• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Hearthstone

אני ואחי מעריצים שרופים של HEARTHSTONE. אנחנו משחקים בו מ-2014 ברציפות.

פשוט אין על משחק הזה. יצירת מופת שאני חושב קוברת את MAGIC.

לא ששיחקתי ב-MTG, אבל אני חושב HEARTHSTONE גם מבחינת העיצוב הגרפי, גם מבחינת ה-UI והמשחקיות האינטויטבית
הרבה יותר נגיש ובגלל שזה CCG דיגיטלי. אז זה לא לוקח מקום אחסון.

אפילו השקעתי לא מעט כסף ב-HEARTHSTONE רק כדי לתמוך במפתחים.

אני חושב שהעיצוב הוא גאוני. באמת יצירת המופת של BLIZZARD.
כמובן , הוא לא בשביל כולם. די יקר לשחק בו בצורה תחרותחית, אבל- BLIZZARD השקיעו די הרבה גם כדי לתת לשחקנים החדשים תחושה שהם יכולים לשחק באותה רמה עם הותיקים.

תמיד אפשר לשחק בו Free to Play. אז זה לא שאתה מחוייב לבזבז כסף.

שלא לדבר שיש בו גם מודים נוספים כמו ARENA,BATTLEGROUNDS,MERCENARIES ו-
TWIST

שיחקתי בו לא מעט בעבר הרחוק... אחלה משחק, אבל באיזשהו שלב קצת התעייפתי מהמרוץ להדביק את מי ששם עליו כסף.
אני לאחרונה (לאחרונה = בשנתיים האחרונות) שיחקתי במשחק דומה, רק הרבה יותר לייט ומותאם לפון: Stormbound.

אני לא יודע מתי הפסקת, אבל מאז, המשחק השתפר בצורה אדירה, כלפי שחקנים חדשים וחוזרים כאחד. ממליץ בחום לנסות לחזור. הם נותנים לך המון קלפים כדי להדביק את מה שפספסת.

לגבי-FREE TO PLAY, תראה. למעשה זמן זה כסף. המשוואה הכי בסיסית בחיים. אתה יכול עכשיו לקנות משחק שרק יצא ב-60 דולר או להמתין חצי שנה ואף פחות ולקנות אותו בחצי מחיר.

זו כל המהות. אתה תמיד ממיר זמן בכסף ,ולהיפך.

כן, אבל התכוונתי באופן כללי.

זמן זה כסף. אתה רוצה להגיע לאנשהו מהר- אז אתה שורף דלק באוטו או שלוקח אוטובוס.
השקעת כסף, הרווחת זמן.

רוצה ללכת ברגל בנוחות שלך, אין בעיה. תגיע יותר מאוחר.
בזבזת זמן, חסכת כסף.
זה הכל. תקף לכל מקרה שתחשוב עליו.
לכן אינני מבין אנשים שנוסעים לאנשהו רחוק בפקקים לחנות בקצה האחר של הארץ שבה הכל מוזל. מה הרווחתם? רק בזבזתם.

אבל נכון. המשחק ממכר באמת.

חזרה