה לכלול את עלויות הכיוונון. נכון, ניתן להוסיף טבלה שממנה ילקח המידע לגבי עלויות הכיוונון אך זה נראה לי מיותר ואני סומך על השחקנים שיוכלו לחשב את המהות הזמינה בעצמם.
5. הערך 'רגיל' בטבלת הנשקים מייצג את כמות הקוביות למאגר על ידי חישוב (זריזות+אומנות לחימה). החישוב מתבצע אוטומטית לאגרוף, בעיטה ולפיתה בלבד
והוא אינו כולל התמחויות. לגבי שאר המאגר לשאר הנשקים אין באפשרותי לדעת מה היכולת שבה השחקן ישתמש (קפא"פ, אומנות לחימה, הטלה או קשתות) ושוב אני משאיר לשחקנים למלא את החלל.
6. ישנם 5 סוגים של רמות בריאות (0,-1,-2,-4 וחוסר הכרה) וכל דמות מתחילה עם כמות קבועה המצויינת בדף (0*1,-1*2,-2*2,-4*1 ולגבי נקודות בחוסר הכרה הכנסתי חישוב אוטומטי). במידה ויש לשחקן תעצומה המגדילה את רמות הבריאות הוא רושם את הרמות בשורת "תוספים".
7. רשמתי את המצויינויות מכיוון שלא כולם זוכרים הכל בע"פ ובנוסף, הדרך שבה מילאתי את נתוני התעצומות מהווה קווים מנחים לכתיבת תעצומות נוספות בדף.
*פלאפי אני מזדהה איתך. אין כמו לבנות דף דמות בכתב יד אך לאחר שש עשרה שנות משחק הפכתי לעצלן....

rcwink: