• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • שדרגנו את האתר לגרסה חדשה ומגניבה, בואו לגלות מה התחדש וגם לדווח על באגים ולהציע שיפורים בנושא של השדרוג
    חג פסח שמח

חדשות הכרוז Traveller Explorer's Edition, ספר למתחילים בשיטה

ספר חוקים חדש ותמציתי ל Traveller - מושלם למי שרוצה להכיר את השיטה או להתבסס עליה למשחק משלו. מוצע במחיר מפתה במיוחד של 1 דולר לגרסה הדיגיטלית (ו-20 דולר לגרסה הפיזית)
Traveller is the science fiction roleplaying game of the far future. The Traveller Explorers’ Edition is an introduction to the game for newcomers that provides all of the tools you need to create adventures or even an entire campaign. Create bold scouts and intrepid scientists who travel into the unknown aboard their trusty Type-S Scout/Courier, a rugged exploration ship perfect for the job.

Dock your ship at advanced starports, visit strange worlds, encounter alien beings and animals, and take on the challenges that the galaxy sets before you.

The Explorer’s Edition provides all core game rules for Traveller, plus a universe creation system that allows referees to create new star systems on the fly for their players to visit and explore…

The universe awaits. Welcome to Traveller!

explorer_s_edition_cover_2.webp

סקירה שכתבתי למהדורה הראשונה של מונגוז, אבל זה לא השתנה מאוד מאז
בכל מקרה, זה עולה שלוש שקל… שווה הצצה.

מהסקירה זו נראית לי שיטה מאד חביבה וכנראה גם מעניינת, אבל עולות לי שתי שאלות.
1. כמה היא כבדה מכנית?
2. לא לגמרי ברור לי אם המשחק הוא אך ורק בין חלליות? או אולי גם חלליות וגם מחוצה להן או כמו שכתבת בסקירה, צריך איזושהיא דוגמא או קווים מנחים כדי שמנחה ידע איזה סוג מערכה הוא רוצה להריץ.

1. מכאנית היא מאוד פשוטה. יש סיבוכיות מסוימת ביצירת הדמויות, ובתתי-מכאניקות כמו קרב בין חלליות, אבל הבסיס הוא מאוד פשוט ודף הדמות הוא בגדול רשימה של מיומנויות, תכונות וציוד. אין דברים נוספים.
2. הרבה מחוץ לחלליות. אפשר לשחק לגמרי בלי חלליות או רק הרפתקאות בסגנון Firefly שהחללית בעיקר משמשת כדי להגיע מנקודה לנקודה. כמובן שזה תלוי בסגנון המשחק, יש גם הרחבה בשם High Guard שמוקדשת רק לחלליות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

העדכון החדש נראה מעולה אני רוצה לראות מה אפשר עוד לשפר מה אתכם?
שלום! מחפש לקנות הרחבה למנצ'קין, גם יד שניה
מוזמנים לערוץ היוטיוב החדש שלי עם קטעים קצרים משולחן המשחק שלנו :)
The warrior plasmid The warrior כתב/ה על הפרופיל של plasmid.
מזל טוב
The warrior מירטוקן The warrior כתב/ה על הפרופיל של מירטוקן.
מזל טוב!🥳🥳🥳🥳
חזרה