• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

The Sutra of Pale Leaves - Twin Suns Rising קריאתו של קתולהו ביפן

ספר המערכה החדש של קריאתו של קתולהו יצא לאור, The Sutra of Pale Leaves - Twin Suns Rising.
המערכה מתרחשת ביפן ובשנות השמונים, מתוך ניסיון לפנות לקהל היפני שאוהב את המשחק.

מסקרן אותי ממש, כי זה סטינג ייחודי ומענין. וגם קראתי את הראיון הבא שגם מציג את הרפתקאת ההמשך:

תזמון מצוין, כי רק לאחרונה נתקלתי בסרטון די מעניין על משחקי תפקידים ביפן ואיך מבוכים ודרקונים לא הצליחה להכנס לשם אבל במקומה תפסה שיטת משחק פרטית של חבר'ה שהם המקבילה היפנית משנות ה-80 לקריטיקל רול.

למרות שמבוכים ודרקונים לא ממש תפסה, המוטיבים שלה כן תפסו מאוד, בצורה כזו או אחרת.

קריאתו של קתולהו כן הצליחה יחסית ביפן, וקמפיין קריאתו של קתולהו יפני נשמע לי מסקרן מאוד גם לציבור שאינו יפני. אימה קוסמית יכולה לעבוד גם מחוץ לחוף המזרחי של ארצות הברית בשנות ה-20.

דלתא גרין אמנם מודרנית ועם קתולהו, אבל הדגש זה על סוכנות ביון שנלחמת במיתוס ומפעילה סוכנים מיומנים – זה שונה מלדוגמה אוסף של חובבי קונספירציות שלא יודעים כלום ומגלים בטעות את הזוועה מדונוביץ' ואז יוצאים מדעתם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
סשן רווי אימה מזוויעה מבית היוצר של "אימה על האוריינט אקספרס"
חזרה