• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי חדשות הכרוז שעות אחרונות למימון ההמון של אוגדן המפלצות 2 ושל מיניאטורות ודמויות פנטזיה!

נושא לוהט
facebook-banners-all.jpeg
מימון ההמון שלי של אוגדן המפלצות 2 ומיניאטורות פנטזיה מודפסות התחיל, איזה כיף 😊
באוגדן יש מעל ל-150 מפלצות חדשות לפאת׳פיינדר בעולמות פראיים, קלפי כוחות מודפסים וגם 160 מיניאטורות!
אשמח אם תצטרפו: https://headstart.co.il/project/82194

מיניאטורות קרטון פשוטות ויפות זה מבורך ומצוין! וכמובן, איך אפשר להגיד "לא" לספר מפלצות נוסף? הרי כולם יודעים שאוגדני מפלצות הם השימושיים ביותר :)

המיניאטורות קרטון ממש מצוינות, חושב שכבר כתבתי מתישהו, שלמרות שיש לי אוסף רחב ועצום של מיניאטורות פלסטיק וגם תוואי שטח תלת-מימדי, לאחרונה אני משחק עם Flipmat רגיל ומיניאטורות קרטון. הרבה יותר קל להכין ולהריץ.

ברכות! כיף לשמוע והמון בהצלחה!

* לי אישית הסלוטים של הזמן לחוצים ולא יודע מתי תהיה לי ההזדמנות לטעום מהשיטה, אבל באחת הקבוצות שלי דאגנו שמישהו יתמוך ב*כל* הספרים דגיטלית/פיזית.

* בקבוצה אחרת שלי רכשו את האוגדן והמיניאטורות.

* לי עצמי עוד נשאר לאסוף את אסופת המפלצות מהממלכה מההדסטארט הקודם (לא מצליח להגיע לזה :) )

* ממשיך להפיץ את הבשורה בחוגים הפנימיים של חבריי לתחביב, תודה לכם!

golan2072 golan2072 תודה! אני מחזיק אצבעות ליעדי הרחבות, יש קלפי מפלצות, עוד קלפי כוחות וגם הרפתקה שנחשוף בבוא העת :)

BadBug BadBug ואו, ממש מגניב! תודה גם לך

Kol Korran Kol Korran תודה :)

התמיכה שלכם זה ממש לא מובן מאליו בתקופה הזו. יש לנו תכנון לעוד הרבה מוצרים עתידיים והתמיכה שלכם נותנו לנו המון מוטיבציה להמשיך ולעבוד על מוצרים חדשים :)

facebook_success.jpg
הגענו ל-101 אחוזים מדהימים ונהדרים, בזכותכם.ן!
✨
🎉
✨

באופן רשמי אוגדן המפלצות 2, קלפי הכוחות ומפלצות ודמויות פנטזיה של עולמות פראיים יצאו לדרך, ואנחנו מתרגשים מהתמיכה שלכם בפרויקט
🎈

כמו בפרויקטים הקודמים, זה הזמן לארוז
🎲
, להכין את ה
⚔
ולעלות על ה
🐎
בזמן שאנחנו שועטים לעבר יעדי ההרחבה - תרגום של עוד מוצרים לעברית.
היעד הראשון שלנו הוא תרגום קבוצה ראשונה של קלפי דמות, דרך נוחה ויעילה להציג את המפלצות לשחקנים במפגש, בין אם שולחני או דיגיטלי, וגם להכין את המפלצות לפני הסשן. אז המשיכו לתמוך, וביחד נתרגם עוד מוצרים לעברית
🍻

נזכיר שמימוני ההמון שלנו הם דרך נהדרת להתחיל לשחק עולמות פראיים, בין אם עם התשורה הייעודית של "להתחיל לשחק" או התשורות של "האוסף המלא". אז רציתם לנסות את עולמות פראיים, אתם מחפשים מתנה, או רוצים להמליץ לחבר, הצטרפו אלינו!

הכירו את קלפי המפלצות, יעד ההרחבה הראשון של מפלצות ומיניאטורות פראיות!
קלפי מפלצות הם אחלה פרופ לכל שולחן, כשבצד אחד שלהם יש האיור המהמם של המפלצת, מה ששימושי ביותר כדי להראות לשחקנים מול מי הם נלחמים, ולרעוד מאימה (מבלי לדפדף ולחפש בספר)
בצד האחר שלהם תמצאו את פסקת הנתונים של המפלצת, מה שגם מקל עליכם בחיפוש אחרי הנתונים תוך כדי קרב.
ואם במקרה יש לאחת הדמויות יציר סוד או לחש זימון מפלצת, אז פשוט תנו להם את קלף המפלצת המתאים!

