• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באור הנר - עץ משחק מו"ד 4 (4/4)

"ואנחנו שואלים שוב," המלכים עונים. "כי גם אם נכרע ברך בפניכם, אנשי העיר לא יעשו כן. אז איך תבטיחו את שלומם כשאתם רואים שהצעירים בינהם היו מספיק חדורי מטרה לצאת למלחמה חסרת סיכוי מולכם?" הם שואלים. "איך אתה מתכוון לגרום לאם שאיבדה את בניה בטבח הנורא שביצתם באור הנר, כזו שאין לה עוד מה להפסיד, לקבל את השלטון של הרוצחים של ילדיה?"

"האנשים הללו ביצעו את בחירתם. הם ימותו, ובשרם ישרת לעד בצבאותינו. מקרים אבודים שלא יהיה ניתן לשכנעם להניח את נשקם. אך לא כל הנתינים שלכם כאלה - מקדו את המאמצים שלכם באלו שניתן להציל." בחצרו של הברון, תפקידו של הרוזן היה להיות יועץ. יד ימינו של אדונו. גם כאן, בחצר מלכות שלא ראויה לקולו, הוא מחלק את עצותיו.

"ואיך אתה מצפה שהנאשים שלנו יקבלו את הטענות האלה?" הם שואלים. "אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה, כניעה לכם תוביל לכל הפחות למלחמת אזרחים שתגרור יותר מוות, גם אם לאנשים שלנו אין סיכוי מול האדונים שלכם, זה לא אומר שהם לא יכולים לקוות לנס ולעמוד מולכם. או לכל הפחות להתפלל שיזכו לגן העדן אם ימותו טהורים."

"אנחנו נדאג לעקור מהשורש את שאריות ההתנגדות קודם לכן. שאריותיו של אור הנר שמפוזרות בעיר עדיין מהוות מטרד, אני מנחש שגם עבורכם. בלעדיהם לאנשים מראש לא תהיה תקווה, והכניעה שלכם תראה כמהלך ההגיוני ביותר. מלבד זאת, הברונים לא חסרי היגיון לחלוטין - תוכלו להמשיך לנהל את העיר שלכם עם עצמאות מסוימת", הית'אל מעיף מבט חטוף בקולגות שלו, נותן להם הזדמנות לתת משקל לדבריו ולשכנע את המלכים.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

Phone XXX_אמיר_XXX Phone כתב/ה על הפרופיל של XXX_אמיר_XXX.
היי אמיר, תודה על ההצעה אבל לצערי אני כבד שמיעה שמרכיב מכשירים ונעזר הרבה בקריאת שפתיים, לכן אונליין פחות עובד לי לצערי :(
התגבשה קבוצה. תודה לכל הפונים. כיף לראות שיש הרבה שחקנים מעל ארבעים!!
The warrior Tomion The warrior כתב/ה על הפרופיל של Tomion.
מזל טוב
קבוצה של 3 מחפשים 2 משתתפים נוספים.
מו"ד 5 גילאי 35 ומעלה (!)
אזור פתח תקוה ותל אביב.
Phone VortHex Phone כתב/ה על הפרופיל של VortHex.
היי, מה נשמע?
האם אתה עדיין מחפש שחקנים נוספים לקמפיין שלך ברמת גן?
חזרה