• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תחזוקת הפורום, חגי תשרי 2023

לקראת החגים (או בזכות הזמן הפנוי) אנחנו עושים תחזוקה לפורום, בשלב ראשון עדכון גרסאות התוספים.
זה בעיקר תיקוני באגים, אז לא אמור לשנות לכם משהו אבל אם נתקלתם בבעיה, תכתבו.
Get Out Here Aubrey Plaza GIF by LittleDemonFX

התחזוקה מתקרבת לסיום עם שדרוג תוסף התגים בפורום, מהתוסף הישן שהיה כלוח ולא תחת פיתוח לתוסף חדש שלמעשה הוא היורש של הישן.

כרגע לא נגענו בפיצ'רים ולא הוספנו תגים, אם כי יש פיצ'רים חדשים בתוסף החדש כמו תגים מצטברים ו"שרשרת תגים", אז אנחנו חושבים על זה.
אם אתם שמים לב להבדל/באגים, תגידו - וכמובן שווה תמיד לבדוק את התגים שלכם ואם בא לכם לרענן :)

כרגע לא נגענו בפיצ'רים ולא הוספנו תגים, אם כי יש פיצ'רים חדשים בתוסף החדש כמו תגים מצטברים ו"שרשרת תגים", אז אנחנו חושבים על זה.
אם אתם שמים לב להבדל/באגים, תגידו - וכמובן שווה תמיד לבדוק את התגים שלכם ואם בא לכם לרענן :)
בהקשר של התגים, היה לי תקלה מוזרה, אתמול בלילה (באזור 23:40) פתאום קיבלתי 13 (!) התראות על תגים חדשים שיש לי, כאשר הפעם האחרונה שערכתי את הפרופיל הייתה לפני חודשים. זה קרה רק לי? זה קרה לכולם? זה בגלל העדכון או שזה באג? זה לא מפריע לי כרגע בכלל, אבל חשבתי שאולי תרצו לדעת.

בהקשר של התגים, היה לי תקלה מוזרה, אתמול בלילה (באזור 23:40) פתאום קיבלתי 13 (!) התראות על תגים חדשים שיש לי, כאשר הפעם האחרונה שערכתי את הפרופיל הייתה לפני חודשים. זה קרה רק לי? זה קרה לכולם? זה בגלל העדכון או שזה באג? זה לא מפריע לי כרגע בכלל, אבל חשבתי שאולי תרצו לדעת.
גם לי. אני דווקא הוספתי מספר תגים לפני כמה ימים, אבל רק אחד-שניים. אבל פתאום, ב- 23:41 (ואל תחשבו שאני זוכר, זה פשוט כתוב בהתראה) קיבלתי התראות על 14 תגים! מוזר, אבל לא מפריע.

הבאג הזה קשור להעברת המידע מהתוסף הקודם לנוכחי בדיוק בזמן שהתבצעה בדיקה של תגים חדשים בתוסף החדש.
זה קרה רק למי שהיה פעיל באותן שעות ורק למי שהעברת המידע לא הספיקה להתעדכן אצלו לפני שבוצעה הבדיקה הרגילה של הענקת התגים.

חזרה