קלפי המפלצות מחולקים לפי הסוגים השונים של המפלצות ומכילים הן את המפלצות מאוגדן המפלצות הראשון והן מהשני. כשנגיד ליעד ההרחבה הראשון (ואנחנו די קרובים לשם!) נתרגם קבוצה ראשונה של קלפי מפלצות לעברית - ואתם תבחרו אלו מפלצות נתרגם!
אם כבר תמכתם במפלצות ומיניאטורות פראיות, אז שתפו לכל עבר!
ואם עדיין לא תמכתם, הצטרפו אלינו: אוגדן המפלצות 2 ומיניאטורות פנטזיה בעברית
11000.jpg
cards-sample.jpg
cards-sample2.jpg

מה קורה כשיציר כפיים, קרפדה מגודלת ואל-מת קפוא נפגשים?
יוצאות שלוש מפלצות חדשות ומיוחדות להרפתקה הבאה שלכם!
הכירו את בובת הנשמה, הבוצן ואת בלהת החורפים, הצצה לשלוש מתוך מעל ל-150 מפלצות חדשות באוגדן המפלצות 2, ובואו לתמוך במימון ההמון שלנו, שבנוסף למפלצות חדשות תמצאו בו גם מיניאטורות מודפסות שמתאימות לכל שיטה: אוגדן המפלצות 2 ומיניאטורות פנטזיה בעברית
ואנחנו במרחק של תומכ.ת מהגעה ליעד ההרחבה של קלפי המפלצות, אז מי יביא לנו קלפי מפלצות נוצצים?
Soulbound-doll.jpg

יעד ההרחבה החדש נחשף - ב 13,500 ש"ח נתרגם לעברית גם את ההרפתקה "העין של קילקואטו", הרפתקה מגניבה של עולמות פראיים, שבה אתם משחקים חוקרים שנשלחים לאמזונס בחיפוש אחר אוצר עתיק. כל מי שתמך יקבל עותק דיגיטלי בחינם :)
בדרך תלחמו בנאצים, תחקרו את יערות הגשם, ותתמודדו עם אל עתיק ורב-עוצמה!
אז תמכו עכשיו ואם כבר תמכתם - המליצו לקבוצות המשחק שלכם, שתפו עם חברים וביחד נגיע לעוד הרפתקאות ויעדי הרחבה :)
13500.jpg

הגענו ליעד ההרחבה השני - נדפיס גם את קלפי הכוחות מהמדריך המתקדם לשחקן, אז אם תמכתם בתשורה שכוללת את קלפי הכוחות, תקבלו גם אותם!
אנחנו מתקדמים גם לקראת יעד ההרחבה השלישי, תרגום ההרפתקה "העין של קילקואטו" לעברית - כל התומכים יקבלו את ההרפתקה בחינם. זוהי הרפתקה קלאסית, שבה אתם משחקים חוקרים שנשלחים למצוא אוצר עתיק באמזונס. בדרך תנווטו בנהרות, תלחמו בנאצים ואולי תגלו את הסודות של אל עתיק.
למי שלא מכיר, אתם מוזמנים גם להצטרף לקבוצת הווצאפ של עולמות פראיים בקישור: הקבוצה של פאת'פיינדר פראי
נותרו עוד ימים בודדים לקמפיין, אז זה הזמן לשתף את הפרויקט ולהמליץ על עולמות פראיים לחברים ולחברות - בווצאפ, פייסבוק ובכל מקום אחר!

עדכון מרגש לשבת:
  • בחרתם שנתרגם את סוג המפלצות "חיות" כקבוצה הראשונה של קלפי המפלצות
  • הגעתם ליעד ההרחבה השלישי, נתרגם את ההרפתקה "העין של קילקואטו" וכל התומכים יקבלו עותק דיגיטלי בחינם!
  • חשפנו את יעד ההרחבה הרביעי - עוד קבוצה של קלפי מפלצות בעברית, הזדמנות שנייה לחובבי דמויי האדם :)
  • וגם יעד ההרחבה החמישי נחשף - בשיתוף פעולה עם עד ארבעה שחקנים, נתרגם את ההתחלה המהירה של לב הקריסטל לעברית!

התחילו לשחק עכשיו עם פאת'פיינדר פראי

הורדות מומלצות

חזרה