• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקונים ונתונים גורי קרברוס -136 כלבים

#פלאים
כחלק המהלך חומי בוא

חומי, בוא! יש לך חיית מחמד כלשהי, בת־לוויה קטנה שעוזרת לך. תאר אותה. בחר שלושה מהלכים בסיסיים ותאר למנחה כיצד היא עוזרת לך עם המהלכים האלה. בכל זמן שהחיה עוזרת לך, קבל 1 +למהלך. אם החיה נפגעת בשלב כלשהו, התייחס לכך כאילו ספגת פגיעה חזקה.

לכל סוג שאול יש כלב ששומר עליו
קרברוס אותו כלב מיתולוגי שכולם מכירים התחיל עם כלבת קרברוס ממישור אחר של שאול

ונולדו להם גורים

גורי אש הגיהינום: כלבי קרברוס שיודעים לירות אש וחסינים לחום

גורי השאול הקפוא: כלבי קרברוס חסינים לקור ובעלי יכולת הקפאה

ובעצם לכל סוג שאול יש גור שיועד אליו ויום אחד הגורים יתאחדו שנית במפגש אלי המוות הבא

עריכה אחרונה:
וסליחה שזה היה קצר אין לי מושג איך לכתוב את זה לשיטה מכווונת
קודם כל, אין שום צורך להתנצל.
דבר שני, כדי לכתוב לשיטה מסוימת, קחי שיטה שאת מכירה (עדיף את זו שאת הכי מכירה) שיש בה מכניקה עבור מפלצות, קרב או דמויות בלי שחקן.
עכשיו, תנסי לזקק בדיוק את הנתונים שצריך עבור יצור ספציפי (במקרה שלך, גורים של כלבי שאול) ולמלא את התבנית בהתאם לאיך שאת רואה את היצור (את יכולה לבנות את זה על בסיס פסקת נתונים מהספר, מהגשה של מישהו אחר כאן, או מהרבה אופציות אחרות).
אחר כך, תראי אם את רוצה להוסיף משהו ואם כן איזה, ואז תוסיפי אותו (כמובן בהנחה שזה חוקי עבור השיטה).
זהו, סיימת. צריך רק לצרף את מה שכתבת להגשה שלך.

וסליחה שזה היה קצר אין לי מושג איך לכתוב את זה לשיטה מכווונת
כאמור , אין צורך לבקש סליחה. אם יש לך עוד גורים אז אשמח לשמוע עליהם.

הנה אתן עוד אחד יותר נישתי שיצטרך לרעיון שלך :)

גורי קרברוס של שטני השלשלאות, שומרים על מישור סטיגיאה בגניהום, עטויים שלשלאות ברזל בעלות קצוות חדים, שכל מי שמתקרב אליהם עלול לחטוף מכה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה