• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

Heart speedsters משחק תפקידים חדש שפירסמתי

yaalsh

פונדקאי פעיל
בעתיד הלא מאוד רחוק, בעיר חדשנית וקרה, כל מה שישן נותר מאחור. אתה עזבת את העבודה שלך, התנתקת מתרבות התאגידים, והתחברת לרגשות.
את הלב הוצאת מבית החזה והפכת בניגוד לחוק ובעזרת שארי טכנולוגיה המרת אותו לרכב מונע רגשות.
כל מה שנותר הוא סוף כל סוף לחיות את החיים, כל מה שצריך כדי לחיות אפשר להשיג באזור הנטוש בקצה העיר, ומה שלא אפשר להתחרות עליו במרוץ.


משחק בדף אחד, שוב במקור לone page jam אבל לא שמתי לב שהשנה הוא נגמר באמצע אוגוסט אז התפספס ולקחתי את הזמן ליצור גרסא שאפשר להדפיס
 
ההשראה הגיע למיטב הבנתי רק מהנושא של הjam שהיה transport בפונט שנראה לי די עתידני. משם המרחק למשחק על מירוצים שזה נושא שרץ אצלי בראש כבר תקופה הגיע די מהר.
למה האנשים מילולית מוציאים את הלב שלהם ומשתמשים בו כרכב? כנראה בגלל הרעיון של דברים מונעים על ידי רגשות, רגשות ולב ומשם קצת תיבול של ביולוגיה סינתטית. אולי קשור לזה שהדרכתי מספר קבוצות לאחרונה בקייטנות בהרצאה על פיזיולוגיה ואני לרוב אחראי על הלב והמוח.

לגבי המשחק, מכיוון שכיוונתי לשחרר אותו לjam לא עשיתי לו פליטסט. אך את המכניקה של לאסוף קוביות ורק בסוף המירוץ לגלגל כן בדקתי בעבר ואני והשחקנים שלי חיבבנו, עשינו 3 מרוצים בשלושתם מקום ראשון (הכי הרבה קוביות) ניצח אבל זה כן הוסיף דרמה. הרעיון נבע ממשחק מרוצים קצת יותר גדול שאני עובד עליו לאט לאט וחשבתי איך אפשר להקביל את המרוצים במשחק לקרבות במו''ד או פאתפיינדר. אז "נזק" לאורך המרוץ היה קצת משעמם אבל מתישהו עלה הרעיון של לצבור את הקוביות ולגלגל אותן בסוף כדי שיהיה את ההתרגשות של סיום צמוד ברוב המרוצים.
 
חזרה
Top